Sulky

Vi har tänkt att köpa en sittvagn. Kraven är ställbart ryggstöd,sufflet och att den blir liten i ihoppfällt läge. Någon som har tips,råd och tankar om en bra vagn eller butik?


Kommentarer
Postat av: nina

Hej! Den vi beställde kostar 4495 och sen kostar bygeln 350 kr också. Finns säkert billigare och bra resevagnar men jag vill ha den här just för att man fäller ihop den genom att lyfta i ett handtag i sitsen. Man kan alltså fälla ihop den med en hand och då kan jag bara ta upp hugo på ena armen och sen lyfta vagnen i andra handen. Vi kommer ju inte ha hiss i Västerås :) Vi köpte den på Barnens Hus. Den kommer ut i slutet av april i Sverige och jag ville absolut ha den med rött på (fanns bara gult, rött, grönt och svart) så det var därför vi förbeställde en röd.

2012-04-13 @ 15:41:16
Postat av: nina

Ska tillägga att den även säljs på Babyproffsen. Finns även en smidigare variant som kostar runt 2000 men som fälls ihop lika lätt och den heter Babyjogger City Mini. Jag har hört att babyproffsens egna märke Babytravel ska vara bra. Sen finns ju bra sulkys/paraplyvagnar som fått bra kritik såsom McLaren.

2012-04-13 @ 15:44:53
Postat av: Nina

Kom på att Chicco Lightway (tror jag den heter) fått bäst i test när de testade resesulkys förra året. Den kostar bara runt tusingen också! Snygg med tycker jag :-) Har ni köpt vagn än?

2012-04-14 @ 22:12:02
URL: http://ninasfina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0