Valborg!

Idag är det Valborgsmässoafton och det lär brinna lite här och var ikväll. Vi ska bara vara hemma och ta det lugnt och faktiskt vara barnfria. Mormor och morfar har ju framfört önskemål att få låna Hampus så vi passar på när man ändå får sova ut imorgon:) synd att vädret inte är lite bättre dock. Vi får se om vi går en sväng till brasan ikväll eller om det bara blir hemma mys. Vilket som så kommer det nog bli en riktigt mysig kväll. Vad gör ni ikväll?


Dagen

Idag efter mitt bad så tog jag bilen ner på stan, plockade upp syster Mari på vägen för vi skulle fixa nytt pass till henne. Som tur var hade vi bokat tid så vi slapp kön på ca 2! Timmar, pust. Vi hann även med en lunch på nancys samt en vända i butiker. Jag köpte en långklänning på hm som jag tänkte ha med till Spanien, perfekt för kvällarna tänkte jag. Kommer dock se ut som ett tält men det bjuder jag på. Efter stan åkte jag och hämtade min sötkorv på dagis och åkte hem för att mysa. Pappan i huset kom oxå hem så vi var ute en stund. Det blåste som faan så vi gick in och åt glass och myste istället. Hann även med att deklarera och dom siffrorna var ju inte så roliga då vi sålde förra huset med vinst. Men men det får vi ta. Nu sitter vi i soffan nybadade och jag ska ge Hampus lite kvällsmål innan sovdags. Imorgon väntar dagis och sen övernattning hos mormor och morfar. Jag och Robert firar Valborg på egen hand vilket känns skumt men samtidigt mysigt. Oj vilket babbel det blev nu:)


Måndag

Tog ett bad nyss, det var dags för inpackning mm. Skönt att göra när man är själv hemma:) idag var första gången då jag faktiskt upplevde att det var lite krångligt att raka benen, jag antar att det inte blir lättare heller.. Magen växer visst fast jag knappt märker det själv:) är ju en stund kvar till 29 augusti hur fasen kommer man se ut då;) slänger in några bilder från graviditeten med Hampus:)


Söndag

Gårdagen spenderades ute även den. Solen lös med sin frånvaro på förmiddagen men senare blev det ju riktigt fint. Vi åkte en sista runda till tippen och gjorde fint resten av tomten. Hampus sov middag i över 3 timmar så då gäller det att passa på:) på eftermiddagen åkte vi sen till mamma och pappa där alla syskonen var. Vi blev bjudna på middag, badade vildmarkstunna (45 grader) och bastade. En toppen avslutning på en underbar helg med min familj <3


Lördag

Imorse var det uppstigning 7:30 då Hampus vakna. Skönt att gå upp tidigt och speciellt när solen skiner. Vi åt en god frukost, städade undan lite inne och gjorde oss sen färdiga för en dag ute. Kl 9 steg vi utanför dörren och gick inte in förens 17:00 då middagen intogs. Hampus har vart som en ängel och den killen gillar verkligen att vara ute. Robert var duktig och planterade klart häcken och sen har det rensats, vart på tippen, krattats, tagit bort stubbar mm. Jösses vilket jobb. Jag har hjälpt till så gott jag kunnat men måste ju ta det lugnt med ryggen. Till detta har ju vi haft underbart väder och när Hampus sov sina ynka 45 min middag så käkade jag och Robert lunch i solen och njöt. Jag har verkligen haft en underbar dag med mina killar och jag är stolt över hur mycket vi hunnit idag:) imorgon ska det krafsas färdigt och sen slappa lite.. Nu ska vi kika på film eftersom lillen sover:) ha en toppen kväll


Fullt ös på tomten

Igår när Robert kom hem så körde han igång på framsidan, det ska grävas upp rötter, klippas ner syrener mm då vår tuja häck ska på plats i helgen. Så är det någon som är sugen på att hjälpa till så är det bara säga till;) Robert får ju syssla själv då jag har ont i ryggen och inte klarar av det riktigt. Det kommer nog bli toppen sen när häcken växt till sig lite så vi får lite mer insynsskydd än vad vi har i nuläget. Vi köpte tujor som är ca 90 cm höga så tar väl något år innan dom ger "full" effekt men det var det värt.. Stackars Robert får jobba "häcken" av sig i helgen! Haha


V 23

Idag går vi in i v 23 då, känns som en evighet kvar innan bebis kommer. Förstår ni att hela sommarn ska gå innan det är dags. Och inte nog med det så dyker det ju upp bebisar överallt just nu,mest killar dessutom.


Stackars Hampus

Han kommer inte vara snyggaste killen i stan nu när hans mamma köpt uv kläder men vas gör man inte för att skydda sitt hjärta från solen.. Han tackar mig nog sen (knappast va?)


Frukost

Vad äter era små till frukost? Hampus har ju vägrat välling sen i vintras som bekant och att hitta saker han gillar till frukost är inte lätt.. Just nu vägrar han i princip annat än ägg. Så till frukost brukar han få två kokta ägg och det verkar han vara nöjd med, att han sen alltid får lyx äta dom i soffan med mamma bredvid och Disney channel på är nog en liten bonus hehe


Gravid vattengympa

Idag släpade jag min onda kropp till Sydpoolen för att pröva på ett pass gravidvattengympa. Ganska dyrt tycker jag med 150/gång men det var faktiskt riktigt skönt att komma igång lite och röra på sig. Passet var 55 min och dom sista 15-20 var det vajats avslappning. Kan faktiskt rekommenderas och jag ska gå igen så fort det passar med tider osv. Nästa onsdag är det dock röd dag och inställt.


Tisdag kväll

Igår när robert skulle åka och träna på gymmet (world class) så tänkte jag att vi skulle passa på att göra något jag och Hampus oxå. Vi hörde av oss till moster Anne som mötte upp på café tratten där vi fikade lite och hade mysigt. Efter en stund så bestämde vi oss för att klä på oss och gå ut till lekparken mitt i centrum så Hampus skulle få släppa loss lite. Det var bara vi där och Hampus hoppade på "studsmattan" och lekte lite med tåget/kanonen vad det nu är.. I lunahuset åktes rulltrappa och spejades på folk från andra våningen. Tror Hampus tyckte det var riktigt spännande att få röja runt lite, och vi gick helt utan vagn faktiskt:)


Kosläpp

God morgon onsdag, vi vaknade nyss och nu äts det frukost innan vi ska till dagis. Nästa helt den 4:e maj hoppas vi på att vädret ska vara lika fint som idag, då ska vi nämligen på kosläpp i tystberga:) vi var iväg förra året oxå och det är så mysigt att få äta picknick och nu är Hampus så stor så han lär ju tycka kossorna är jätte festliga:) har ni inte vart på det någon gång rekommenderar jag er att pröva, man kan boka på arla.se alternativt kolla med nån som har koll på dom "privata" bönderna runt Södertälje.


Recension färgbomb 1002.

Nu efter endast 1 användning såg jag skillnad på en gång, man får dock inte ha i för länge så man inte blir lila (som silvershampoo) den runda bollen jag köpte kostar ca 200-250 kr och räcker till 10-15 användningar. Håret luktar gott, var lätt att kamma ut/föna och jag såg stor skillnad på det "gula" denna ska alltså göra så det blir lite kallare toner och jag tror absolut att efter ett par användningar kommer det gula vara helt borta med tanke på resultatet efter endast 1 gång. Nä tjejer denna rekommenderar jag er att pröva för att fräscha till håret. Tänk på att den funkar bara på färgat hår, alltså inget som bleker eller färgar om du inte behandlat håret innan..


Min älskling

Med strutglassen från moffa i lördags


Revlon färgbomb 1002

Fick precis ett paket på posten som jag beställde i fredags. Jag tycker jag har lite gula toner i håret och köpte denna som är en inpackning som inte ska slita på håret men samtidigt ge färg/ta bort gula pigment. Finns för dom som har brunt eller rött hår oxå om man vill boosta sin färg mellan behandlingar. Har bara hört gott om denna och ska nu testa i lugn och ro:) man ska alltså tvätta håret först och sen ta detta i blött hår, låta verka 3-5 min och sen skölja grundligt. Den säljs hos frisörer och på nätet. Jag köpte min på www.headcare.se hoppas på gott resultat. Nån som prövat??


Ögonfransförlängning

Jag har bokat en tid hos min kusin Linda som precis gått en utbildning i ögonfransförlängning. Ska bli kul att pröva och jag kommer vara snygg till semester då jag bokat 14/5 och vi åker 19:e. Är det nån som prövat detta innan, tyckte du om det? Kommer du göra igen isf? Jag hoppas på att jag ska trivas med detta och kanske slippa mascara, är så dålig på att tvätta av den jämt:)


Måndagen

Igår var det jobb på agendan och jag hade jour från 14-19. Hampus som tog sovmorgon som vanligt blev lämnad 9:30 på dagis och sen var det dags för mig att göra mig ordning för jobbet. När jag kom hem från dagislämningen så stod det en stor lastbil framför vår uppfart och vägrade släppa in mig först. Sur jag blev, förstår att dom jobbar men man måste ju få komma hem, tog dem 1 min att flytta på sig. Nåväl på jobbet så var det ganska lugnt tills jag fick rycka ut på en vända till Västerås och tillbaka. Slutade så jag hann med 18:55 tåget hem som tur var. Idag skulle jag jobbat 6-11 men dom ringde och frågade om jag ville vara ledig ist, självklart tackade jag ja. Nu har jag 18 arbetspass kvar innan jag går hem och ruvar dom sista 3 månaderna. Jag har ju 4 v betald semester först och sen graviditetspenning. Skönt att få ta det lugnt då jag känner att ryggen börjar bråka mer och mer.


Helgen!

Nu verkar appen funka igen så jag tänkte berätta om vår helg:) det började med att Carro och Markus samt barnen kom över i fredags på vad som blev vår premiärgrillning. Vi åt oss riktigt mätta och pratade om smått och gott hela kvällen. Jag passade på att låna lille kelvin och gosade bebis en bra stund<3 fannie och Hampus var som vanligt två änglar och lekte fram till ca 22:30 då dom tacka för sig. Att barnen höll sig vakna så länge är ett mysterium. På lördagen vaknade vi efter en ordentlig sovmorgon och spenderade hela dagen ute med att klippa äppelträden och rensa lite på tomten,faster Anna och barnen kom förbi mitt i "arbetet" och vi fikade lite med dom. på kvällskvisten ville moster Anne låna Hampus och vi blev spontant bjudna till Micke och Maria på middag. Supergod mat och jösses vad vi skrattade, är så roligt att vi kan umgås trots åkderskillnaden. Även söndag bjöd på sovmorgon till 9:15 då jag vakna och väckte Robert medans vår tonåring snarkade vidare. Vi skulle till tippen med alla grenar/sly som klipptes i lördags och lånade grannens släp för detta. Mamma och pappa kom över på fika oxå och Hampus fick en strutglass av morfar, vilken lycka det blev:) efter tippen och fikat åkte vi till Carro och Markus för att lämna av lite bebiskläder till kelvin och blev bjudna på kaffe innan vi styrde hemåt. En toppenhelg med underbart väder blev det och jag är mer än nöjd med min lediga helg. Tack alla inblandade


appen strular igen

sitter på jobbet med min nya mobil och det är en Samsungs galaxy 2. på denna funkar appen men inte min iphone trots att jag prövat att ladda ner den igen. ja ja jag ville bara säga hej.


22

Idag går vi in i v 22. Tiden går snabbt men ändå så långsamt.. Svårt att förklara, överallt dimper det ner små bebisar och idag är det grannens tur så grattis till dom:) jaha hur mår jag då? Jo vikten börjar sakta gå uppåt, tror jag närmar mig 3-4 kg plus och det är ju bra. Järnet är nog ff ganska lågt men jag knapprar tabletter och äter leverpastej. Däremot har jag börjat få ont i ryggen, på vänstersida nere vid korsryggen och sen strålar det neråt i skinkan typ. Ska ta upp det med Carina nästa gång. Bebisen verkar iaf må bra och sparkar och härjar hejvilt, nu börjar det synas på magen när han sparkas:) ja det var en liten uppdate mest för mig själv:)


Tgif

God morgon, här steg vi upp kl 8:30 efter en bra natt. Den enda som blev väckt var nog jag av en liten i magen, han har precis samma rutiner som Hampus hade i magen:) idag hade vi beställt fint väder då Carro, Markus och barnen kommer på middag och vi ska grilla. Men väder gudarna svek så vi blir inne och Robert får grilla själv där ute hehe. Nu ska jag ta ett bad med Hampus osv så vi är redo i god tid med allt inför ikväll:)


Bilder

Bjuder på en liten bildbomb från idag. Älskade familj<3 Hampus blev för övrigt 20 månader idag, vart tar tiden vägen? Jag älskar honom bara mer för var dag dock:)


Egentid

Igår frågade min kära syster mig och jag och Robert inte ville ha lite egentid i helgen så kunde hon ta hanpusen. I julklapp fick vi att hon skulle passa honom ca 2 gånger i månaden så vi ska umgås. Detta är en underbar present men vi har noll idéer på vad vi ska göra dessa gånger haha. Det här med att ta in på hotell är inte vår grej (jag är så trött på det) utan vi pratar om kvällsaktivitet och sen hemgång. Nån som har tips på vad vi kan göra?


Grattis:)

Nu när det äntligen är officiellt vill jag passa på att säga grattis till min vän Emmha och hennes Alexander som ska bli tvåbarnsföräldrar i november:) tänk så härligt. Nu kan dom ta och flytta hem från Norge oxå tycker jag!


Onsdag

Igår hade vi en slapp dag jag och Hampus. Vi vaknade vid 9, åt frukost och åkte efter det till Coop för en storhandling. Hampus var verkligen en ängel hela shoppingturen och jag stolt som slapp bråk mm:) när vi kom hem var det tänkt att vi skulle ut i solen men Hampus var trött så vi sov middag i 2 timmar istället. Efter sovstunden gick vi ut i stormen och "njöt" av solen. Städade lite på tomten och Robert bytte däck. Det bästa med vårt område är förresten grannarna vi har igår tog vi en spontanfika med Patrik och Sandra på vår altan och det är så mysigt. Senare på kvällen kom Elin och låna måttband riktig grannsämja u know. Även moster Anne var här igår och lekte med Hampus en stund samt umgicks med oss, morfar kom oxå förbi pga Hampusabstinens. Sist men inte minst kom Micke över för att hjälpa Robert med några specialbultar vi har på däcken, stort tack för det. Ja ni hör ju fullt ös medvetslös konstigt att jag inte blogga igår va;)


Inspo

Sitter och letar lite inspiration till nästa barnrum. Är inne på en fondvägg med nån gullig/häftig/snygg tapet va jag nu hittar och kombinera med randigt eller enfärgat på resten av väggarna. Det beror ju på vilken fondvägg vi väljer såklart. Är mest inne på nån beige ton eller så, helst inte blått. Nån som har tips och idéer att dela?


Rensa/nytt

Jag ska ta tag i att rensa bland Hampus kläder riktigt ordentligt. Ska flytta över bebiskläder som ska återanvändas i lillebrors garderober osv. Självklart ska han få lite nytt oxå. Och vissa av Hampus kläder ska ges bort och endel ska sparas i Hampus låda då det ska vara hand bebiskläder jag ska spara tills han får barn nångång. Jag har så himla mycket kläder sparat från Hampus och jag vet att allt inte kommer bli använt så ger hellre bort det då. Endel tycker nog att det är onödigt men jag känner att bara för att det blir en till pojk vill man inte använda alla Hampus gamla saker utan lillebror ska självklart få lite eget oxå. Nä nu har jag babblat på tillräckligt. Kolla dessa godingar från kappahl och filten från babyshop.se vill ha


Tisdag

Idag har jag vart hemma med lillen. Vi vaknade runt 7, tog en frukost i soffan och avrundade med ett bad. Sen gjordes det där vanliga ni vet, städa,diska,tvätta osv. Efter lunch (Hampus har matvägrat i 4 dagar så det blev 2 ägg) så hoppade vi i säng och sov i 2 1/2 timme. Det behövdes verkligen. När vi piggnat till tog vi och röjde övervåningen och lekte lite där uppe. Sen begav vi oss ut på tomten trots regn och hade lite vattenlek och gungade. Ni hör ju dagen har gått i ett verkligen. Nu käkade vi lite vindruvor till mellis och väntat på att Robert ska komma hem från jobbet nångång..


God förmiddag

Klockan ringde inte 03:45 imorse som den skulle utan den var avstängd sen länge. Jag somnade alltså vid ca 21:30 igår, vaknade 00:45 jätte pigg. Tvingade mig själv att somna om och vaknar 02:45, kan inte ligga bekvämt hur jag än vrider mig och det slutar med att jag ger upp slår på tvn och kollar på en dokumentär om en seriemördare. Sitter samtidigt i sängen och sminkar mig omsorgsfullt (ser ut som vanligt då jag knappt äger nått smink) och går sedan ner kl 04:00 för frukost. Blev lite knäckebröd,leverpastej och juice samt nötter to go. Nu har vi precis lämnat Malmö och gissa vem som går på sparlåga.. Åhhhh vad jag längtar efter en säng, vilken som helst just nu. Bjuder på en bild på mig i min vackra mamma uniform (ironi) på Malmö station kl 05:00 imorse. Detta blir troligtvis den första och sista bilden på mig i uniformen som jag visar så "njut"


Hormoner?

Gud vad jag är känslig nu förtiden, speciellt när det gäller hampus. Idag har jag grinat 2 gånger, när Robert och Hampus lämnade av mig vid tåget och han var ledsen samt när jag ringde hem vid 19 tiden och fick "prata" lite med honom i telefon. Han blev efter någon minut väldigt ledsen och vi fick lägga på, slutade med att jag grät massor på hotellet för mig själv och kände mig som världens sämsta mamma. Jag längtar verkligen till att få vara hemma igen och slippa överliggningar. Det är bara att inse att jag är en riktig mjukis. Nä nu ska jag sova klockan ringer 03:45. God natt


Vet ni vad det blir?

En fråga jag ofta fått nu för tiden angående graviditeten är om vi vet vad det är för kön. Eftersom vi vet svarar jag ju att ja det blir en pojk. Reaktionen blir då ibland men vad tråkigt har ni kollat. Min första tanke är ja det har vi och det är vårt beslut. Vi kände att det var/är rätt för oss. Min andra tanke är att varför frågar folk om vi vet när dom sen ska "klanka" ner på mig för att vi kollat. Det är ju skit korkat rent ut sagt. Nä låt oss göra som vi vill och håll din dumma åsikt för dig själv om du ändå frågat. PUNKT

https://cdn2.cdnme.se/2549564/6-3/pic_516ad4a2ddf2b32630198e5e.jpg" class="image">


Äntligen

Nu funkar appen igen, jag är som vanligt på väg till Malmö på jobb och slutar imorgon vid 11 snåret.. Efter att jobbat intensivt denna vecka/helg börjar jag bli riktigt trött i rygg och ben. Men jag har bra 6 veckor jobb kvar:) och vet ni v21 åker vi till Spanien med mamma,pappa Mari och självklart följer Robert och Hampus med. Åhhh vad jag längtar


Malmö

Är  i Malmö, bloggar inte idag för får inte igång appen, nån annan som har problem?

Fredag

God morgon, jag och Hampus vaknade nyss. Blev lite strul inatt då lillen hade pinkat igenom hela blöjan, pyjamasen mm vid 4:a snåret. Efter allt bök somnade vi om vid 5 och sov alltså till 9. Kl 10:30 ska han lämnas på dagis och innan det ska vi hinna med ett bad pga nattens olycka. Direkt efter dagis ska jag in till Södertälje och rasta systers hund, hon är på möte i Borlänge idag så jag lovade att ta förmiddagen så åker morsan dit i eftermiddag. Sen ska jag hem och fixa mig själv inför jobb mm, börjar 15:39 och ska till, hör och häpna Malmö. Slutat vid 18:30 imorgon så blir borta en stund igen:( nä nu ska jag slänga in sängkläder mm i tvätten samt in med grejor i torktummlarn. Hörs senare.


Torsdag förmiddag.

Idag efter frukost tog jag och Hampus ett långbad, vi körde hårinpackning mm båda två;) efter badet gjorde vi oss iordning för en sväng till Tumba och våra underbaringar. Hos Carro blev vi bjudna på fruktsallad och glass samt gott sällskap då även Linda och en höggravid Sanna var där. Vi åkte hemåt vid 12 och jag trodde Hampus skulle däcks i bilen men nej, så vi tog en spontanare till pappa Roberts jobb i hovsjö (kontoret ligger där) och sa hej på hans lunch. Tror han uppskatta att få "visa upp" sin guldklimp för jobbarkompisarna. När vi sen kom hem strax efter 13 säckade han ihop i sängen och sover som en gris just nu:) jag städade undan lite och lägger mig nog jag med..


Svar:

Fick en kommentar av Therese idag som berättade att hon följer min blogg och undrar vad jag jobbar med:) vill börja med att säga välkommen hit och vad kul att du gillar läsningen. Så vad jobbar jag med? Jo jag är serviceledare på Sj ab/ X2000. Säger dom flesta ingenting eller så tänker ni att jaha det är hon som klipper biljetterna! Och ja visst gör jag det men även så mycket mer som "vanliga resenärer" inte märker av. En serviceledare är som en arbetsledare på tåget ombord och ansvarar för just servicen men även en viktigare bit, säkerheten. Vi är även lite mcgyver och försöker laga saker som går sönder under färd som tex ventilation, toaletter och dörrar. Händer det något så har vi övergripande ansvar för resenärernas säkerhet mm till räddningstjänst är på plats. Vi leder vårt team för dagen och innan ett arbetspass så skriver vi ut bokningslistor,kollar så allt funkar, loggar in oss på datorer mm. Jag skulle kunna berätta om detta hela dagen men ingen orkar nog lyssna;) jag trivs bra på jobbet och har vart där nu i ca 8 1/2 år, tyvärr är tiderna väldigt konstiga så vi får se hur framtiden ser ut nu när man blir 2 barnsmor mm. Har iaf utvecklats väldigt mycket som person tack vare mitt jobb och tror att det är en bra merit att ha i ryggen.
Men måste erkänna att jag även ibland skäms över jobbet när det strular mycket eller när VDN godkänner att dom sänder reklamer över hela riket där dom "förlöjligar" sin personal. Nog om det. Har ni fler frågor om jobbet så våga fråga:)


Torsdag

God morgon. Vi vaknade strax efter 6 imorse av att Robert donade innan han skulle till jobbet, karlar kan nog inte smyga;) Hampus hade ju då sovit länge oxå så han hade väl ändå vaknat inom en timme. Vi låg och drog oss i sängen en stund och bara gosade mest innan vi förflyttade oss till soffan. Nu äter vi frukost i form av mackor,leverpastej, banan och juice. Disney junior är på och Hampus är helt fast i tv, vilket är väldigt ovanligt. Ha en trevlig torsdag


Tar nog och hoppar i säng

Hej, kl är 21:40 och jag är dödstrött, har jobbat 2 långa pass och sovit dåligt. Gick dessutom upp vid 5 imorse så är väldigt seg. Robert var och träna ikväll och jag hade egentid då Hampus somnade ovaggad kl 19, helt slut han med. Tycker det är så jäkla tråkigt denna vecka, jag är hemma mån, ons och torsdag kväll och då tränar Robert. Visst att man ska få sakna varandra men att inte hinna umgås alls suger oxå. Jag förstår honom som vill träna och han är ju ofrivilligt själv med Hampus resten av kvällarna då jag jobbar men jag tycker ändå inte det är roligt. Att få ihop vårt liv just nu med mina skift, hans träning, min pendling samt tillgång till endast 1 bil är hopplöst. Ta bara som igår, jag började 14:28 men eftersom jag inte kunde ta bilen till typ östertälje pga att Robert var tvungen att ha den när han hämta lämna på dagis fick jag ta 12:39 tåget från Nykvarn till Sthlm. Var då uppe 13:09 och fick alltså vänta i över 1 timme på att börja. Snacka om förlorad tid. Nä inte konstigt att man är sur och grinig/trött. Mina ben värker dessutom då jag inte är van vid att stå och gå så mycket som 7-12 timmar per dag, önskar jag var tillsammans med en massör. Eller iallafall nån som ville massera, tack gode Gud för att Anne ställer upp nästan varje gång vi ses.. Nä nu ska jag sluta gnälla och sova. God natt


Dagens besök hos bm.

Idag var det alltså dags för besök hos barnmorskan igen, går hos Carina som så många rekommenderat. Mitt intryck är dock inte så himla bra, tycker hon ofta stressar igenom våra möten och som sagt i måndags hade hon ju glömt mig och jag hade tagit extra ledig. Nog om det. Vi pratade lite om hur jag mådde och hon tyckte jag skulle kämpa på, vilket jag gör. Äter ju lergigan comp för att ens kunna jobba. Jag hade gått upp ca 2 kilo och mitt järnvärde var hemskt dåligt, 96 låg det på. Så fick order om tabletter, blutsaft, leverpastej till frukost, dricka juice och äta blodpudding en gång i veckan.. Pust. Nu måste jag tänka på vad jag äter när jag börjat gå upp, vill inte bli valross igen...


Mitt i veckan

Sitter just nu på pendeln till Södertälje, köpte en sallad på centralen och åt till lunch. En svindyr sådan, 94:- för sallad och dryck. Jag ska fördriva lite tid i Södertälje innan bm kl 15. Därefter plockar Robert upp mig så åker vi hem. Moster Anne ska hämta dagispojken lite tidigare och mysa med honom istället för att han ska få vara på dagis till 16:30. Det uppskattas. Imorgon är jag ledig (min enda lediga dag denna vecka) och ska eventuellt åka till Carro och hälsa på. Hampus blir såklart hemma från dagis för vill umgås med honom då jag jobbar hela hela helgen. Nä nu ska jag koppla av en stund innan jag är framme.


Malmö

Ligger i sängen på hotellet, nyduschad, utfodrad och helt slut. Ska sova nu för att orka med morgondagen. God natt från Malmö


Utvecklingssamtalet

Har lämnat Hampus på dagis samt haft samtal med hans fröken. Dom hade inget att anmärka på och berättade att han alltid är som en solstråle och gärna lite pajas inför polarna:) han äter som en häst, sover som en stock och är allmänt lätt att ha och göra med. Skönt tänkte jag och undra om vi prata om samma barn haha. Nä men skämt åsido så är ju han inne i nån tidig 2 års trots och testar sin mamma och pappa konstant. Så är det väl iofs med småttingar och jag ska inte klaga. Självklart kan han vara "jobbig" och det är ingen dans på rosor med barn men allt överväger det. Bara ett litet leende av den lilla killen så har man glömt allt "tjafs" ja ni föräldrar vet nog vad jag menar:)


Snyggt under

Jag och Carro var under förra veckan på jakt efter en snygg amningsbh med vaddering. Ingen sån där med ett lager tyg och i nått osexigt mönster. Man kan ju få vara fin fast man ammar och endel gör det ju länge upp till ett år om inte längre. Hur som så var vi på alla affärer som säljer bhn utan någon vidare framgång. Jag sökte nu lite på nätet och hittade denna sida (finns säkert fler). Www.glammom.se där har endel riktigt fina bhn. Kolla in själv om du är på jakt:) jag ska nog ta och beställa en så småningom:)


Vem är med?

Nu har jag sett alldeles för många lägga upp denna på fb och insta. Nu kör jag oxå, vem säger att man inte klarar av det som gravid?? Kör du oxå?


Gullunge

Har precis hämtat Hampus från dagis, är så roligt att höra fröknarna berömma honom, han är tydligen alltid så himla glad och bara skrattar och ler mest. Idag när jag hämta avfyra han först världens asgarv och sen började han gråta.. Saknat mamma eller ville inte hem? Imorgon kl 10 bokade vi in ett utvecklingssamtal med hans ansvariga pedagog Mia och det blir alltså mitt livs första som förälder. Vad skumt:) nu äter vi iaf mellis och väntar på pappa Robert:)


Era namnförslag:

Matheo, Valter , Hugo , Viggo , Malte Sebastian, Linus, Melvin, Oliver, Lukas, Alexander, Leon, Emil, Elliot ,
Casper, Charlie,Lion, Melwin, Otis, Milton, Alwin, Aston ,Caspian, matheo
miltos, milo, victor, olle, wille, wiliam, valentin, liam, gustav, Filip, casper, thedore ,Benjamin, Jonathan och Erik. Tack för ert engagemang, vi suger på dessa och tar tacksamt emot fler:) än så länge har vi verkligen inte bestämt något alls, svårt detta.


Måndag

Måndag och jag är ledig, skulle ha träffat barnmorskan för att mäta lite och lyssna på hjärtljud osv. Men Carina ringde imorse vid 8a och avbokade då hon skulle på kurs. Lite surt när jag tagit ledigt och nu måste jag ist dit efter jobbet på onsdag, pust. Jag har iaf lämnat Hampus på dagis vid 9, åkte sen och storhandlade med alla pensionärer på Coop. Köpte en sub på vägen hem, fick 3 kakor på köpet, hon tyckte väl att jag såg ut att behöva det haha. Nu ska jag plocka lite och sen slappa innan hämtningen kl 14. Härligt


Fantastisk söndag:)

Idag har jag haft en toppendag. Vi började med playdate och lunch hemma hos Carro och phille kl 9:30. Länge sen vi sågs alla tjejer och nu släpade vi även med oss våra respektive. Direkt efter lunchen styrde vi vagnen hemåt för jag hade ordnat sminkparty kl 13. Jätte trevligt var det och tack till er som kom. När vi var färdiga med det blev det middag och därefter ett spontanbesök av Therese, Lasse och Eleonora. Äntligen fick jag träffa den lilla donnan:) som pricken över i åkte vi till mina föräldrar för att basta mm. Jag mamma och Hampus tog en skogspromenad och var ute en bra stund innan vi värmde oss i bastun. Och jag har helt glömt ta bilder då jag njutit för fullo. Idag fick sig även Anne en spark av lillebror och jag tror att även han kommer charma brallorna av sin moster så småningom. Vill även säga tack till er som kommenterat så snällt och jag ska sammanställa lite namnförslag, kom gärna med fler:) god natt och sov gott!


Namnförslag?

Ok nu har ni fått vara nyfikna en stund:) efter gårdagens ultraljud så fick vi ju reda på kön och jag kan konstatera att jag får det körigt hemma med massa killar. Jag var helt 100 på en tjej men hade alltså tokfel, nu vill vi gärna ha namnförslag som passar till Hampus;) vi gillar "svenska" enkla namn och kör på det temat igen.. Så kom gärna med förslag tack:)


Fredag 5/4

Idag var det då dags för rul och vi gick in i v20. På sjukhuset har dom börjat testa en maskin som även klarar 3D och vi hade turen att bli "försökskaniner", det var mycket bättre upplösning på dom vanliga bilderna och med 3D var det så läskigt att man kunde så hur den lille såg ut, typ. Allt var iaf i sin ordning och det var en riktig buse som bor i magen en stund till. Könet gick att se och vi är superglada såklart:) efter ul gick jag ner på stan och mötte Carro med barnen samt mamma för en lunch och lite shopping, har inte köpt nått till bebisen och kände att nu var det dags. Jag är även på lite bättre humör men jag vet vad som tynger mig, mina nära och kära vet oxå och det är ingen big deal kanske. Men men. Tack så hemskt mycket för era värmande kommentarer. Jag jobbat ju numer 100% med extrema skift och är helt slut, kommer hem som ett vrak varje gång. Tur att jag bara ska jobba i ca 8 veckor till. Ikväll ska vi njuta av varandra och en film, jag har ledig helg och vi får passa på. Ska försöka blogga lite flitigare;) ha en mysig fredag


Depp

Har inte alls haft lust att blogga. Har haft en toppenpåsk men ändå känt mig nere ett tag. Är på jobbet idag och står just nu i Göteborg. Slutar vid 19 och ska skynda mig hem då för att slappa lite och kanske hinna med en glimt av Hampus om han inte somnat. Ha en bra dag (ps ultraljud på fredag)


RSS 2.0