Sova på mage

Har en liten kille som strulat runt i sömnen 2 nätter i rad. Han är halvt vaken och vill inte sova i sin säng utan mellan oss och kryper runt i hela sängen och stör. När han sen får lägga sig på mage är han skit nöjd. Nu har han snarkat 2 timmar i sängen och sover ff. Jag tycker det är skit jobbigt att han ska sova på mage för allt med plötslig spädbarnsdöd mm. Hur gör ni? Får era sova hur dom vill? Han kan för övrigt vända sig om han vill..  Förövrigt blir Anton 5! månader idag, vart sprang tiden förbi? Tyckte jag nyss kom hem med färskingen och nu är han stora killen. Har börjat ta sig runt massa, börjat visa personlighet, vilja mm. Skrattar åt saker och storebror är idolen. Tänk om dom kunde vara små lite lite längre.. I detta virriga inlägg vill jag även passa på att gratulera Emelie som fick en liten tjej igår och Carro som fick en kille. Otippat att få se 2 sånna härliga statusar på insta/Facebook samma dag. Grattis till ert nya liv som 2-barnsföräldrar. Kommentarer
Postat av: Therese

Jag har för mig att det är okej när de klarar av att vända sig, men är inte helt säker.

Svar: Ja jag tror oxå det men är så nojjig:(
Nina

2014-02-04 @ 19:05:17
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Mikaela

Och jag har för mig att risken för psbd försvinner helt mer eller mindre efter bara någon månad? Låt han sova på mage :)

Svar: Åh det låter ju betryggande:) tack kram
Nina

2014-02-04 @ 19:45:56
URL: http://mikaelita.blogg.se
Postat av: Therese

Tyvärr visar statistik på att psd är som störst vid 2-4 månader, men det har ju Anton passerat. jag tror du kan vara helt lugn Nina, men är du jättenojig tycker jag att det kan vara värt att köpa ett andningslarm. :)

Svar: Ja jag är morsan som springer 17 gånger i min och kollar så dom andas. Till och med hos Hampus som är 2 1/2
Nina

2014-02-04 @ 19:57:23
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Mikaela

Haha gillar min förkortning .. Blev lite fel där, tur att Tessan rättade :)

2014-02-04 @ 20:00:41
URL: http://mikaelita.blogg.se
Postat av: Therese

Haha, jag har också varit sjukt nojig för det där, speciellt med Edvin. Vet inte varför jag inte är lika nojig nu, men erkänner att jag vaknar någon gång per natt för att höra att alla andas, inklusive Kristoffer. haha

2014-02-04 @ 20:02:36
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Nina H

Hugo har alltid velat sova på sidan. Ända sen födsel och gör det än. Jag har låtit honom göra det för jag tycker också det är skönast att sova så. Viktigt att se till så inte nån kudde eller annat ligger mot ansiktet bara. Eller att ansiktet är rätt ner i madrassen.

2014-02-06 @ 00:06:28
URL: http://ninasfina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0