Hampus och vilan

Vi har sista tiden plockat bort Hampus vila på dagarna och det är så himla skönt. Han lägger sig vid 19:30-20 och somnar nästan omgående. Ska vi göra något eller om han är sjuk så får han självklart sova lite för att orka men den "vanliga" vilan är nu ett minne blott. Han får ofta en liten svacka vid 16 om inte tidigare men det är hanterbart. När slutade erat barn sova middag eller sover dom ff och hur ofta? 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Vi har också tagit bort vilan nu när vi har semester - här hemma. Nu somnar hon kl 20 och sover till 10 på morgonen.
När vi åker till Grekland får vilan komma tillbaka, annars orkar hon aldrig med bad och sol , och restaurang besök på kvällen.
Däremot vet jag inte hur vi ska göra i höst på dagis. När Junia sover på dagen somnar hon nästan aldrig före 23.00 på kvällen, då är man sjukt trött som mamma ;)

2014-07-03 @ 22:22:31
URL: http://emeliehellman.blogg.se
Postat av: Nina H

Hugo har inte sovit middag sen i höst/vinter. Med undantag såklart! Man kan ju inte hålla honom vaken om han somnar i bilen på dagen tex.

2014-07-04 @ 20:34:09
URL: http://ninasfina.blogg.se
Postat av: Therese

Vi har också slutat med läggningarna för E. Tar alldeles för lång tid att få honom att sova annars och då blir det ingen tid för egentid/vuxentid och att kunna varva ner innan man själv ska gå och sova. Dock får man dras med en trött tvååring som är på aningen sämre humör, men det är typ värt det när han somnar fort. :):)

2014-07-07 @ 00:34:41
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Therese

Vi har också slutat med VILAN för E. Tar alldeles för lång tid att få honom att sova annars och då blir det ingen tid för egentid/vuxentid och att kunna varva ner innan man själv ska gå och sova. Dock får man dras med en trött tvååring som är på aningen sämre humör, men det är typ värt det när han somnar fort. :):)

Svar: Ja det där humöret får man räkna med tror jag, men som du säger det är värt det alla gånger när dom somnar i tid utan strul👌
Nina

2014-07-07 @ 00:35:22
URL: http://lillabu.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0