Här händer det grejer!

Tittar in snart och berättar vad vi sysslar med! Hej så länge


Tjenixen

Haft fullt upp idag igen, först sov vi ut ordentligt då vi haft riktigt kämpiga nätter senaste veckan. Tror hampusen haft en tillväxtperiod för han har käkat som fasen och vart gnällig. Våran sovmorgon gjorde att vi tyvärr missade mammagruppen men vi tar igen det nästa vecka. Kl 1 var vi och tittade på ett hus som vi är lite sugna på och nu sitter jag i bilen med Hampus och väntar på Robert som är och kollar upp sitt finger igen. Längtar till kvällen och lite lugn och ro.


Paket!

Det hade dykt upp ett paket i brevlådan från moster Anne:) 2 jättefina dregelskarfs och en haklapp hade hon shoppat till Hampus😍 dom var så fina så vi invigde en direkt!


1a advent.

Nu är snart dagen förbi och lika så alla måsten. Vi har haft lite söndagsmys efter en stressig dag. Tyvärr har vi inte hunnit med att julpynta men det kommer nog upp i veckan. En liten adventsljusstake har jag iaf fått fram och första ljuset är tänt. Snart säger vi nog god natt här i svartbro.


Kalas!

Idag har vi haft stjärtarna fulla, vart på visning, kalas, städat och haft elektrikern här IGEN.. Och han är inte klar suck! På savannahs kalas prövade stora killen en tripp trapp stol, dom är ju skit bra!


Förvånad

Nu har vårt hus vart ute på hemnet i 2 dygn och vi har 607 sidvisningar och 2 förhandsvisningar bokade. Vad händer liksom:) hoppas verkligen nån vill köpa vårt lilla hus😄 spännande


Tomtar på loftet!

Vi är och har lite tidigt adventsmys hos mormor och morfar, Hampus har klätt ut sig till pepparkaka den lilla busen och mormor/mamma är paparazzi!


Julklappar!

Till familjen!!! Jag önskar mig: strumpor, sängkläder i tshirttyg, handdukar, kläder och inredning! Robert: tshirts, linnen, skjortor, underkläder. Hampus: kläder strlk 74-80, brio leksalshund och en bil att sitta på:) några frågor på det?


Finnpajsare!

Fick ett samtal idag från turinge-taxinge församling som ville bjuda in Hampus på finska självständighetsdagen 6 dec, han är hedersgäst och ska få ta emot ett mumintroll då han är den yngsta döpta finska församlingsmedlemmen i Nykvarn, hihi självklart tackade vi ja till det, en kul grej liksom!


Tjena!

Vi är och handlar julklappar i skhlm, hittat massor!!! Skönt att ha det fixat. Vår hus kom ut på hemnet idag och det är visning om 2 veckor, spännande! Nu lunch och sen fortsätta shoppa


1 månad kvar!

24/11 och en månad kvar till jul, en stressig månad med visningar,utlandsresa, kalas mm. Vi har vart iväg idag och köpt dom första julklapparna:) och snabbfikat hos Camilla och savannah. Imorgon blir det ännu mera julklappshandling och spring på byn! Underbart. Nu är elektrikern här IGEN och jag hoppas han blir klar nu så vi slipper det sen, suck!


Tjo

Idag har vi vart och handlat lite uppe på heron igen och gått igenom viktiga grejor med mäklaren, huset kommer ut på hemnet i slutet av veckan! Vi svängde förbi carro och mackan i huset och kika, jösses vad mycket dom redan hunnit med, riktigt imponerande. Hampus fick pröva fannies gåstol och den gick hem, en sån vill vi ha:) måste kika på utbudet! Dom är så söta barnen.


Mammagrupp!

Fick ett samtal från Bvc som ska starta mammagrupp i Nykvarn och undrade om jag ville komma, så på tisdag kl 10 ska vi till herrgården och se vad dom har att erbjuda. Är tydligen en grupp för förstföderskor så vi har väl alla samma förvirrade uppsyn! Är det nån annan som ska dit? Känner fasen inga morsor i Nykvarn? Nu till nått helt annat, detta är första gången sen Hampus föddes som jag är så trött att tårarna rinner. Han har stökat järnet 2 nätter i rad och jag är D.Ö.D fy fasen säger jag bara!


Mio min mio

När elektrikern äntligen åkt och vi käkat lunch åkte vi till mio för att kika lite och jisses vad mycket fina grejor dom har! När vi köper nytt hus så ska vi köpa massa inredning därifrån det kan jag lova! Idag kom vi hem med 3 tavlor och är supernöjda! Köpte även en kaffemaskin på netonnet och jag smakade en cappuccino, inte min grej! Tur att den gör choklad och te oxå


Soffläge!!

Blir inte barnens hus idag, Hampus ligger fortfarande i min famn och sover och elektrikern än kvar ännu!! Han kom kl 8 så trodde det skulle vara klart snart. Vi får helt enkelt gå dit en annan dag, hade vart trevligt idag dock då Robert är hemma och hade kunnat följa med, jag är ju så feg annars så kommer nog inte gå dit själv... Passar på att bildbomba lite när det verkar funka! Har börjat fundera lite på resan och det närmar sig nu, vad katten ska man ha med sig, och får Hampus bada i pool? Många frågor här och inga svar.


Däckad!

Hampus ligger däckad i min famn nu, stackarn har haft gaser 3000 i magen inatt och vi har sovit dåligt. Funderar på att åka till barnens hus idag om vi hinner.. Vore skoj


Har haft fullt upp idag med elektriker skj...

img_4540 (MMS)

Har haft fullt upp idag med elektriker skjutsat Mari mm. Nu tar jag och Hampus ett bad och sen åker vi till mormor och morfar:)


Fan vad dålig blogg appen är ibland! Går s...

img_8777 (MMS)

Fan vad dålig blogg appen är ibland! Går sällan få med bilder i inläggen därav mina tråkiga och fantasilösa inlägg!! Skickar en bild på Boston och Måns bff


Hemmaman!

Sen Robert gjorde illa sig (förra lördagen) så har han verkligen pysslat hemma. Sen vi fick Hampus har Robert lagat mat jämt men nu har han dessutom bakat 3 dagar i rad!


Har vart och storhandlat med familjen och ...

img_8160 (MMS)

Har vart och storhandlat med familjen och nu lagar älsklingen mat åt oss:) vi snubblade över en solhatt till Hampus för 19 kr! Perfa


🛀

Tjaba tjena! Här ska vi ta ett morgonbad och sen får vi se vad vi hittar på:) ha en alla tiders söndag


Update lördag!

Idag tog vi som vanligt sovmorgon och gick upp vid 10-11. Ett morgonbad och lite mys stod på schemat innan vi åkte till Thomas och fikade lite. Sen mötte vi Anna och Kim i Nykvarn som gav oss lite bebiskläder till Hampus, perfekt till resan:) efteråt åkte vi lite spontant och hälsade på hos Roberts föräldrars grannar och satt där och fikade i några timmar innan vi åkte hemåt för en lördag kväll i soffan med varandra och vår ängel:) nu blir det snart film och ännu mera mys!!! Hampus ska få käk och sen flyga i säng med sin superman pyjamas som är i strlk 68! Japp nu är till och med 62 litet!


Fredagsmys!

Robert hämtar precis pizza, vi ska hem till Evelina och Pontus på fredagsmys och film. Har blivit lite av tradition.. Mys mys


Tgif

Ligger fortfarande i sängen med Hampus, han äter frukost och jag ingår ju liksom i det konceptet. Vår lilla ängel verkar må bättre nu på morgonen som tur är. Igår på Bvc så mätte och vägde vi honom och han var hela 64 lång och ca 6700 gr. Idag blir vår fina kille 3 mån och vi har fått uppleva en tid av kärlek som jag inte visste var möjlig. Det blir bara bättre för var dag:)


Stackars Hampus:(

Lilla killen var jätte duktig när han fick sprutorna, den ena märkte han inte och sen grät han en liten skvätt.. Men super duktig trots några tårar. Tyvärr så fick han diarré och magont vilket bara drabbar 1 av 100 och vi har haft en kämpig eftermiddag/kväll! Tidigare idag fick jag ett sms av syster som tipsa om spädbarnsmassage i lunahuset. Gratis och för 0-7 mån. Nån som vill med?


SMS-inlägg

img_9172 (MMS)


Påväg mot Bvc och 3 månaderskontroll + ...

Påväg mot Bvc och 3 månaderskontroll + sprutor! Mammas hjärta ❤


Nere på byn!!

Vi var på banken idag efter fotograferingen och snacka lite med henne, kom därifrån ganska sura och väldigt förvånade. Vi trodde att det skulle vara bäst att sälja först men nä! Hur som helst så mötte vi mamma och pappa på stan sen och gick runt och titta lite.. Hampus bajsade ner hela sig och efter blöj och klädbyte tokdäckade han i min famn:) mammas hjärta❤ imorgon är det Bvc och tre månaders kontroll:)


Stress stress stress

Nu ska vi snart få besök av fotografen som ska knäppa lite bilder på vårt hem. Vi har skrubbat och städat hela fukking morgonen.. Jag är svettig skitig och äcklig!


Housewife

Idag har jag vart duktig, klippt gräs, krattat gått en sväng med trimmen och städat! Vi ska strax åka iväg och handla lite blomster och annat skräp inför morgondagens fotografering. Vi vet att det inte är läge att sälja men tycker aldrig att det är det. Vi ska ju dessutom köpa nytt och det är ju läge för att köpa så vi har ju tur där;) nu ska hampusen få käka klart sen åker vi!!


Man kan ju undra vad en turistbuss gör mit...

img_3702 (MMS)

Man kan ju undra vad en turistbuss gör mitt ute i skogen???


Dregel!

När jag vaknade tidigare låg Hampus i en stor mystisk pöl, tyckte synd om han och flyttade på honom. När jag sedan tittar till honom igen ser jag att pölen is back och inser att det är han som dreglat! Sötnöten


Måndag morgon när vi vaknar..

Idag är den stora fixar dagen, det ska städas på tomten och inne, Robert är hemma med sitt finger men en högerhand räcker inte långt så lillebror ska hjälpa oss. Vi måste fixa inför onsdagen för då kommer mäklaren och ska fota hemma hos oss:) snart snart finns huset till försäljning! Ser fram emot det men blir inte förvånad om det tar tid, är inget toppenläge att sälja i enligt många! Men vi har ju inte bråttom allt har sin tid:) nu ska vi sova mer! Hej hopp


🎁

Jag har haft världens bästa farsdag:) älsklingen överraskade mig med att jag skulle få handla valfri vinterjacka (stod och klämde på en boomerang, men är inte värt 5000) så köpte en fin svart dunjacka från evereste, fick en c3 muffinmaker, sen har vi fikat och blivit bjudna på middag:) underbart!!!


Farsdag!

God morgon! Hampusen har sovit 20-9:40 med 3 matstunder.. Snacka om att ta igen sig, jag borde vara super utvilad men har sovit dåligt för har vart orolig för Robert som mått dåligt och haft jätteont:( tycker så synd om honom. Idag är iaf hans första farsdag och vi ska försöka göra det bästa av det trots hans smärta. Ska droppa förbi pappa oxå som firar sin 27e och 1a som morfar. Hur firar ni era pappor idag??


Akuten

Fick ett samtal av älsklingen imorse som jobbade extra, han var på väg till sjukan för att han skurit sig illa med mattkniven. Jag och Hampus hoppa in i bilen och mötte honom där. Stackars älsklingen har jätte ont nu och det är jobbigt att inte kunna hjälpa honom:(


Kocken!

Sitter med Hampus och kollar på när våran privata kock lagar mat!! Älskar att ha köksö! Man umgås på ett helt annat sätt då:)


Det enda som duger när man är sjuk är att ...

img_3917 (MMS)

Det enda som duger när man är sjuk är att få sova i mammas famn


Doktorn!

Eftersom älsklingen spytt massa slem och är risig så åkte vi och hälsade på farbror doktorn. Som vi misstänkte hade han ett virus och det är nu vila och gos som gäller! Hemmahelg för oss:) köpte näsdroppar åt honom som man ska ge innan amning och det funkade bra förutom att han blev förbannad när jag droppa in dom. JAG fick även beröm av doktorn för att jag helammar:) pluspoäng till mig!


Rattfylla!!!

Vi bor i nuläget i ett litet område 7 km utanför Nykvarn med 72 hus och sommarstugekänsla. Vi snackar grusvägar, alla hälsar på alla, egen brunn mm. Vi flyttade ut hit och trodde det skulle vara lugnt och tryggt för barnen, här händer inget, och va händer jo nån gubbe kör rattfull, blir skitförbannad när jag läser detta, var ute och gick med vagnen igår och tänk om han kommit då!! Detta ska inte få hända nånstans och tycker inte det är ok med villkorlig dom mm, dom ska åka in så det svider ordentlig. Varje människa dom mött under sin vansinnesfärd hade kunnat råka illa ut. Jag har ingen sympati för rattfylla och blir som sagt förbannad när jag hör om det. Speciellt när man har barn och dom är ens allt, tänk om nått skulle hända! Morr


Proppmätt

Min kära sambo har fixat maten sen Hampus föddes och så även idag. Först blev det middag bestående av fläskfilégryta och ris, på kvällen varma mackor och sen överraskade han mig med munk, vaniljhjärta och julmust.. Mums


Sjukstuga

Alltså jag tycker såå synd om Hampus. Han mår verkligen inte bra men pressar fram ett leende då och då. Förutom sovstunden i vagnen har han inte sovit nått. Tills för två timmar sen så han däckade i min famn och nu sitter jag med hjärtat här i soffan. Jag behövde gå på toa för 2 timmar sen men vill inte väcka honom. Pappa Robert gick och la sig kl 8, han var skit trött och ska jobba hela helgen så jag sa åt han att sova<3 han kämpar så för vi ska ha råd att köpa vårt drömhus! Älskar mina pojkar så!! Är det förresten nån som har tips på vad jag kan göra åt en snorig slemmig bebis???


Outside

Jag och Hampus har vart ute i ca 1 1/2 timme och njutit av vädret. Hampus slagga i vagnen medans jag lekte med bostonbus och krattade ytterst lite! Nu är vi inne i värmen igen och myser:)


Sömntutor!

God morgon, vi vaknade för 30 min sen och har haft pyjamasgos på hög nivå. Vi kom i säng vid 1 och är/var supertrötta. Hampusen har blivit sjuk den lilla stackarn:( han hostar och nyser och ögonen rinner så idag blir vi bara hemma och kurerar! Ska gosa extra mycket(om det går) ligga i soffan med pyjamas och täcke + äta godsaker!! Stackars min bebis


McDonalds

Blir lite snabbmat innan vi ska provköra bilen:)


Mmmmm räkchips!

Äter lite räkchips till mellis medans Hampus tar igen sig lite. Roberts barndomskompis mamma brukar alltid ge honom det i födelsedagspresent men hade inte hunnit i år och fick dåligt samvete så vi fick dom nu ist. Är ju såå gott! Tack tack


Tänk vad glad man kan bli för "lite" bajs!...

img_4456 (MMS)

Tänk vad glad man kan bli för "lite" bajs!!! Mamma hurrar


Törnrosa

Ligger i sängen och väntar på att Hampus den lilla sjusovaren ska vakna, japp kl är 12:30 och han sover fortfarande! Han är iofs lite risig (förkyld/slemmig) och fortfarande inget bajs, det verkar ta på krafterna. Idag ska vi åka och provköra en bil och hämta ut Hampus pass. Lika bra att få det gjort. Ska oxå åka förbi Thomas och mata marsvinen och katten för han är på kurs hela veckan.. Är lite bastusugen så kanske kan övertala Robert att vi åker och bastar ikväll, ska göra mitt bästa!


Hej hopp

Dagen har spenderats i farten igen, först visa upp bilen hos lacksnubben och sen med Carro och fannie. Nu är vi hemma mätta och belåtna och gosar i soffan. Hampus pass har kommit så åker nog och hämtar det imorgon:). Japp det var allt för idag hejsvejs


Katrinplommonpure

Efter att läst 3 böcker om ammande barn och fått tips från släkt och vänner fick Hampus smaka lite puré i hopp om att bajset kommer snart! Han verkade tycka det var gott:) tur va?


Funkar inte ladda upp bilder:(

Prövar igen, tycker det är så tråkigt att inte få med bilder till inläggen. Vi kom precis hem efter att tvättat bilen och spontan våldgästat eve och Pontus. Nu ska vi mysa i soffan och kolla på 2 och 1/2 män plus äta glass:) Hampus ska få en sked med katrinplommonpure för det ska tydligen få fart på magen:) hoppas hoppas:) fick tips om att rusta har dessa fina lyktor för 129:- vill ha big time


Gosar mig in brevid en sovande bebis efter...

img_2165 (MMS)

Gosar mig in brevid en sovande bebis efter att jag vart duktig och städat! Älskar denne lille ängel


Hallå i stugorna!

Har vart super dålig på att blogga i helgen och det beror mycket på att det inte funkat lägga upp bilder via appen och det har irriterat mig!!! I helgen har vi hunnit med 2 filmer, 2 kalas , besök hos mormor och morfar och hälsat på i Carro och Marcus nya hus:) dom är nu tumbabor och närmre:) Hampus rackarn har inte bajsat på 1 v och ni som är morsor vet hur töntig man blir då. Han har oxå upptäckt hur man gråter/ser ledsen ut och prövar detta endel. Att trycka in händerna i munnen och äta på alla kläder, filtar och snuttisar är gottigott. Våran lille buse


Jisses!

Nu är vi hemma igen efter att vart på stan. Att ta passkort var inte det lättaste när man har en sån liten ängel att ta kort på, men det gick tillslut och kortet blev jätte gulligt:) vi var även på banken och satte in pengar på Hampus sparkonto, shoppade till mig, luncha med pappa Robert och köpte present till svärfar:) vi får se vad kvällen bjuder på;) är sugen på film och lösviktsgodis


Pass!

God morgon. Här ligger vi i sängen redo att gå upp, vi ska möta pappa Robert på lunchen och sen även skaffa pass åt Hampus! Tycker det är lite skumt att så små ska ha pass men sure låt gå för den här gången då;) ska bli spännande att så hur kortet på honom blir hihi


Nu är vi på väg hem från Sthlm. Bloggappen...

img_1922 (MMS)

Nu är vi på väg hem från Sthlm. Bloggappen har inte funkat idag så kör sms:) fick skäll på vägen upp och hem för att jag köpt biljett på tåget och nu på väg hem så kom lazlo (föraren) ut i flemingdberg med vatten till mig bara för att vara snäll:) gissa om alla i detta fullsatta tåg glodde! Fukking V.I.P :) vi hänge på kontoret en timme jag och Hampus och han blev sönder gosad av alla kollegor:)  söta Therese som vi hade date med hade köpt present till både mig och Hampus. Hon är underbar den där Therese!!!!  Nu är vi snart i Nykvarn. Over and out


Ehh skoja bara! Vi gick inte upp utan somn...

img_4699 (MMS)

Ehh skoja bara! Vi gick inte upp utan somna om och vakna nu:)


Torsdag!

Här är vi uppe tidigt (kl9) för Hampus har sovit riktigt oroligt inatt. Inga pruttar alls och man märker att det har vart jobbigt för honom:( igår kväll fikade vi med Sara och det var trevligt, sist vi sågs var i maj, skandal!!! När jag och Hampus kom hem så slocknade vi i soffan 20:30. Idag ska vi upp till huvudstaden och träffa Therese:)


Babygym!

Hampus ligger och gymmar i ett gammalt ärvt gym. Inga större fel på det men skulle vilja ha ett mjukare och nytt. Det fattas leksaker i denna så den blir lite tråkig. Såg det fina som ninas Hugo har och sånt vill vi ha. Kostar 649:- på barnens hus. Är pingu och hans vänner:) frågan är hur länge man använder ett babygym, är det värt det? Jag har ingen aning...


Godmorgon

Sitter i mörkret med Hampus bredvid och hoppas in i det sista att han ska somna om, vad händer liksom. Vi brukar ju aldrig gå upp innan 9 och nu har han varit vaken i 1 hel timme:( hur ska mamma orka???????


Natti

Mina killar sover och har gjort det en stund, jag njöt av lite ensamtid på kvällskvisten men ska ha en date med kudden nu, Hampus lär ju vakna tidigt... Imorgon kommer en mäklare och värderar huset och sen ska jag träffa Sara efter det så busy busy!! Måste städa lite innan oxå jag hatar ju att ha minsta lilla stök. Lite lika är vi jag och Hampus:) eller ?


Fuerteventura:)

Nu är allt bokat och betalt, den 11 dec lyfter planet mot "värmen". Var på barnens hus och spanade in uvdräkt och solbrillor till Hampus hihi. Beställde en åkpåse oxå. 999:- för en åkpåse My god vad dyrt! Sitter och uppdaterar min iphone nu och undrar hur jäkla långt tid det ska behöva ta??? Segt. Hampus har återigen blivit bortskämd med en fin present, denna gång fårskinnstofflor av Roberts jobbarkompis Micke och hans Jonna:)


Någon håller hårt i mammas hand när det sk...

img_3326 (MMS)

Någon håller hårt i mammas hand när det ska sovas!


Barnens hus x2

Tisdag idag och vi har inget för oss. Pratade med BVC igår och det ska startas upp en mammagrupp i Nykvarn vilket jag tycker är bra:) då kanske man får lite mer att göra. Jag är lite sugen på att pröva barnens hus i Södertälje men det känns tråkigt att ta sig dit själv :( ska även åka till barnens hus i weda och köpa åkpåse till vagnen som Hampus ska få i tidig julklapp av hans farmor och farfar. Får se om jag tar det idag eller imorgon:)


RSS 2.0