Torsdag! Har vart hemma idag, ryggen börja...

img_2502 (MMS)

Torsdag! Har vart hemma idag, ryggen börjar bli jobbig och igår var ingen bra dag.. När jag sen är Påväg hem har det hänt som inte ska hända! Inbrott i bilen,dom snodde inget men pajja en ruta, och ingen har tid att laga den förens nästa vecka= nina utan bil! Tjo fukking ho!!! Dagen har iaf spenderarats ute och nu är altanen nästan helt tvättad och Robert grilla lite korv åt oss, mys att äntligen ha sol


Torsdag! Har vart hemma idag, ryggen börja...

img_2502 (MMS)

Torsdag! Har vart hemma idag, ryggen börjar bli jobbig och igår var ingen bra dag.. När jag sen är Påväg hem har det hänt som inte ska hända! Inbrott i bilen,dom snodde inget men pajja en ruta, och ingen har tid att laga den förens nästa vecka= nina utan bil! Tjo fukking ho!!! Dagen har iaf spenderarats ute och nu är altanen nästan helt tvättad och Robert grilla lite korv åt oss, mys att äntligen ha sol


Huvudrätten!

img_2920 (MMS)

Huvudrätten!


Middag! Nu blir det middag i linköping, bö...

img_6483 (MMS)

Middag! Nu blir det middag i linköping, börjar lite fint med sallad och väntar på huvudrätten.. Mums


Aj aj aj! Nu är jag i en sån period då det...

img_2137 (MMS)

Aj aj aj! Nu är jag i en sån period då det verkligen är mysigt med en bulle i ugnen, illamåendet är över och det börjar skymta en ordentlig kula! Måste få klaga lite iaf;) nu har lillen börjat sparka i revbenen och fy fasen vad obehagligt det är.. Svårt att förklara men det är så man vill slå tillbaka ha ha! Nu ska jag hoppa in i duschen och åka och jobba efter det.  Inte många pass kvar nu och det ska bli så skönt att få vara hemma och vila:)


Lååånghelg.

Har inte hunnit blogga så mycket under helgen, medans andra har vart lediga och njutit av solen så har jag jobbat stjärten av mig och det känns kan jag säga..
Nu är det inte långt kvar iallafall innan jag får gå hem och vara ledig, ska bli underbart!


Köpte en skötväska på impuls idag på polarn och pyret och är jätte nöjd än så länge, priset 695:- kan man ju inte heller klaga över tycker jag.

Nu ska jag åka bil en sväng till kusin Linda och hämta min kära kamera jag lånat ut..
Hejs svejs

Linköping by night! Har haft spenderar byx...

img_2119 (MMS)

Linköping by night! Har haft spenderar byxorna på idag och köpt en påskpresent till älsklingen, godis är det inte att tala om.. Däremot blev det en rejäl påse till familjen som dom får på lördag:) har nyss kommit upp på hotellrummet efter en lååång dag, promenad och avslut med en jätte god oxfilé pasta i hotellrestaurangen! Nu blir det dusch sen lite tv innan jag ska slumra in, god natt och sov gott


Bm!    Gårdagens besök hos barnmorskan var...

img_9922 (MMS)

Bm!    Gårdagens besök hos barnmorskan var trevligt, gillar verkligen henne och man känner sig bekväm! Allt såg jätte bra ut med alla värden och magen var visst lite lite större än "kurvan" men det gör ju inget:) är på jobbet nu och ska spendera dom närmsta 36 timmarna här.. Här dock fått halsont som jag hoppas ska försvinna! Trevlig skärtorsdag till er alla


onsdag 20/4

Jag är ledig idag, tänkte sova ut ordentligt då det blivit många tidiga dagar i rad.
Vaknade 8:30 jätte besviken över att klockan var så lite men jag var ju pigg så klev upp, får se det positivt dagen blir ju mycket längre när man inte sover bort den.
Detta är ju min enda lediga dag i veckan så med andra ord jobbar jag hela påsken, har jag tur kanske jag får ett litet påskägg ändå.

Har ägnat morgonen åt att städa, damma och tvätta så nu ska jag nog ha lite egentid och sätta mig på altanen och njuta av vädret.
Lillen sparkar i magen hela tiden och jag hoppas att det snart är sovdax där inne, blir helt öm i magen av alla sparkar känns nästan som träningsvärk..

Idag går vi ju in i v 25 och det är helt galet vad fort det går, tyckte verkligen det var nyss som jag plussade och nu har det gått över hälften av tiden, rätt vad det är är sommarn över och jag sitter med ett litet knyte i famnen!



Ska ju som jag sa i tidigare inlägg till barnmorskan idag och vi ska börja mäta magen och lite annat smått och gott för att hålla koll på tillväxten och så.

Efter det blir det en sväng upp till byggmax osv för att inhandla material, i helgen ska älsklingen fixa taket på gäststugan och jag tror det kommer bli toppen!


Nu ska jag sluta babbla och ta med mig lunch ut i solen, ha en toppen dag!





Bjuder på en sommarbild från Grekland -07 vill jag minnas att det var.. här var man ung, smal och blond!
miss it alot

God kväll! Ligger i soffan och kollar på d...

img_3783 (MMS)

God kväll! Ligger i soffan och kollar på dh, är egentligen helt slut men jag har missat 2 tisdagar så håller ut. Jobbade idag med och kom hem vid 12:30 njöt lite av solen och sen åkte jag, anne och Malin till åkers för att fika hos Camilla. Massa bebis prat och framtidsplaner diskuterades innan vi åkte hemåt ! Imorgon är jag ledig och då ska vi till barnmorskan, går in i v 25 och det är dax att mäta magen mm.. Nu är reklamen slut så åter till tvn, trevlig kväll!


Måndag morgon!             Vaknade okristl...

img_4565 (MMS)

Måndag morgon!             Vaknade okristligt tidigt imorse (01:15) och kunde inte somna om alls, kl 4 var det dessutom jobb dax så har vart uppe en stund, men jag är inte bitter för jag slutade tidigt och har  spenderat tid i solen med syster som sällskap och vi har haft en toppen dag, hoppades på att vara i säng snart men varmvattnet strular och jag måste duscha.. Jävla skit! Läser en tidning så länge och hoppas på att Robert får igång den snart


Haft en underbar ledig helg och älsklingen...

img_1330 (MMS)

Haft en underbar ledig helg och älsklingen har vart väldigt duktig med bygge här hemma:) syster har kommit ner oxå och vi har haft fullt upp! Nu blir det sova, klockan ringer 02:45 god natt


På vår tomt blomstrar det oxå:)

img_5915 (MMS)

På vår tomt blomstrar det oxå:)


Långpromenad längst med stångå!   Hade ras...

img_8315 (MMS)

Långpromenad längst med stångå!   Hade rast i Linköping idag så jag och anna tog en hurtig promenad på 7000 steg runt stångå, åh vad fint det börjar bli nu när det är lite grönare! Solen sken, vattnet porlade och fåglarna sjöng! Härligt värre och i helgen ska det ju vara ännu finare väder me like alot


Huliganer på hm!!!           Slutade tidig...

img_0934 (MMS)

Huliganer på hm!!!           Slutade tidigt idag och tänkte att jag skulle gå en sväng förbi hm och kolla på kläderna från consious collection som släpptes idag, jag var där kl tio och oh My Good vad hemskt det var, alltså kläderna var ju helt ok men tjejerna var ju som galna! Det revs och slets i kläder och varandra.. Lite svordomar hörde jag oxå. En stackars kille försökte handla åt sin flickvän via tel och det gick nog sådär för han! Jag fick tag i klänningen jag suktat efter sen bilderna släpptes och med rätt storlek i handen och en rabatt kupong på 20% bestämde jag mig för att Nää jag avstår istället:) stolt som bara den över mitt nyvunna förnuft gick jag till tåget hem ist.. Unnade mig en mer på vägen hem, det var jag värd, har ju precis besegrat shoppingmonstret som bor inom mig!


God morgon! Har sovit jätte dåligt vilket ...

img_2790 (MMS)

God morgon! Har sovit jätte dåligt vilket jag ofta gör i Uddevalla, vaknade 2:40 fast kl skulle ringa 4:45 så nu har jag vart vaken sen dess.. Denna dag kommer nog inte vara så rolig:( när jag låg i sängen började magen röra sig och det kändes som lillen låg väldigt " långt" ut, svårt att förklara men den lilla krabaten kändes hur tydligt som helst och när jag peta lite fick jag några sparkar tillbaka:) nu ska jag jobba ha en bra dag!


Nu blir det lunch sen ska jag rulla mot jo...

img_2348 (MMS)

Nu blir det lunch sen ska jag rulla mot jobbet, tar bilen idag för slutar kl 00:12 inatt!


Oj oj oj, helt slut efter att jag satt i s...

img_6807 (MMS)

Oj oj oj, helt slut efter att jag satt i solen i 2 timmar så jag och pojkarn somnade i soffan en stund, det tar på krafterna att vara ute:) tror lilla Månsen oxå är lite tröttmössa


Invigde bikinin idag:) underbart varmt och...

img_8215 (MMS)

Invigde bikinin idag:) underbart varmt och lite färg tror jag det blev:)


Ligger i soffan och gosar med Boston, vi b...

img_6236 (MMS)

Ligger i soffan och gosar med Boston, vi blir själva hela dagen för Robert åker direkt till Sthlm efter jobbet och tränar med Patrik! Lite tråkigt när jag äntligen är ledig men men


beundrare!!

Fick ett härligt mail på facebook här om dagen, jag skrattade så jag höll på att kissa på mig, inte nog med alla konstiga stavfel och så utan hur fasen hitta denna snubbe från gambia mig och hur kan han ha dessa känslor efter att ha sett en profilbild? jag har ju spärrat så bara mina vänner kan se min sida..




hi lovely!
Bora Kanyi den 9 april kl. 21:49 Anmäl
not a joke..When I saw your pic I cant sit and stand as I get your feelings in me direct...hope u like it?
I hate to make peoples sad and my favorite color is brown and u? am sorry If I sound not the way you like but feelings are like that.. Love is like a burning flames and when it starts it never ends..sure?


HAHAH snygg kille precis i min smak, vilken nedrans otur att jag är upptagen!

lördag!

sitter i soffan och slöar, är inte jätte sugen på att göra något avancerat men känns ändå lite tråkigt att bara slöa när jag jobbat kväll tis-fre...

Jag och robert var och köpte golv till gäststugan idag och han är så duktig o håller på där ute fortfarande och lägger..
kommer bli toppen fint, hoppas bara hän är klar snart för då blir det pizza och bastu.
NICE!

Är på jobbet igen, har inte hunnit med så ...

img_3875 (MMS)

Är på jobbet igen, har inte hunnit med så mycket annat denna vecka, blir lätt så när man jobbar många sena kvällar i rad.. Idag såg jag min sambo i vaket tillstånd för första gången sen i måndags, vi mötes på vägen och han gav mig en puss innan han åkte hem och jag till jobbet! Sjukt att man ses så lite när man bor ihop..


Godmorgon!

Sitter framför datan en liten stund och skriver ner det sista på papprena innan jag ska skicka in dom till försäkringskassan, håller verkligen tummarna för att det ska räcka med att skicka in en gång istället för att det ska strula för att jag ska få havandeskapspenning.

Jag tog en ordentlig sovmorgon idag och vaknade vid 11 tiden, hur skönt som helst.
Ska bege mig in i duschen för att sen jobba som vanligt:)

Jag ska till göteborg idag och där är det ju stormvarning så jag får hoppas på att vi inte blåser bort!

Nu duschen och lite mat, over and out.

I am à festis? With New chlothes:).       ...

img_4103 (MMS)

I am à festis? With New chlothes:).          Festis har som sagt bytt utseende, fanns bara 3 sorter att välja på men det får väl duga:)


snutten!

Sånna här vill jag beställa till bebisen sen, mamma hade sånna när vi var små och dessa är verkligen dom bästa snuttisarna som finns..

Finns hur söta som helst och jag som är frälst i ränder och stjärnor fastnade för dessa i vitt med gråa stjärnor..

6 pack för 299:- tycker  jag låter rimligt!

www.snutten.se

Låt mig berätta om i Söndags oxå:)

I söndags utlovades det sol och över 10 + strålande tänkte jag och detta ska firas med mina vänner och lite korvgrillning!

Jag bjöd över några av dem allra bästa och deras mysiga små barn, vi var ett gäng på hela 19 st som fick plats på våran altan!

Trots ett fint mail av mig att vi har massa korv och sallad så envisades alla med att ha med mer korv, så nu är det korvfest hemma hos oss i några dagar haha!


Vi hade så pass tur med vädret så att det gick att vara utomhus hela tiden, lite molnigt men alla var välklädda.
Där satt vi på terassen åt korv, sallad och efterrätt.. barnen och stefan krigade med tomma vattenpistoler och alla var nöjda och lyckliga över att våren faktiskt är här och att man nu kan börja vara utomhus igen!

Detta var i mina ögon en toppen dag och jag hoppas på många fler sånna i sommar, har verkligen underbara kompisar och tänk att detta gäng har jag känt sen barnsben..
Vilka otroligt härliga människor det finns:)



Jag glömde av mig helt i detta lyckorus och tog inte en enda bild, väldigt olikt mig, så bjuder på lite blandade bilder på mina vänner




Funderingar..

Vakna vid 9:30 som jag gör alla dagar då jag har lite sovmorgon, min lille bebis i magen sparkar och har en intensiv match vid den tiden och man känner och ser hur hela magen far runt..
Tänk att en sån liten kan göra så mycket redan.

Imorgon går vi in i v 23 och det innebär att över hälften av tiden har gått, tycker det var nyss som vi fick reda på att vi ska bli föräldrar!

Ju längre tiden går ju mer funderingar ploppar upp i mitt huvud, jag drömmer mycket om framtiden och det är intressant vilka människor som oxå finns med i dessa drömmar, vänner och bekanta som jag hoppas ska finnas med i framtiden oxå.

Jag antar att jag inte är den enda som har funderingar på hur man kommer bli som mamma och vilka svårigheter man kommer möta, hur ska man kunna veta och täcka alla behov som denna lille kommer ha från 0-18 och ännu längre.
Jag antar att man har några inbyggda modersfasoner i kroppen men det är ändå lite skrämmande och nytt.
Jag är sååå Tacksam att jag har en underbar kille vid min sida som jag ska göra det tillsammans med, nån att rådfråga, vara oense med och nån som avlastar.. är nog det som behövs!

När den här resan började i mitten av nov tyckte man att det var såå himla långt tid kvar, det gör jag iofs fortfarande men halva tiden har ju gått och det har ju bara flygit förbi så snart ligger vi där på bb med en liten knodd, SHIT!

Ja det var lite funderingar bara som sagt, ha det:)




 bjuder på en bild på mig och min syster anne som alltid finns där för mig!



Fick en byrå av Thomas igår, gammal stabil...

img_3133 (MMS)

Fick en byrå av Thomas igår, gammal stabil och sliten precis som jag gillar:) nu är bara frågan vart den ska stå.. Var tänkt i barnrummet men när vi kom hem och ställde den i hallen insåg iaf jag att den passar ju där med:) tack tack Thomas


Efter

img_3449 (MMS)

Efter


Före renovering!

img_8757 (MMS)

Före renovering!


Glömde bilden:)

img_4076 (MMS)

Glömde bilden:)


Spontanfika!!!!! Vi fick e...

Spontanfika!!!!! Vi fick en fin bukett tulpaner av roberts faster och farbror som kom över och kika på huset:) dom hade med sig bullar oxå mums!


Test

Test


håller på och borrar och fixar hemma:) kom...

img_7097 (MMS)

håller på och borrar och fixar hemma:) kommer bli jätte fint! Resultat får ni se imorgon!


RSS 2.0