Tandläkarbesök

Idagvat det dags för Hampus första tandläkarbesök, jag som är mammaledig fick såklart gå med honom men fy fan vad jobbigt det var. Han var jätte glad först men sen när vi väl var där fick jag sitta i tandläkarstolen och kramphålla honom då han skrek som en stucken gris! Dom räknade hans tänder, informerade om småätande osv samt sa att nu borde han sluta med napp 🙊  till julafton ska den väck och jag tar gärna emot tips på hur man gör för att få bort ovanan


Kommentarer
Postat av: Jossan

Bort med alla nappar, ha inga reserver! Det kommer va som en avfiftning i tre/fyra dagar och säkert en del tårar och ilska... Det viktigaste är att inte falla tillbaka. Vi "skänkte" alla till tomten på julafton, han gav dem till tomten själv i en liten påse och så pratade vi om att tomten skulle dela ut dem till bebisar som behövde. Hjärtat blödde första kvällen och sorgen var stor för honom men efter tre dagar var det inga problem.

Svar: Ja det kommer vara tufft speciellt eftersom lillebror har nappar ff. Funderar på om dom oxå åker på en gång! Smart det där med att han ger bort dom till andra bebisar, kanske vi oxå ska köra:)
Nina

2014-10-30 @ 06:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0