Jag och Boston gick precis ner till strand...

img_7573 (MMS)

Jag och Boston gick precis ner till stranden och njuter en stund, inte en kotte här så vi passar på:) Boston har badat lite oxå men det väntar jag med är lite för kallt för min del!


Ligger i soffan och tar det lugnt, tittar ...

img_3981 (MMS)

Ligger i soffan och tar det lugnt, tittar på tv vilket jag inte gjort sen i onsdags:) älsklingen är och fixar grannens golv så väntar på att han ska komma och kramas med mig! Saknat honom i helgen..


Äntligen på svenskt vatten! Nu har jag sla...

img_3348 (MMS)

Äntligen på svenskt vatten! Nu har jag slagit på internet på mobilen igen och tänkte att jag skickar ett litet inlägg! Bilder och så från resan får jag visa nån annan gång! 2 tim kvar till Sthlm! Det är nära nu


Anne gissar 1/8 kl 15:37 vikt 3671 längd 5...

Anne gissar 1/8 kl 15:37 vikt 3671 längd 51 cm


Mamma gissar på 31/7 kl 05:45 längd 50 cm ...

Mamma gissar på 31/7 kl 05:45 längd 50 cm och vikt 3320


Pappa gissar på att barnet kommer 30/7 kl ...

Pappa gissar på att barnet kommer 30/7 kl 22:30 vikt 3360 längd 49!


Suomi!

Hej svejs, åker till Finland över helgen, kommer hem igen på måndag morgon..
Det är ingen artighetsvisit direkt utan vi ska på min farbrors begravning, han gick ju bort för ca 2 veckor sen endast 47 år ung!


Enda positiva med denna resa är att jag får träffa släkt som jag inte sett på år och dar.

Sitter nu och väntar på att päronen ska plocka upp mig sen ska vi bege oss mot båten, åker över helsingfors..


Idag har jag för övrigt lunchat med Sara och vi hade det toppen i solen, var länge sen vi sågs bara hon och jag och man saknar sånna stunder!!






Tänkte oxå visa en bild på det super gulliga bäddsetet jag köpte som jag tänkte ha i barnvagnen.. Moln är så sååå fint tycker jag och att blanda blått och brunt är en hit enligt mig!





Vi får se om det blir några uppdateringar under resan, beror på hur det ser ut med internet och så!

Heipa


Nöden har ingen lag! Har legat vaken nu se...

img_9393 (MMS)

Nöden har ingen lag! Har legat vaken nu sen kl 3:45 och inte kunnat somna om, lillen har hicka och mitt i allt kände jag att jag är skit hungrig så gav upp för begären/hungern och sitter nu med en tallrik jordgubbskräm och ett glas juice! Nice                 God morgon förresten:)


Välkommen  vecka 30!   Nu börjar nedräknin...

img_1927 (MMS)

Välkommen  vecka 30!   Nu börjar nedräkningen, 10 v kvar Max 12 om vi går över.. Känns som om magen spricker snart hur ska det få plats undrar jag!!! Har klätt på mig precis och ska ner på stan en liten sväng och köpa lite grejs som behövs.. Tyvärr är AllA upptagna idag så åker ner själv, men Hey jag klarar det ändå!


Tisdag!                               Är s...

img_5722 (MMS)

Tisdag!                               Är så sjukt besviken på vädret just nu, igår kväll sa dom att det skulle vara sol och när jag vakna så regna det som vanligt! Typiskt. Inte har jag nått att göra heller så ligger i soffan med mina två boys som vanligt, det tragiska är ju att alla tv program är skitdåliga oxå.. Gnäll gnäll gnäll!


Hämtade min kamera nyss!        Den kommer...

img_1366 (MMS)

Hämtade min kamera nyss!        Den kommer bli toppen tror jag och om jag har tur kan jag använda samma laddare till den rosa! Katching!!!!!! Nu sitter jag dock och är lite sur på mig själv, smartkart som jag är så har jag ju inte köpt minneskort så det måste inhandlas snarast!! Dumma mig


Ligger och njuter av eftermiddags solen på...

img_1867 (MMS)

Ligger och njuter av eftermiddags solen på altanen, riktigt varmt är det och vi njuter! Fick nyss ett sms om att min paket har kommit så ska in och hämta ut min nya kamera:) lycka!!!! Väntar på att gubben ska komma hem oxå och ge mig lite massage, det tycker jag att jag förtjänat:)


God morgon måndag! Äter en liten frukost f...

img_6781 (MMS)

God morgon måndag! Äter en liten frukost full med c- vitamin och hoppas på att solen snart ska titta fram.. Vad fasen ska jag annars göra idag?


God morgon måndag! Äter en liten frukost f...

God morgon måndag! Äter en liten frukost full med c- vitamin och hoppas på att solen snart ska titta fram.. Vad fasen ska jag annars göra idag?


Fredag 20 maj!!!! Goddagens, har ägnat mes...

img_0222 (MMS)

Fredag 20 maj!!!! Goddagens, har ägnat mestadels av fredagen i solstolen och fasen vad skönt det var, har ju vart 1 v med dåligt väder och det suger ju rent ut sagt. Sitter just nu och väntar på Robert som sitter i köer från Sthlm, vi skulle mötas i södra för 50 min sen för lite fredagshandling samt köpa virke till hundkojan!   Tycker han kan ta och komma NU!


Torsdag.

Idag har jag vart i farten hela dagen och nu är jag helt slut, min stackars rygg är oxå död, vet att det är ett himla tjat om den men förstår verkligen inte hur jag kan bli så trött i den av att mest sitta still.
Idag har jag bara fikat och blivit ompysslad och bjuden på middag ju..

Fikat stod Carro och söta lilla Fannie för, hos dom dök oxå Camilla med Savannah och Emma med Lea upp vad trevligt det var att bara sitta och snacka skit och titta på dom 3 små tjejerna.

När jag kom hem hann jag bara in på toa sen kasta älsklingen in mig i bilen så åkte vi till Eve och Pontus, dom underbara människorna bjöd på spontan pannkaksmiddag och med oss hem fick vi en gräsklippare!! Tack som fan, den behövs på vår åker som Pontus så fint kallar den.

Och älsklingen min är inte sämre, igår kväll när jag satt och var sådär gravid kinkig så gav han mig en slant och sa att jag fick köpa mig en ny digitalkamera, jag blev hur glad som helst och nu är en samsung wb600 på väg hem till mig..

Har så mycket att fota i sommar så den kommer gå i hög varv..
Börjar på torsdag nästa vecka då åker jag till Finland på begravning, sen följer Johans student,Midsommar,Mari fyller 18 vi ska få en liten BEBIS, Anna och Mange ska gifta sig, Sandra roberts kusin ska gifta sig, och självklart lite annat smått och gott i sommar som ska förevigas!

Watch out säger jag bara det kommer blixtra om mig:)


Nu soffhäng och planera Bostons hunkoja, bilder kommer när den är klar;)

God kväll, ligger i soffan och slappar eft...

img_2363 (MMS)

God kväll, ligger i soffan och slappar efter middagen. Har haft ont i magen sen några timmar tillbaka så stannar i soffan ikväll! Jag var hos barnmorskan idag och tog lite blodprov och så, lite dåligt järnvärde men annars såg det bra ut.. Och lillen växer så det knakar, sf måttet har ökat med 5 cm på 3 veckor, massa tycker jag:) efter Bm gick jag ner på banken och fixa lite och fikade därefter med mari! Trevligt att få umgås lite med syster ibland:)


Önskelista!

ÅHHH vad jag vill ha en ny kamera, älskar ju verkligen att ta bilder men nu på senaste tiden har det inte blivit så mycket, min gröna kamera ffrån Fuji suger berkligen och jag har gett upp letandet efter en laddare till min gamla samsung som jag verkligen gillade.. har haft 2 samsung digitalkameror och dom är toppen tycker jag..

Har hittat en nu som jag verkligen är sugen på Samsung wb600 heter den och är inte så fasligt dyr, 1290 kr med frakt från cdon.com tex..

Älsklingen skulle nog få spel dock om jag köpte en ny:(




Idag blir det barnmorska kl 14 och sen får vi se vad som händer..
Ha en bra dag!

Haft en Nice tisdag som innehållt skjutsan...

img_8787 (MMS)

Haft en Nice tisdag som innehållt skjutsande av mamsen, lite häng i almnäs, söta Camilla och savannah kom på besök och nu avslutas dagen med lite ananas och saft! Over and out


Slappar måndag! Ligger i soffan med mina t...

img_6660 (MMS)

Slappar måndag! Ligger i soffan med mina två pojkar och gosar, regnet öser ner utanför så vi håller oss nog inne idag:) har vart riktigt trött idag och hungrig som fasen, märks att lillen där inne har en riktig till växt period för det var länge sen jag åt så här mycket.. Igår var vi förövrigt på kalas hos roberts syster anna med familj och sen kollade jag på Kempus match med Matilda, länge sen jag träffade någon av dem så det var trevligt! Nu ska jag återgå till tvn, hej svejs!


Mmmmmm Marabou! Sitter i soffan och njuter...

img_5353 (MMS)

Mmmmmm Marabou! Sitter i soffan och njuter av lite choklad, känns helt ok att göra det:) igår var vi på bio och såg Thor 3D, var en ganska ok rulle speciellt eftersom jag inte hade några förväntningar alls! Väntar på att Robert ska komma hem och sen får vi se vad lördagen bjuder på!


Usch vilken natt! Har verkligen sovit jätt...

img_7968 (MMS)

Usch vilken natt! Har verkligen sovit jätte dåligt och vaknat med huvudvärk, var uppe mellan 4-7:30 för sömnen inte ville infinna sig.. När det dessutom är ravefest i magen hela tiden så är det stört omöjligt att kunna blunda en stund! Jaja får försöka göra det bästa av dagen, måste till jula en sväng för att köpa sista delarna till hundgården som ska byggas i helgen och sen hade jag tänkt åka förbi jobbet och fixa lite papper, får se vad som orkas..


Besöket hos sjukgymnasten idag gick bra, v...

img_2053 (MMS)

Besöket hos sjukgymnasten idag gick bra, vi gick igenom Tens maskinen och sen fick jag 8 inbokade tillfällen till mammagympan oxå.. Ryggen har känts ok idag fram till nu, så nu sitter jag med Tens maskinen på och " njuter"


Sitter i farstun till bastun (rim) och vän...

img_4520 (MMS)

Sitter i farstun till bastun (rim) och väntar på att det ska bli varmt och Gosigt, hoppas det ska hjälpa lite mot min onda rygg! Har tagit det väldigt lugnt idag men det verkar ju inte hjälpa. Idag är dessutom en sorglig dag hos familjen, min farbror gick bort imorse så det är inga glada miner här:(     Efter bastun ska vi hemåt och hoppa i säng, jag drar till sjukgymasten kl 11:30 så vill vara utvilad!


Ändrade planer.. Hade tänkt ligga i solen ...

img_1737 (MMS)

Ändrade planer.. Hade tänkt ligga i solen hela dagen men det blir ju tråkigt i längden, kan jag göra hela sommarn ju! Slängde in bebiskläder i maskin ist och mig själv i duschen, nu åker jag till Linda och äter lunch och myser..


Solen! Nu har jag klämt i mig frukost i so...

img_9610 (MMS)

Solen! Nu har jag klämt i mig frukost i solen och installerat mig och magen i solstolen, här planerar vi att ligga hela dagen medans Boston och Måns leker på gräsmattan! Synd bara att man inte har sällskap av annat än en hög utlästa gravidtidningar, hade vart trevligare då!


Måndag måndag måndag! Satt i solstolen ida...

img_9344 (MMS)

Måndag måndag måndag! Satt i solstolen idag i någon timme, magen fick lite färg innan jag tröttna och gick in, tog en dusch och rastade mamma på stan ist.. Vad skönt det var att vara där på eftermiddagen, Inge folk nästan och alla expediter var super trevliga, 4 st önska trevlig kväll och verkade mena det oxå;) fick med mig ett par tygskor hem, inte jätte snygga men med tjock sula och det behöver jag i dessa tider! Nu ska jag snart knoppa lite och fånga dagen imorgon ist! God natt


Vilken fullspäckad helg vi haft, har verkl...

img_4783 (MMS)

Vilken fullspäckad helg vi haft, har verkligen inte hunnit eller orkat blogga. Har försökt njuta lite av vädret och bara ta det lugnt, finna ro i att inte jobba.. Jag blir ju så rastlös på en gång! Igår spenderades dagen först ute på tomten och sen hos Patrik och Erika, dom hade förlovningsfest och det bjöds på massa gott i form av sushi och tårta mm. Sen blev vi bjudna på finmiddag hos eve och Pontus där kvällen spenderades med rödvin och räkor:)     Idag kom mamsen över på fika och sen blev det grillat hos dom! Slappar nu i soffan och funderar på att sova! Klart slut!!!!


Vilken fullspäckad helg vi haft, har verkl...

img_4783 (MMS)

Vilken fullspäckad helg vi haft, har verkligen inte hunnit eller orkat blogga. Har försökt njuta lite av vädret och bara ta det lugnt, finna ro i att inte jobba.. Jag blir ju så rastlös på en gång! Igår spenderades dagen först ute på tomten och sen hos Patrik och Erika, dom hade förlovningsfest och det bjöds på massa gott i form av sushi och tårta mm. Sen blev vi bjudna på finmiddag hos eve och Pontus där kvällen spenderades med rödvin och räkor:)     Idag kom mamsen över på fika och sen blev det grillat hos dom! Slappar nu i soffan och funderar på att sova! Klart slut!!!!


ikea!

Jag och Robert tog en sväng till ikea igår och kika lite, var väldigt lite folk, skönt som faan.
Med oss hem fick vi en spjällsäng, madrasser, lakan och dylikt till den, samt en söööt sänghimmel..
blir perfekt som myggnät i höst för lillbebben.

när jag kom hem märkte jag dock att det behöver fyllas på med en kudde, spällsängsskydd och madrasskydd, mycket att tänka på  nu.

Är ju 3 månader kvar men vill gärna ha det mesta klart så jag kan vila ordentligt i sommar när jag tänkte vara som tjockast!

Längtar verkligen till augusti, tycker lillen kan  komma snart är ju en evighet kvar ju.

Nu ska jag göra lite nytta och kanske ta en dans med dammsugarn, min ovän så att säga..



Överraskad:) älsklingen kom hem med 2 st f...

img_2794 (MMS)

Överraskad:) älsklingen kom hem med 2 st fin fina och sköna solbäddar idag:) Gud vad glad jag blev! Ibland är han bara bäst


ny design!

Är verkligen ingen hejare på det här med bloggdesigner men nu så har jag iaf en som inte är blogg.se egna design, dom är ju dötråkiga ju!

Är som sagt hemma nu och håller på att dö av tristess, vad gör man om dagarna när det är skitväder och alla andra jobbar?
Det är ju inte jätte spännande att städa hela tiden heller, även fast det skulle behövas just nu.

Blir så deprimerad av att bara sitta här och dega!

Bjuder på en liten magbild från förra veckan tror jag att det var, är så dålig på att ta bilder!


Fäller en tår för mig själv, tänker på min...

Fäller en tår för mig själv, tänker på min sjuka farbror som ligger på dödsbädden, livet kan verkligen ändras fort! Tänker på hans familj och hur omskakande detta är för hela släkten:(


Jahaja! Vad gör jag nu då? Var ju hos dokt...

img_0711 (MMS)

Jahaja! Vad gör jag nu då? Var ju hos doktorn och hon sjukskrev mig 2 veckor, sen ska jag ha sem och annat smått och gott.. Vilket innebär inget mer jobb för mig på över 1 år! Känns helt sjukt och tror inte jag fattat det riktigt ännu, vad ska jag göra om dagarna???? På måndag ska jag träffa min arbetsledare för att fixa lite papper men sen då?   Jag och Robert var på förlossningsföreläsning ikväll oxå och det var intressant att få lära sig lite, blev förvånad när det dök upp bilder på Elin och Mattias förlossning! På kursen var även 4 andra bekanta par och massa andra! Ja nog om det, är iaf hemma nu så om nån vill träffa mig och underhålla mig lite blir jag jätte glad, ni vet var jag finns:)


Blir mycket mobilinlägg! Orkar sällan slå ...

img_6294 (MMS)

Blir mycket mobilinlägg! Orkar sällan slå på datan och blogga från den, ja så slö är jag:) ligger fortfarande i sängen och drar mig trots att jag vaknade för en timme sen.. Vädret är ju jätte tråkigt och jag känner mig helt omotiverad! Ska till doktorn idag pga min rygg så får vi se vad hon säger. Blir väl som vanligt lite städ och sånt skit man gör när man är själv hemma.. Boring


Slappar i soffan med mina killar! Magen le...

img_8410 (MMS)

Slappar i soffan med mina killar! Magen lever rövare och ryggen spökar.. Ringde min Bm och lämnade ett meddelande, hoppas på att hon ringer upp snart.. Kanske kan få en läkartid eller så! Annars blir det jobb på torsdag..


På besök hos sjukgymnasten! Min rygg bråka...

img_0876 (MMS)

På besök hos sjukgymnasten! Min rygg bråkar massa med mig och idag gick jag då en tid hos sjukgymnasten, hon rekomenderade mindre jobb och lite olika övningar.. Ska oxå gå på gravidgympa och få Tens maskin!  När vi satt och väntade blev jag inropad och Robert fick inte följa med in, hon sa dessutom att det skulle ta ca 1 Tim så han åkte och handla sålänge.. Precis när han dragit så inser dom att dom har förväxlat två ninor, jag hade hamnat hos yoga tanten och tvärtom! Typiskt va? Nu sitter jag har iaf och väntar på att Robert ska komma tillbaka och hämta mig men han verkar ha sin mobil på ljudlöst eller så..


1 maj redan:) godmorgon ligger i sängen oc...

img_3314 (MMS)

1 maj redan:) godmorgon ligger i sängen och drar mig, vaknade för en stund sedan och varken jag eller magen verkar kunna somna om:( kliver nog upp istället och tar tag i tvätten! Gårdagen/valborg spenderades ute i enhörna hos eve och Pontus. Där blev vi bjudna på supergod middag och lite drinkar (alkoholfritt för mig såklart) vi ramlade in här hemma ca 01:15 och nu är jag trött! Tar på krafterna sånt där:) ha en trevlig 1 maj eller hur man nu säger haha


RSS 2.0