Bloggerskor:)

Jag är kanske lite knasig men vet att vi är ett gäng som läser varandras bloggar och visst vore det väl lite kul med en bloggträff.. Eller är det bara uttråkade mammalediga jag som tänker så?


Lyx!

Visningen och faderskapspapper check check! Huset var inget för oss, jag sätter inte min bebis i ett radonhus no way! Sitter just nu i soffan och myser med Hampus efter vårt bad, ska sätta mig ner och betala våran resa vi beställt;) 11-18/12 åker vi till Kanarieöarna och vi lyxade/slöade till det med all inxlusive.. En vecka med familjen , gos, värme och bara vara!!!! Underbart ska det bli


SMS-inlägg

img_5622 (MMS)


Stora killen!

Vi har bockat av bvc nu och Hampus vägde 6400 och 62 cm:) han snittar 1 cm och 300 gr i veckan. Snart skjutsar vi moster anne till tåget och sen träffar vi pappa Robert kl 14:50. Over and out


Dopljus check! Nu BVC

img_6862 (MMS)

Dopljus check! Nu BVC


Fullt upp!

Dom ringde nyss från pastorsexpeditionen och talade om att dopljuset som vi glömde i lördags återfinns på nykvarns herrgård så tänkte hämta det idag, sen är det BVC kl 11:30 skriva faderskapspapper kl 15 och visning kl 17:30. Japp vi har tänkt att flytta, mer om det sen nu brinner det i knutarna!!!


Lite bilder från dopet!


SMS-inlägg

img_5764 (MMS)


Dop!

Dagens dop var hur lyckat som helst trots mindre sammanbrott över att tårtan blev ful mm.. Så kan det gå när man bakat själv! Kakbordet bestod av hallongrottor, mandelmarängkakor , hallonpannacottapaj, ananaspaj, kladdkaka, gräddtårta, princesstårta, chokladcroisantter, solskensbullar och cupcakes! Har fått sån otrolig hjälp av mina syskon med respektive, dom är guld värda:) ca 50 tappra gäster trängdes hos oss och njöt av bakelser och skämde bort Hampus med gåvor:) ska visa allt fint han fick i ett eget inlägg. Är så himla tacksam över allt! 3 fina faddrar i form av Evelina, Pontus och Kim fick han oxå. Nu blir det strax sax för sängen för denna trötta lilla familj, god natt på er där ute. Och till alla vänner och familj tack så hjärtligt för denna fina dag!


Men hallå en C3 muffinmaker vill ju jag ha...

Men hallå en C3 muffinmaker vill ju jag ha! Snacka om lyx för oss som älskar cupcakes!


SMS-inlägg

img_5895 (MMS)


Snacka om fullt upp! hörs sen

img_6527 (MMS)

Snacka om fullt upp! hörs sen


Äckelpotta!

Igår när jag och syster var och handla på Coop så såg vi en mamma som handlade med sitt barn, varpå barnet tappade nappen på golvet. Mamman råkade trampa på nappen och tar därefter upp den och utan att rengöra stoppar hon in den i barnets mun! Chockerande.... Äckligt och idiotiskt. Tycker jag iaf, inte fan vill jag ha nått i munnen som nån haft på coops golv och dessutom trampat på


Världens bästa anne/moster

Anne is in town igen och skämmer bort både mig och Hampus:) Hampus fick fina kläder och jag en blomma,örhängen och ett halsband! Tack syster du är underbar älskar dig massor


Försökte ta bild på håret medans vi väntar...

img_4433 (MMS)

Försökte ta bild på håret medans vi väntar på anne..


God morgon!

Idag har jag massvis med planer/saker att göra innan dopet, det ska storhandlas, börja baka och städas. Imorgon blir dock stora valdagen men tänkte dela upp det lite grann:) min underbara son ligger just nu i mitt knä och sover och jag har inte hjärta att väcka honom. Dagen får börja lite senare helt enkelt:)


BORTSKÄNKES! Ett stycke Karl! Blir så jävl...

BORTSKÄNKES! Ett stycke Karl! Blir så jävla trött ibland.


Hord med elefanter?

Medans vi väntar på att morsan ska bli klar så gick vi på promenad, gick förbi hms barnavdelning och faan vad det såg ut! Vad gör folk när dom handlar?


Nyklippt:)

Åh vad skönt det känns att klippt sig, och frisören var jätte trevlig faktiskt! Jag behövde verkligen verkligen detta:) unnade mig en produkt oxå för mitt torra hår. Nu väntar vi på mamma/mormor som tonar och klipper sig. Passar på att mata lillen så kanske vi går en sväng på stan medans vi väntar?


Vi ligger i soffan hos mormor och morfar o...

img_9325 (MMS)

Vi ligger i soffan hos mormor och morfar och väntar.. Om 1 Tim ska vi klippas


Nattuggla!

Sitter uppe med min son aka nattugglan. Har försökt ändra hans kvällsvanor men mer eller mindre gett upp, inte lätt när man måste ta det själv. Fast oandra sidan får man ju sovmorgon istället.


Pust!

Kom precis hem efter att jag och Hampus vart iväg sen 13. Först var vi i åkers och hälsade på Camilla och savannah. Super mysigt som vanligt, är så härligt att kunna sitta och snacka utan att det känns krystat. Hampus blev bortskämd med gos och en söt body:) sen styrde vi bilen mot enhörna för en snabbfika hos Linda. Nu är vi supertrötta båda två:) imorgon ska jag till frissan och är supernervös!!! Jag hatar att klippa mig men mest av allt hatar jag kommentarer som oj vad slitet det är osv! Klipp mig bara och håll käften tack.


Ooops

Kom sent igår kväll på att vi glömde vårt möte kl 15 för att skriva på faderskapspapper. Fasen så klantigt, jag skyller på amningshormoner men Robert borde ju kommit ihåg:) fan vad klantigt/pinsamt! Får ringa och be om ursäkt + boka ny tid. Här hemma är vi jätte trötta och pyjamasgosar fortfarande:) borde väl ta oss upp ur sängen snart och fånga dagen:)


Päron!

Är hos mamma och pappa för ovanlighetens skull, denna gång gör vi nytta. Robert hjälper pappa att isolera klart fönstrena inför vinter och jag har lagat mat. Idag hann jag med att gymma lite oxå vilket kändes toppen, ska försöka köra lite övningar när jag hinner och orkar:)


Test!

Kollar bara om det funkar igen:)


Är det nån annan som har problem med blogg...

img_4533 (MMS)

Är det nån annan som har problem med bloggappen igen? När jag går in på den och börjar skriva så hamnar jag på nån tom internetsida!?  Skumt..... Förresten nån mer än jag som saknar sommaren?


Idag är en sån där dag då ingenting föruto...

Idag är en sån där dag då ingenting förutom mammas knä duger, har prövat bärsele, soffa, säng, golvet mm men nä jag får inse att mamma är bäst! Jag som tänkt städa idag, får väl skita i det. Har lite pressat schema så måste städa tis el ons ist för på torsdag är det storhandling och fredag bakdag inför lördagens dop!


SMS-inlägg

img_7065 (MMS)


Tjaba tjena!

Hänger hos päronen och äter lite godis! Vi var och bytte en dress på kappahl och gick in på Coop där jag till min stora lycka hittade JULMUST, min favvo dricka!! 1 1/2 l fick följa med hem och den ska avnjutas med en pizza och film:) jag har oxå passat på att bada vildmarkstunna här, skitskönt helt enkelt!


Söndag!

Här har vi precis vinkat av Evelina, Pontus och ungarna efter en mysig lördag med mat, vin(läsk) mys och övernattning! Dom invigde gäststugan som vi renoverade tillsammans i somras:) vi får se vad dagen bjuder på, ska iaf hämta mamma och pappas åkgräsklippare och köra ner vår höstäng till gräsmatta. Om jag hinner/ orkar/kommer ihåg så ska jag visa vad vi handlade för fint igår:)


Pruttmassage!

Våran son är en riktig pruttkudde så här kör vi massage på köksbordet! Skönt tycker Hampus


Party

http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-snc4/344826/15/10150420526841212_38058.mp4?oh=2f67e6291c09825bf5fc462a4d7d0701&oe=4EA45000&__gda__=1319391232_b7b5cf6fbedfc505b6d6a1f8f31d0347


3-rätters

Idag har vi bara hunnit med storhandling och bjuda mina kära föräldrar+bror på middag! Vi hämtade och skjutsade dem så dom kunde få varsinna drinkar och lite vin, kvällen var jätte trevlig och päronen verkade uppskatta det:) en toppen fredag helt enkelt, nu fattas bara att bebis vill sova:)


Nalle puh

Världens bästa morfar gav Hampus den här fina Sagoboken i 2 månaders present, tack tack


Hundvakt?

Någon som är sugen på att låna våran Boston 1 v i vinter? Skulle vilja åka iväg med robert och Hampus men mina föräldrar och syskon kan inte ta honom och det är tyvärr dom enda som ställt upp tidigare:( tråkigt när man får en resa i present och ändå inte kan åka:(


Cd-spelare!

En cd-spelare önskas till barnrummet så han kan lyssna på sina skivor med bl.a. Vaggvisor:)


Spjällsäng!

Sover lite middag i eget rum och egen säng medans mamma rensar lite kläder som är för små mm!


Soffmys

Gosat in mig i soffan med bebis,nudlar,kisse,grönt te,saft och nya vi i villa. Låtsas att det är höstrusk ute och bara njuter:) sa jag att vi har mjukiskläderna på!


Mammas tröttmössa!

Någon är helt slut och somnade om i soffan efter lite gos och sång! Vad skönt det måste vara att finna sån ro att man kan sova hur och var som helst:)


Brutal

Kände mig sämst imorse när jag besluta mig för att väcka Hampus kl 10 när han sov som bäst, men han hade kissat så mycket så pyjamas och säng var lite fuktigt och det tyckte inte jag han skulle ligga och gosa i! Som tur är verkar han inte sur mammas hjärta utan ligger och skrattar med sin polare getingen på skötbordet. Vi har ju skötbädden på en bänk ovan tvättmaskinen och det är precis i tutthöjd på mig så gissa vem som får in karatesparkar 3000 på mina brön, ajajaj säger jag bara.


Tjejfika

Idag var vi som sagt hos Linda och fikade. Mysigt att så många av oss kunde komma och tycker vi ska försöka få ihop sånna trevliga kvällar utan grabbar lite oftare:) fick även kika in i Evas nya hus och det var skitfint, nu bor ju alla underbara i enhörna vilket gör en lite sugen på att flytta dit men vi har bestämt oss för Nykvarn, thats it! Nu ska vi försöka knyta oss god natt!!!


Fårskinsfäll!

En fäll av fårskinn, självklart en äkta då syntet blir svettigt önskas oxå!!! Gärna en ljus långhårig! :) inte som på bilden alltså


Damn you autocorrect

Hahaha jag hänger på damnyouautocorrect.com och bestofblocket.se när jag har tråkigt


Lånar bilder av mamma!

Hittade bilder på mammas blogg https://likaroligt.blogg.se från i lördags då vi var på dop! Jag fick en gloria i kyrkan uppenbarligen pga att jag är en ängel och det är svårt att tro att det bara skiljer 3 v mellan Hampus och oliwer.. 5,8 kg/ 60 cm jämfört med 8 kg/67cm och ändå är Hampus stor för sin ålder hihi


Utvilad till 1000

God morgon:) här har vi nyss vaknat (11:54) och jag är just nu oförskämt pigg:) tror att både jag och Hampus behövde en riktig sovmorgon! Idag ska vi åka hem till Linda där vi tjejor ska fika och snacka skit, hur kul är inte det, ett toppen initiativ av Linda!


Barnkammarboken!

Dessa böcker önskas även dom i doppresent


Jag blir så trött!

Vi har ofta otur när det gäller vårt hus och ni som känner oss vet vad jag menar, idag kom nästa skitirriterande grej! Jag satt i soffan när jag såg en lastbil fräsa förbi långt över 20 km/h och med flaket uppe, när han åkte förbi oss märkte jag att det smällde till och att han stanna och sänkte ner flaket för att sen köra vidare. Tänkte inte mer på det men när Robert kom hem så informerade han mig om att vår telefonkabel hänge i backen så det var den som smällde när han körde sönder den! Så nu måste vi ringa runt och få det fixat men jag tänker fan inte pröjsa fört!


Blöjor

Farmor Barbro hade ännu en gång köpt blöjor till Hampus och det uppskattas verkligen, är en väldigt tråkig kostnad! Tack tack


2 mån

Vi är hos Roberts föräldrar och firar Thomas som fyller 34 och vår lilla Hampus som blir 2 månader idag! Det går riktigt fort men fasen vad kul det är att se han utvecklas varje dag:) längtar tills han kan leka och umgås men samtidigt är denna tid underbar! Våran fina kille:)


Träningspass!

Sitter på toa igen och tittar på Hampus som kör dagens motionspass, brukar vara så här varje morgon, vi går upp, jag byter blöja på han och av med pyjamas på med kläder så han förstår att nu är det inte natt längre, sen ligger han på skötbordet och sparkas hejvilt tills han blir trött! Han snackar med libero getingen och ger den en omgång sen brukar vi gosa in oss i soffan och jag får äntligen frukost!!! Så ser våra vardagar ut:)


Fotografering

Vi hade tänk att åka och ta babykortet till lt idag men bestämde oss för att skjuta på det till nästa vecka för Robert har blivit sjuk och Hampus har haft en jätte jobbig natt med massa gaser och ont i magen:( stackars mina killar! Som om det inte vore nog så har ju jag vart vaken och vakat över dom så mina påsar är som Ica kassar, och Boston verkar haft en livlig natt då han skällt och sprungit i sömnen! Nu ska vi försöka somna om! Ha det


Snart vankas det dop!

Ni är några stycken som frågat vad Hampus vill ha i doppresent så jag tänkte att jag kan visa lite grejor här för er som undrat:)


Ett pingubabygym!





En gåstol











en åkpåse brioshiny turkos eller grön




Kläder  i strlk 62-68



Presentkort Kappahl, lindex, hm





Badbyxor













Måndag gör jag ingenting!

Här har vi precis fått i oss frukost och nu ligger Hampus och sover i soffan.. Väntar på att BVC ska ringa så jag kan få lite tips, tycker synd om lillebror som inte bajsat sen i torsdags:( idag ska vi åka och träffa prästen inför dopet och gå igenom lite psalmer mm. Sen ska jag försöka ta reda på hur det funkar med fotograferingen till lt, är det dropp in eller måste man boka? Nån som vet? En till grej som måste fixas snart är faderskapspapper, vi är sämst ibland!


Matlagning!

Sitter på en barstol med Hampus i knät och kollar när Robert lagar mat! Ikväll ska vi mysa framför tv med pirats of the caribbean 4? Och chips & dipp. Det är mys det!


7 years!

Idag firar jag och min fina kille 7 år tillsammans, galet vad tiden går fort! Vi har hunnit bo i 2 lägenheter, köpt hus, skaffat hund och katt, rest utomlands och fått en underbar son! Älskar dig Robert


Åh Skalman han är trött!

Åh shit vilken dag, har vart vaken sen 7:45 utan att powernapa, hann aldrig med det och nu är jag tröttaste människan på denna jord! Vi klev nyss innanför dörren efter att blivit bjudna på middag och MASSA godsaker hos Linda och Stefan, och måste bara tillägga att Gud vad fint dom fått hemma:) Hampus blev bortskämd med en jätte fin pyjamas oxå och jag är så tacksam att han har så många vuxna i sitt liv redan som verkligen älskar och bryr sig om honom! Har glömt att visa dom fina kläderna moster anne kom med i förrgår oxå när tjejerna var på fika:) ni är så underbara:)


Svängdörr!

Hemma från dopet som var toppen fint och trevligt. Det bjöds på lite fika och umgänge efter och sen smet vi in på McDonalds på hemvägen. Nu ska jag ta en powernap sen blir det middag och mys hos Linda och Stefan


Väntar!!!!

God morgon, här är vi nyduschade och klara, vaknade vid 7:45 och var jätte pigg:) nu väntar jag otåligt på att Hampus den lilla sjusovaren ska vakna så vi kan klä på han finkläderna och sen dra. Verkar dock som han somnat riktigt djupt för jag har släpat han upp och ner, bytt blöja, duschat, fönat mm och han snarkar vidare..


:)

Idag fick vi besök av kusin Linda med Stefan och xander. Dom åkte precis hem och vi har haft super mysigt, snackat om allt mellan himmel och jord, fikat och gosat bebis! Nu ska vi snart hoppa i säng så vi är pigga till morgondagens dop!


Moster anne!

Imorse dök syster upp vid 12 tiden och gissa om vi blev förvånade, trodde hon satt på tåget till Östersund! Perdita hade hon oxå med så hon och Boston racea på tomten medans anne laga staketet till hundgårn och jag/vi höll dom sällskap på tomten! När vi sen gick in gosa anne och Hampus och jag fick städa i lugn och ro, lycka:) nu powernapar dom i soffan och jag bara njuter! Underbart


Wroom wroom

Idag inviger vi kläderna som mamma/mormor köpte samma dag vi fick reda på att det låg en liten kille i magen:)


Toahäng!

Sitter på toastolen och kollar på Hampus som jobbar sig trött på skötbordet.. Han ville inte sova tidigare när jag pröva så jag passade på att få bort lite tvätt medans han bråkar med getingen man gick av libero på bb! Den getingen har jag hängt vid skötbädden och jäklar vad han leker med den, slår på den så den plingar och benen går i 180 när han ligger och sparkar! Inte det lättaste att byta blöja på honom när han talar om för getingen vem som bestämmer! Hoppas han snart somnar där han ligger precis som han gjorde tidigare idag! JaG är ju trött och vill sova..


8 veckor!

Tänk att våran bebis blir 8 v idag! Det går så sjukt fort:( tittar på bilder från bb och det känns som evigheter sen och han var så liten, 7 cm och 1,7 kilo har han lagt på sig sen dess mitt lilla hjärta!


Svamp!

Tycker den här godisen ser lite rolig ut:)


Nytt!

Eftersom hampus har växt ur alla strlk 56 så har vi invigning av nya kläder varje dag nu:) hur roligt är inte det? Idag har vi vit body från kappahl och randig sparkdräkt från lindex som vi fått av syssling nikita:) tack tack


God kväll!

Sitter och matar lillen efter en sväng till BVC och stan, han väger nu 5825 och 60 cm. Vi har invigt kläder i strlk 62 för 56 är för litet på längden. Så om nån behöver kläder i 50/56 så säg till, har massa oanvänt och ännu mer som knappt använts mer än 2-3 g. Allt är i neutrala färger! Köpte lite nya bodys i 62 och ska slänga in allt i maskin och sen ska vi iväg en sväng:)


Powernap!

Mammas lilla kille vaknade tidigt idag (7:30) och har klagat lite över några pruttar på tvären, nu är dom borta och liten somna i mitt knä så vi sover lite till! Senare idag är det BVC och sen en sväng på stan med anne:)


Underbara älskade unge!

Det är otroligt att den här lilla människan är så underbar! Underbar och älskad av alla, vi kan njuta och titta på honom i evigheter.


Jag har en ide!

Jag har tänkt att göra en grej som jag funderat på väldigt länge, nu har jag äntligen kommit på hur och med vad! Nu ska jag bara ta tag i det:) hihi


Äntligen!

Nu funkar äntligen bloggappen igen och det är inte en dag förtidigt! Tänk att man kan bli beroende så fort! Vi är precis hemkomna från ytterligare en sväng i skogen. Hampus sover så bra i babybjörnen och vi får frisk luft, kan inte bli bättre. Ikväll blir det mys och desperate housewifes!


Gäster:)

Efter att vi handlat kom Frida, Malin Camilla och savannah på fika och lite mys:) efter fikat plockade vi kantareller som anne och Robert rensar nu! Sen blir det bastu och två & halv männ ikväll!


cupcakes!

Bakade i fredags till våran överraskningsmiddag för roberts föräldrar, vi var hemma hos hans syrra och bjöds på god mat.
Själv bakade jag ananaspaj och cupcakes till efterrätt.
Pajen var super god och tyligen muffinsen oxå men nått sån störmig är dessa jävla formar, dom orkar ju inte hålla upp det så dom såg fördjävliga ut!
ska börja med att ha dom i formar och plåt och hoppas på att dom inte blir fyrkantiga då!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Måndag!

Nu har det gått en hel helg utan att appen fungerat, tror ala börjar få mer eller mindre abstinens! TA TAG I DET NU BLOGG.SE!! Vi har iaf nyss klivit upp ur sängen och ska snart börja fundera på att åka och handla.. Mat behövs ju alltid av nån konstig anledning haha.. Igår var vi på årets turinge marknad och det var som vanligt kallt och mycket folk, detta var ju även första gången vi rattade våran älskade vagn med världens finaste innehåll, hampus! Vi kom därifrån med korv,chokladbollar och frysna fingrar! Nu börjar Hampus bli otålig ha en fin dag hej hej:)



Min fina storasyster kom hem igår från Öst...

img_9015 (MMS)

Min fina storasyster kom hem igår från Östersund och hade med sig en present till mig bara sådär:) en finfin klänning som satt perfekt! Tack älskade syster, är så glad att jag har dig. Nu är det bara 8 månader kvar i skolan och sen kommer hon äntligen hem:)


Blogg appen funkar fortfarande inte vilket...

img_3189 (MMS)

Blogg appen funkar fortfarande inte vilket resulterar i tråkig och dålig bloggning! Jag sätter en peng på att den blivit överbelastad av alla oss tokiga bloggerskor som föll för appen direkt!


Hur gör man blöjtårta!     Köp 1 paket blö...

img_2219 (MMS)

Hur gör man blöjtårta!     Köp 1 paket blöjor, rulla dom med baksidan utåt så det inte blir mönster och sätt gummisnodd runt, ta ett rör från tex hushållsfolie och fäst blöjorna på den med gummisnoddar. Bygg så många våningar du vill ha, byt ut en del blöjor mot andra runda föremål tex ihoprullade kläder, nappflaska eller dyl Sätt sidenband runt, limma ihop bandet, pynta med gåvor tex nappar, dinglisen mm. Använd ett gosedjur som "topping"  cellofan runt och det är klart:)


Blöjtårta! Nu är det bara cellofan som fat...

img_7365 (MMS)

Blöjtårta! Nu är det bara cellofan som fattas, ingredienserna är: 56 blöjor+ gummisnoddar, 2 nappar, en napphållare, en nappflaska, en filt, ett gosedjur, en skallra, en snuttedinglis, 2 pyjamaser, en burk puder! Och sidenband


Hampus kusiner har slocknat i soffan

img_8951 (MMS)

Hampus kusiner har slocknat i soffan


SMS-inlägg

img_4030 (MMS)


SMS-inlägg

img_4484 (MMS)


SMS-inlägg

img_0606 (MMS)


Blogg appen funkar inte så visar 2 bilder ...

img_2846 (MMS)

Blogg appen funkar inte så visar 2 bilder här! Snart klar


Vi rullar blöjor till tårtan:)

img_8263 (MMS)

Vi rullar blöjor till tårtan:)


Kappahl!

Dom här fina grejorna fick följa med oss hem igår, byxorna var på rea för 50 kr st och jag har liknande sen tidigare som jag gillar skarpt! Dreglisar går åt plus att det verkligen piffar upp en outfit på killar, bodyn är Hampus "stil" då mamma (jag) bestämt att det är randigt, stjärnor mycket rött, vitt, blått och beige som gäller:)


Haha blev lite många bilder, bloggappen gö...

Haha blev lite många bilder, bloggappen gör så ibland


Photoshot!

Här kommer några av bilderna från 9/9 när Hampus var 3 v och Carla & Linnea var här och fota! Jag är super nöjd och har tänkt att rama in, förstora och göra canvastavla:)


Fredag!

God morgon! Vi är lite krassliga här hemma jag och bebis vilket är skitjobbigt, är så nervös för han är lite hostig och snorig:( ingen feber dock kollade nyss och det var 36,6. Däremot så är han jätte trötter och senaste två dagarna har han gnuggat näsan mot snutten och mig som om det kliar i den lilla näsan.. Stackars min bebis! Märker att han oxå sover jätte oroligt för han gnyr, sparkas, rivs hostar mm, imorse vid 6 så fick han en kudde under huvudet och verkade sova bättre då. Nu ligger han i min famn där han gosat sig in ordentligt så blir nog kvar i sängen en stund


Drömmar!

Jag och Robert har ägnat kvällen åt bastu och framtidsplaner! Underbart att sitta och drömma tillsammans:) imorgon ska det bakas och fixas för att sen gå på middag, jag står för efterrätten, tror det blir ninas ananaspaj:)


:)

Jag och Hampus har vart på stan en sväng idag och shoppat till blöjtårtan, hittade lite smått och gott till oss själva oxå:) lillen var vaken nästan hela tripen på stan så nu när vi kom hem somna han på stört! Carla och Linnea var nyss över med bilderna och dom var så fina, Hampus fick en jätte söt nikedräkt i present oxå, tack tack;) på stan såg vi världens fulaste bil och jag var tvungen att fota ha ha


Nu sover pojkarna ! Gick ner och tog över ...

img_5972 (MMS)

Nu sover pojkarna ! Gick ner och tog över och bebis somna på stört! Klart att jag själv är pigg ist och inte kan sova!!! Attans


Nu börjas det igen:(

Samma tid varje kväll, lite jobbigt är det måste jag erkänna! Tror det är en blandning mellan att han är trött och gasig! Jag var jätte trött och ville sova redan vid 9 men har tröstat bebis istället, nu kände jag att jag behövde paus och skickade upp Robert. Det händer väldigt sällan ska ni veta så jag har inte dåligt samvete..


Kvällsmys!

Soffläge och kvällsmys med rökta räkor och mozzarellatoast:) det är grejor det! Ska kika på nya body of proof!


Dop!

Vi ska på dop den 15/10 dvs om 1 1/2 vecka och jag tänkte fixa en blöjtårta! Nån som gett sig på det förut? Jag gillar ju att pyssla och tänkte att det skulle vara kul, har googlat lite för inspiration och hittat lite roligt:) det är till en pojke så blir väl blått tema:) kommer nog bli skitbra!


Bildbomb


Renoveringskvitton!

Idag är vi produktiva! Jag har städat och fixat och nu sorterar vi kvitton och går igenom lådor! Japp jag är osminkad, oborstad och har Roberts kläder på mig:) bjuder på den


Här vaknar vi med ett leende på läpparna:)

Fasen vad skönt att få sova ordentligt:) allt vi gjorde igår för att han skulle sova bättre var att hålla honom vaken längre på dagen, Hampus brukar sova mellan 17-20 men det fick han inte igår:) så inatt sov vi 12-9 med matpaus 5:30-6 underbart skönt, nu ska vi fånga dagen!


Soffhäng!

Sitter i soffan som typ har stjärtavtryck från mig snart, i famnen ligger en bebis som slocknat och brevid en hund som fiser illa! Ska försöka ta oss upp i sängen och sova nu, hoppas på att Hampus inte vaknar igen! Ja nätterna här är riktigt jobbiga, misstänker kolik då det är skrik i ca 30 min varje kväll kl 23 och sen vaket och gnäll till ca 2. nu smyger vi till sängs god natt. Bjuder på en bild från jan när jag var i typ mån 2, tyckte magen var stor och jag var verkligen mörk i skallen, min tanke nu är Shit vad smal jag var och fan vad håret var fult!


BVC!

Var hos BVC idag som sagt och vägde älsklingen, 5700 och 59 lång och han är knappt 7 veckor! Stabil kille:) nu ska vi försöka sova. Ska upp tidigt för att ändra dygnsrytmen:) wish me good luck


Väntar på att få komma in hos BVC tanten:)

img_4615 (MMS)

Väntar på att få komma in hos BVC tanten:)


Desperate!

Hej:) blev tyvärr inte tidigt igår, lilleman ville verkligen inte sova så vi slumra väl in vid halv 3:( nu sover han lite innan vi ska fixa oss och åka till BVC på tillväxtkontroll. Ikväll blir det Soffhäng då desperate housewifes äntligen har premiär! Som jag har väntat och längtat, synd att det är sista säsongen.


Bedtime!

Vi tänkte ta och lägga oss tidigt idag så kröp ner i sängen 21:30, självklart vill inte Hampus sova än men jag ska försöka få honom att sluta sina små blå.. När älsklingen kom hem lagade han god mat som vanligt och sen tog jag och bebis ett bad.. En riktig slappar dag har vi haft:) sista korten för dopet lämnar brevlådan imorgon för så mycket har jag fixat iaf:) god natt till er!


Ben & jerryS!

Har ont i halsen och tappat rösten:( tröst äter ben and jerryS cookie dough och tycker synd om mig själv!


Måndag morgon!

Sitter nyvakna i sängen och gosar som vanligt, det är verkligen det bästa som finns:) gårdagen verkligen flög förbi för vi var ute i svängarna hela dagen! Önskar att helgerna var lite längre så vi hann umgås mer..


God morgon!

Har återigen fått sovmorgon och frukost på sängen, detta har jag inte blivit bortskämd med sen jag vet inte när;) börjar ana ugglor i mossen ha ha. Får se vad dagen bjuder på för skojsigt vi ska låna Thomas kamera och ta lite fina kort iaf, sånt är alltid roligt!


Skulle ta kort på Hampus i hissen, misslyc...

img_2740 (MMS)

Skulle ta kort på Hampus i hissen, misslyckades totalt


På väg till midsommarkransen :)

Sitter i bilen och ska hälsa på hos Carro, Marcus och fannie:) vi har köpt med oss lite fika bröd och får förhoppningsvis njuta av det i solen! Mys


Lördag:)

God morgon, jag och bebis ligger i sängen fortfarande för han är en riktig sömntuta. Själv har jag fått frukost på sängen serverad och det var SÅ gott, toast med Philadelphia, mozzarella och ost, inte varje dag detta händer. Glömde dock fota för det var så gott och jag var superhungrig. Nu väntar vi på att Hampus vaknar för vi ska åka till byggmax mm. Ha en bra lördag så hörs vi senare!


RSS 2.0