Underbara helg

Vi har verkligen fullt upp nu, ett nytt litet projekt är på börjat och jag hoppas det ska vara klart ganska snart:) vilket väder vi har idag va? Jag är som en svullen ko kan jag säga


Kommentarer
Postat av: Therese

Tack! Det känns askul men väldigt väldigt overkligt! Jag fattar inte varför. Har alltid haft lätt för hur pojkar fungerar, ( jobbar på dagis) hur funkar flickor liksom? Haha. Alltså jag är typ i chock eller nått för jag känner att jag måste boka ett nytt ultraljud och dubbelkolla om det verkligen stämmer, innan jag vågar tro på det och köpa grejer. Inbillar mig att det är så lätt att ta fel på könet, och barnmorskan verkade ganska virrig. :P
Kollade ni kön på RUL, eller har ni gjort könsrul? Har ni gjort nått 3D ultraljud? Det verkar häftigt men vet inte om det är värt pengarna, vill inte se FÖR mycket av hur bebisen ser ut, lite överraskning måste det va! :)

2013-07-07 @ 22:39:24
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Therese

Okej, va spännande. Och kul att ni fick många bilder. :) är lite besviken att vi fick betala för en rätt dålig bild. Ska ringa ultraljudsbarnmorskorna idag som ligger i liljeholmen och höra om de har en tid för ett ul. Måste dubbelkolla kön och vill få åtminstone 1 bättre bild. :)
Tack för råden angående huset. Det låter rimligt! Vi får nog helt enkelt börja med sånt som måste upp av säkerhetsskäl och allt annat så småningom. Vill bara inte leva i ett dammigt helvete med en liten bebis, så kanske nästa sommar. Ni måste ha lagt ner ganska mycket pengar på renovering? Känns som att ni har gjort så mycket!

2013-07-08 @ 09:14:16
URL: http://lillabu.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0