Baddräkt


Tänk

Tänk att 4-6 veckor kan jag äntligen se mina fötter igen. Förhoppningsvis!


Poängshoppen

Jag har vart ganska duktig på att regga blöjpaket mm via liberos app på mobilen. Hade väldigt många poäng nu så tänkte jag skulle pröva beställa något från deras poängshopp. Valet föll på denna "mugghållare" man kan fästa på vagnen. Det är ju alltid värt att pröva iaf:). Har ni beställt saker därifrån/reggar ni poäng? Dom har ju uvdräkter, leksaker mm. Gratis är ju gott eller?


Linder

Alltså jag vill egentligen bara shoppa ihjäl mig bland alla höstkläder som kommer. Bebisen lär ha strlk 68 typ i höst. Tycker att lindex har massa fina kläder nu:) helst vill man ju köpa dom små "söta" storlekarna men det är ju bara att inte att jag har redan för mycket i 50/56 och men lär ha mer nytta av dom större. Denim overallen är rn klar favorit.. Idag är det 30! dagar kvar och 90% har gått. När ska du komma lilla bebis?


Myskväll

Har haft en riktig hemmamys kväll med min Karl ikväll. Hampus somnade tidigt för en gångs skull så vi passade på att äta kvällsmackor, se en romantisk komedi och avsluta kvällen i vårt utomhusspa och bara prata lite strunt. Sånna kvällar behövs när man får umgås med bara varandra:) det är liksom inte lätt att vara höggravid, renovera, ha en 2 åring och vårda förhållandet. Men ibland så<3


Bb väskan

Det är väl snart dags att packa den där jäkla väskan igen och jag har ingen lust. Ska tvätta upp/välja lite kläder att ta med, men sen då? Det är ju 2 år sen och ska jag vara helt ärlig kommer jag inte ihåg vad jag tyckte att vi hade användning av. Man vet ju inte heller hur länge man blir kvar. Nä usch är det nått som är tråkigt och ångestladdat så är det att packa denna väska konstigt nog. Vad hade ni med er som ni inte skulle klarat er utan?


Härliga måndag!

Ingen är nog lika glad som jag idag, det är mulet och regn så jag trivs som fasen:) vi började dagen med att åka och lämna in bilen på service. Som tur är får vi låna svärföräldrarnas bil under tiden. Annars hade vi fått hyra en i 2-3 dagar. Efter det blev det storhandling och det är så skönt att få det gjort tidigt. Nu sover Hampus middag och Robert tränar. Tror jag ska lägga mig en stund jag med. Igår tvättade jag förövrigt alla täcken,kuddar, överdrag till bäddmadrassen mm samt rena sängkläder såklart och jösses vad sängen känns fräsch nu:) är ett nöje att gosa ner sig där. (Låter som jag aldrig gör det men den känns ju så där extra härlig första dagarna) nä nu sova!


Hos farmor och farfar

Vi är nyss hemkomna efter ett spontan besök hos Roberts föräldrar som bor ett stenkast härifrån. Dom var även barnvakter åt Hampus 3 äldre kusiner då pappa Thomas och hans Anna ligger på bb ff. Hampus hade så roligt med tjejerna och dom är ju så gulliga mot honom. Skönt att jag kan sitta och häcka lite medans dom roar honom:) jag dör förövrigt värmedöden och sitter och gömmer mig inne med korsdrag osv. Kan denna hetta bara försvinna nu nu nu


Vill ha!

Denna söta stickade overall från kappahl/newbie har jag cravings efter. Vill ha den till lilla * i höst.. Så himla fin med dom kabelstickade detaljerna


Vår altan

Ända sen vi köpte hus 2010 har min och Roberts dröm vart att ha en riktig inglasad altan. I förra huset var det i princip omöjligt och i detta fanns det en fallfärdig 40 år gammal variant. Det blåste rakt igenom och var alltid fullt med pollen mm. För ca 3 veckor sen bestämde vi oss för att renovera den samt lyxa till det med ett utomhusspabad. Nu är det i princip färdigt och vi är så himla nöjda med vår nya oas på tomten. Ingen insyn från vägen, lugnt och stilla samt kvällssol. Detta är vardagslyx på hög nivå enligt oss. Ser fram emot sena kvällar med Robert i tunnan. Tänk er en ruskig novemberdag och sen få krypa ner i varmt vatten med din kärlek. Åh:)


Poolparty

Idag har vi vart på poolparty i rönninge/uttringe hos Roberts farbror och fru. Dom brukar varje år ha ett i slutet av juli då dom bjuder på lunch, tilltugg och fika. I poolen var det 27 grader och jag och Hampus var först i. Sen blev det genast fullt:) vid 16 åkte vi hemåt då Hampus inte sovit middag och var typ svimfärdig. Nu lagar vi mat och ska väl väcka liten. Hans tider har blivit helknas nu under semestern..


Shopping

Idag vid 10 tiden kom Anne över innan hon skulle iväg och jobba på fotbolls-em. Vi bestämde oss för att trotsa det mulna vädret och åka ner på stranden en stund. Där badade Robert och Hampus medans jag och Anne fegade ur, var så kallt i vattnet.. När vi kom hem åt vi lunch och tog sen en trip till hedlandet jag Anne och Hampus. Jag var ute efter lite inredning till altanen men hittade verkligen ingenting som föll mig i smaken. Kom därifrån med endast några nya trosor i microfiber som blir perfekta nu som höggravid och efter fl. Jag hittade en maskeradkostyn som Hampus prövade och vad vi skratta. Anne tog kort och jag försökte hålla mig ur bilden (gick sådär va). Och ja Hampus har gummistövlar trots värmen men så blir det när han själv får välja:)


Bm v 36

Idag var det återigen dags för kontroll. Går varannan vecka en stund till. Vikten låg på stadiga 70 kg vilket innebär 14 kg upp, blä. Känner att jag samlar vätska som fasen så mer lär det bli. Sf måttet på 34-35 kommer inte ihåg riktigt vad hon sa men det är iaf över kurvan ff. Mitt blodsocker vad bra tack och lov så slipper oroa mig om det, järnvärdet var dock nere i 100 och det är bara fortsätta med tabletter mm. Nästa träff är den 5/8 och det lär väl inte bli sista heller. Bebisen är inte fixerad utan ligger bara neråt, hon sa dock att han inte lär vända sig då det inte är så mycket plats. Vi får väl se. Jag känner mig som en svullen ko, är trött på värmen och vill mer än gärna träffa våran bebis om 1-2 veckor men det kan jag nog glömma, blir säkert 7 långa veckors väntan..


25/7

Igår klev vi in i vecka 36 och är nu höggravid. Det känns skumt att veta att det är Max 7 veckor kvar. Igår fick även familjen tillökning av en liten kille, Hampus fick en lillkusin som var 5 veckor tidigt. Han skulle med andra ord kommit samma datum vi var beräknade. Vad konstigt det kan bli:) stort grattis till Anna och Thomas


Torsdag mitt i veckan

Igår hade vi ett kärt återseende med våra tumbabor. Dom har vart på husvagnssemester i ca 3 veckor så det var evigheter sen vi sågs. När dom kom så skrek fannie rakt ut av glädje när hon klev ur bilen, hur glad blir man inte då? Vi bjöd på middag i form av skaldjur, paj och lite gott runt. Invigde vår nya inglasade altan, badade i spabadet där även våra 2 vattendjur hoppade runt i ca 1 timme:) jäklar vad modiga dom var. Tiden gick alldeles för fort och helt plötsligt var kl 12! Nu måste vi ses snart igen <3


Fotboll

Kollar fotboll med min mini. Vi äter äpple och är nyduschade så vi är riktigt gosiga nu:) jag tror Tyskland tar det, ni då?


Värmeslag

Alltså jag är fasen döende av värmen just nu. Att vara höggravid och denna hetta är pain in the ASS! Känner hur händerna svullnar och att man inte har nån styrka i dem.. Ge mig en mulen sommar tack:)


Kusinerna

Idag hörde Anna och Magnus (Roberts syster och man) av sig och frågade om vi kunde sitta barnvakt en stund då dom skulle iväg på möte med banken. Dom kom vid strax efter 12 till Hampus stora förtjusning, han älskar verkligen att få hänga med större barn och dom är så snälla mot honom kusinerna. Vi åt våffellunch, spelade fotboll mm innan Anna och Mange kom tillbaka. Precis när dom skulle åka blev Hampus bokstavligen attackerad av en geting och fick ett stick på smalbenet där även taggen fastnade. Så nu är det en liten kinkig kille som sitter med mamma i soffan..


Morgonmys

Sitter och äter frukost med min lilla goding som tog sovmorgon till 9:30. Jag har inte haft så mycket att skriva under några dagar därför det ekat tomt här inne. Jag har känt mig lite bitter och trött och har mest bara umgåtts med min familj. Sånt behövs när man känner sig nere. Så mycket vila och kärlek ska nog få även denna tjockis på rätt humör. Imorgon kommer våra underbara vänner över och jag ser så fram emot det!


God kväll

Ligger i soffan och kollar på fotbolls em med Anne. Hon har vart här hela dagen och hjälpt till med diverse saker:) imorse började vi dagen med en storhandling hon och jag och vad skönt det var med en assistent;) på eftermiddagen kom Roberts kompis Tommy över och hade med sig mat som han lagade åt oss.. Alltså vilken brakmåltid, kött i olika marinader, eget vitlöksbröd, såser sallader mm det var så gott så vi var alla i matkoma efter. Nu är Robert hos Tommy och spelar bordshockey (HAHA) och jag njuter av lugnet som sagt.


Dopet

Idag var vi som sagt på dop för min kusin Lindas minsting. Det hölls ute i enhörna och sen var det fika i församlingshemmets lokal efter. Dom bjöd på massa tårta, smörgåstårta och kakor mm. Påväg hem somnade Hampus 18:30 och jag la honom i hopp om att han sov för natten. Men gissa vem som vaknade 20:45 och är pigg som en lärka. Jaja vi har ju semester ändå!


Söndag

Idag vaknade vi som vanligt vid 8:30 och låg i sängen en stund innan vi gick upp och blev serverade toast av Robert. Därefter blev det som vanligt att plocka undan från frukost mm innan vi gick ut och lekte en sväng. Senare idag blir det dop så ännu en gång får vi fika godsaker och träffa fint folk! Vilken helg va


Bilder

Bjuder på bilder från igår då syster hade sin 20-års fest samt vår snabbvisit hos Micke som även han hade födelsedagsfest.


V 35

Idag gick vi in i v 35 för övrigt. Magen börjar bli riktigt tung och jag känner att jag ibland vankar fram när jag är ansträngd. Börjar bli svårt att böja sig framåt osv. Ändå tycker jag inte att den är jätte stor.. Imorgon är det 40 dagar kvar till bf och jag vill bara ha ut han NU. 99% av alla som kläcks nu klarar sig finfint så han är ju färdigbakad men lite liten, runt 2,5 kg i slutet av veckan


Går i ett

Dagen har bara svischat förbi vilket är ganska skönt ibland. Vet inte vart tiden tog vägen faktiskt. Jag och Hampus var hos våra härliga grannar en stund innan lunch och snacka lite skit för att sedan åka med Robert till underås för att hämta grus. Ni kan ju gissa vem som fick köra.. Första gången jag körde med släp och var typ livrädd hela tiden hehe. När vi kom hem vaknade Hampus från sin vila och det var full fart igen. Robert donade med sitt och jag bakade smörgåstårta med Anne och Mari. Mari ska bjuda på det imorgon på hennes 20 års skiva. Lucas (Maris kille) fick snällt roa Hampus medans vi andra var upptagna, tur att han var med. Sen åkte vi ut med allt till mina föräldrar där festen såklart är då Mari bor hemma, där blev vi bjudna på tacos innan jag och Hampus åkte hemåt. Han somnade i bilen så jag och Robert har haft lite slapp kväll och nu ska vi hoppa i säng. God natt på er!


Friday

God morgon. Jag är själv vaken just nu och njuter av lugnet. Hampus verkar vara lite halvt på gång att vakna medans jag inte har en aning om Roberts "tillstånd". Han skrämde för övrigt livet ur mig inatt Robert. Igår när vi kom hem åkte han till Tommy för att umgås och när jag gick och la mig vid 12 så var han ff inte hemma. Visste att dom skulle dricka lite och bara ta igen lite grabbsnack så tänkte inte på det någon mer. Men när jag sen vaknar 04;30 och hans sida på sängen är tom får jag ju genast panik. Kastar mig upp och tar tag i mobilen för att se två lite halv konstiga sms.. Hör sedan att någon snarkar på övervåningen så då var han funnen.. Hampus gjorde oxå något konstigt inatt och jag börjar misstänka att han är lite av en sömngångare. Han pratar mycket i sömnen och gör konstiga saker men inatt vid 01:20 så reser han sig och bara kryper iväg. Jag fångade honom precis när han höll på att ramla över kanten. Han protesterade vilt tills jag la honom ner och då "somnade" han in igen. Nu är lillen vaken så jag ska sluta här..


Hampus<3

Denna kille kommer bli världens bästa storebror, finns inga tvivel. Gud vad jag älskar honom


Ullared

Jag är helt slut efter en dag på Ullared. Anne var snäll och sov här för att umgås med Hampus som förövrigt vaknade kl 6 ist för 8-9 som han brukar haha.. Jag och Robert gick iaf upp kl 3:30 och styrde kosan mot vår destination och var framme vid 8:15. Vi spenderade ca 4:a timmar på varuhuset innan vi var nöjda och åkte hemåt igen. På väg hem stannade vi till i Gränna och köpte polkagrisar samt sa hej till Tommys föräldrar som har en sommarstuga mitt emot polkagris affären. Vilken utsikt dom hade över vattnet. Nu är vi iaf hemma och väntar på Anne och Hampus som har ätit middag på goggos. Ska ge vår buse en liten leksak vi köpte:) resten får han på sin födelsedag i augusti


Onsdag fm

Idag när vi hade vaknat packade jag och Hampus in oss i bilen på en gång och åkte till mina föräldrar. Vi passade på att hänga lite där medans Robert fixade hemma. Hampus blev bortskämd med att få maten serverad på en gång, leka med sina favoriter samt få glass och färska bär. Vilken lyx va? Jag njöt av att sitta i skuggan och chillaxa bara. Har blivit så värme känslig sista tiden..


Mari 20 år

Idag fyllde min syster 20! Familjens minsting går gå på systemet, shit! Vi firade henne bara familjen idag ute hos mamma och pappa. Det bjöds på middag, marängtårta och en match volleyboll. Jätte mysigt att vara bara närmsta familjen för en gångs skull, inte så ofta det händer. Av oss fick hon 2 berlocker till sitt pandoraarmband som verkade gå hem:). Hon fick det av oss när hon konfirmerades och jag har samlat sen dess. Nu är vi hemma sen ett antal timmar och ska strax hoppa i säng. Imorgon kl 8 kommer Kjelle och ska hjälpa Robert Panela lite. Perfekt med sån hjälp!

https://cdn3.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bb9eddf2b3217f3b57f8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bb9eddf2b3217f3b57f8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bba0e087c364993a77a3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bba0e087c364993a77a3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bba4e087c364a8d9acd1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bba4e087c364a8d9acd1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbafe087c32c52a3781b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbafe087c32c52a3781b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbb3ddf2b320da2909a5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbbee087c364573cb9ba.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbc1ddf2b3217f3b5800.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbc2e087c36515bac0b9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbc3ddf2b322d4cc0379.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbd1ddf2b322d70cd58a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbd2e087c364d2ddfcc4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbdcddf2b322d4cc037e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbe1ddf2b31e97b5427b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51e5bbe1ddf2b31e00245e47.jpg" class="image">


Bilder

Från Hampus dag med moster


Bristningar.

En dum fråga kanske, men.. Med Hampus fick jag inga bristningar alls som tur var och än så länge har jag klarat mig denna gång med. Har dock känt i några dagar att det känns som huden vid naveln ska spricka typ och min fråga är: känner man att man får bristningar eller dyker dom bara upp? Gör dom ont osv? Jag smörjer mig typ varje dag iaf men vet inte om det hjälper. Gör iaf asont vid naveln just nu!


God natt

Anne och Hampus kom hem vid ca 17:30 och kan tala om att det var en helt utslagen kille som kom hem. Dom hade varit med Mari och ina nere på stan och ätit lunch, köpt glass, lekt i dalparken samt hälsat på mummo och moffa. Jag slappade så gott jag kunde och kollade mest när grabbarna byggde, pratade med Sandra som fixade med Patrik mm. Fick ingen ro i att ligga i soffan iaf men men. Det sjuka är att jag ändå är astrött fast jag tagit det lugnt. När Anne skickat lite bilder så ska ni få se dem men nu får nu nöja er med denna:)


Lite egentid

Hej på er. Jag sitter i soffan och kikar på tv en stund. Jag har vart barnledig hela dagen igen då Anne lånat Hampus. Jag har faktiskt ingen aning om vad dom gör eller när dom kommer hem men det är helt ok:) jag har gått från värsta hönsmamman som inte klarade av att lämna honom 30 min till att uppskatta lite ensamtid. Jag är faktiskt stolt över mig själv som har kommit till denna punkt. Både jag och Hampus mår bra av att inte vara på varandra hela tiden. När jag dessutom vet att han har det underbart är det ännu lättare att koppla av. Nä nu intar jag sovläge en stund


Ryggen

Nu klagas det endel men jag vill både påminna mig själv samt få skriva av mig. Idag har jag haft katastrofalt ont i ryggen och 90 min på en träbänk tog knäcken på den. Trots 2 varma bad och massage så har jag så ont att jag inte kan sova. Kan inte ens lyfta vänster ben och nyss när jag skulle på dass fick jag rulla ner från sängen. Nä nu vill jag vara utan smärta och "njuta" resterande 46 +- 14 dagar. Så det så


Monstertrucks

Ikväll var vi iväg med Hampus för att titta på monstertruck showen i Södertälje. Han älskar allt som har med motorer att göra så vi tänkte att vi prövad. Hörselkåporna packades med och det var ju tur det. Jäklar vad dom lät. 90 min höll det hela på och även om det inte är min stora passion så var det kul att se killarna så intresserade av nått. Båda satt och stirrade med stora ögon och vi fick platser på 1:a parkett:) jag var dock livrädd att någon skulle få sladd och köra ihjäl oss hela bunten men vi klarade oss:) en toppenmysig kväll men lite dyrt enligt mig (220:- /vuxen)


Bloggen på sparlåga.

Igår hade vi en härlig dag som självklart spenderades ute. Vi började med att åka ner till stranden/hökmossen med Anne,Johan,Mari, mormor och morfar. Pappa Robert var hemma och fixade i lugn och ro. Vi hade med oss fika och lunch ner på stranden så vi kunde vara där en stund. Hampus han älskade att bada och alla förutom jag tog sig ett dopp. När vi sen kom hem var det middagsvila innan allt bus fortsatte. Mathias var här för att hjälpta Robert och han & Anne stannade på middag lite kvällsmys. 22:30 hoppade jag i säng och mina killar kom in strax efter. En härlig och intensiv dag vilket jag direkt märker av på alla dessa sammandragningar mm. Tror absolut inte att det är något på gång än på länge men det är jobbigt att få ont så fort jag anstränger mig:(


Fredag

Fredag idag och Roberts första lediga dag på 4a veckor. Vi har vart mest ute förutom ett avbrott till bygghandeln. När vi kom hem tog jag cykeln förbi Roberts föräldrar och sen till Ica för att köpa lite köttfärs. Vi snackar en runda på ca 1,6 km och jösses vad trött jag blev och nu har jag sammandragningar/ förvärkar som heter duga..


Magen

Fick Robert att ta några magbilder.. Så här ser den ut just nu!


Längtar

Jag brukar då och då gå in i bebisens rum, klämma lite på vagnen, bädda i sängen och bara längta tills vår nya familjemedlem är här:) tänk att det nu är 7-9 veckor kvar och sen får vi gosa bebis igen.. Och Hampus kommer nog helt plötsligt kännas som värsta stora killen.


Besök hos bm

God dagens. Idag hade jag tid hos bm kl 10, no problemo tänkte jag. Satte kl på ringning vid 9 och tänkte att på 40 min hinner jag äta frukost, ta en dusch, föna håret, gå ut med hunden mm. Herregud vad stressigt det blev, trodde helt plötsligt att jag har all tid i världens när jag är barnledig. Nä jag klev in hos Carina 9:59 så det var verkligen på håret. Idag är det då 7 v kvar och vi kollade järnvärdet som låg på 103= äta mer tabletter. Vikten låg på +11 men hon sa att det faktiskt är normalt då jag är liten annars och jag ska gå upp så, bra tänkte jag. Sfmåttet låg på 32 och jag fick se min kurva och tydligen ligger jag ovanför och gjort det hela tiden. Hon klämde och kände lite och sa: ja detta blir ett stort barn. (Inge mer i strlk 50/56 var min tanke). Mitt blodsocker var för högt oxå men hon tror det berodde på att jag åt frukost 20 min innan jag kom dit så nästa gång om 2 veckor ska jag äta minst 1 1/2 timme innan eller inte alls. Ja det var en liten uppdate om graviditeten och min kommande gigababy! Bjuder på en bild på djungeln man får gå igenom för att komma upp från parkeringen till Carina


Lillfis

Syster skickade en bild på min älskade lillkille. Jag skulle säga att han är nästan exakt 1 år här<3 söt korv


Bilder

Igår innan vi åkte till bygghandeln mm så hängde jag och Hampus hos mamma och pappa en stund. Vi solade, hade vattenkrig och kikade på mammas fiskar i dammen. Tänkte slänga in lite bilder från det!


Nacka forum mm

Idag har jag knappt suttit en sekund vilket mina ben kan intyga, dom är som två stubbar typ jämn tjocka. Mina föräldrar ville låna Hampus över natten så lämnade honom redan vid 11 snåret så dom får massa kvalitetstid. Själv hämtade jag upp Linda och åkte till Nacka forum för lite shopping. Jag hämtade ut gratis bodyn på kappahl, köpte strumpor på 20% och ett par byxor på lindex så bebiskläderna gick på 75:- som hittat. Till mig hittade jag ett linne på new yorker med fin transparent baksida, längtar tills det passar:). Lunchen åt vi på big Buffalo tror jag det hette. Vi slog till på en varsin sommartallrik innehållande kräftor,räkor,lax,kyckling,kalkon,rostbiff mm skit gott och mättande. Jag kom hem vid 18:30 men älsklingen är upptagen med bygg så jag sitter i soffan och väntar på att våran myskväll ska börja. Lika bra att passa på när vi är barnlediga. 2 kg kräftor och vitlöksbaguette till middag toppat med chips och dipp, bra onsdag!


Bygghandeln

Vi är iväg och shoppar loss på hornbach igen. Världens bästa syster tog Hampus så länge och shit vad mycket smidigare det är att åka utan barn;) tack för det! Nu är vi strax på väg hem och då blir det äntligen lite mat i magen..


Ni gravida!

Jag har säkert sagt det förut men säger det igen. Ni som väntat barn, ni har väl registrerat er för alla gratis saker man får? Idag damp mitt paket från vi föräldrar ner och där får man ju bl.a. en värdecheck på en gratis body hos kappahl. Vem älskar inte gratis saker?? Andra som är värda att gå med i är typ babybox, libero, apoteksgruppen mm..


Svar till a

Vad kul att du ska till parken zoo och jag hoppas du får en trevlig upplevelse. Parken är lagom stor och det tar ca 3 timmar att ha sett ALLT. Det mysigaste är barnens zoo där du kan klappa bl.a. Kaniner, getter och alpackor. Ska ni vara där en heldag så rekommenderar jag att ta med picknick. Mycket billigare och godare. Tex kostar en hamburgaretallrik 159:- utan dryck! Jag måste säga att jag hellre väljer Kolmården men har man inte vart på pz så är det klart värt ett besök. I sommar har dom ju även en utställning med dinosaurier som grabbarna gillade:) har du barn med dig finns både karuseller och lekplats samt trampbåtar.


Gissa vad!

Vem tror ni vaknade vid 19:30 och var pigg som en mört, tror dock att han börjar bli lite risig för han är jätte varm och har inte ätit mer än lite glass och frukt idag.. Nu tar han ett bad med sin far och sen blir det bums i säng


Testing

Hur sover era barn? Jag tycker Hampus sover bra på nätterna ca 21-9 utan avbrott men det är ju lite sent att sova 21. Han har under en tid nu oxå skippat middagsvilan många gånger och somnar då i soffan ca 17. Idag var det samma visa och han somnade 17:45. Alla andra gånger har jag väckt honom efter ca 45 min och sen haft en kämpig natt men nu prövade jag bära in honom i sängen och hoppas på att han kanske sover för natten? Man kan ju alltid pröva?


Det här med vikten

Tänk vilken vikthets det är när man är gravid. Jag får själv lite panik fast jag egentligen inte bryr mig. Jag ruvar ju på en skatt och med Hampus gick jag upp ca 29 kg och hade tappat allt på 2 månader. Enda skillnaden denna gång är faktisk hur jag tänkt mig efteråt. Jag hoppas på att hitta tid och motivation för att träna och få en fast kropp jag trivs med. Just nu har jag för dålig karaktär för att låta bli godis och läsk och så får det vara. Nu är det lite över 7 veckor kvar och dom ska jag njuta av!


Söndag

Igår efter flera vändor på tippen, massa röj och en supervarm dag så blev vi spontant bjudna på middag hos grannarna. Finns det något bättre? Det serverades pastasallad och grillat och jösses vad mätta vi var,min mage var som en kanonkula efteråt, helt stenhård. Efter middagen hoppade grabbarna i deras utomhusspa och njöt medans jag och Sandra satt bredvid och slappade. Hampus trivs så bra hos dom och var så snäll fram tills 9 då vi fick tacka för oss. Hampus var så trött så han somnade ganska omgående när vi kom hem, skönt det.


Måndag

Och sista måndagen på ett antal veckor då jag och Hampus vaknar utan pappan i huset. Natten har varit så varm och både jag och Hampus har sovit dåligt. Vid 4:a snåret vaknade han till och letade efter nappen, men blev rädd för min hand som stack ut på andra sidan kudden. Först "ryggade" han tillbaka men när han insåg vad det var började vi båda asgarva och stackars Robert som ska upp och jobba vaknar av att vi ligger och skrattar hysteriskt. Idag blir det nog en sån där väldigt lugnt dag vilket jag tror vi behöver både jag och Hampus.


Underbara helg

Vi har verkligen fullt upp nu, ett nytt litet projekt är på börjat och jag hoppas det ska vara klart ganska snart:) vilket väder vi har idag va? Jag är som en svullen ko kan jag säga


Fredag

Herregud vad mycket fortare dagarna går när Robert är hemma med oss. Imorse så väckte han oss 8:24 för att vi skulle kl 9 vara i Mariefred och hälsa på som sagt. Pontus hade dukat upp frukost så vi behövde bara klä oss och hoppa in i bilen. Vi fick oss en liten härlig rundtur på campingen samt kolla in deras husvagn. Helt sjukt vilken standard nyare husvagnar har nu för tiden. Vid 12 snåret började Hampus bli trött så vi bestämde oss för att åka hemåt, gjorde ett kort stopp vid en korvmoj bara och käkade lunch. Hampan somnade sen i bilen på väg hem och detta utnyttjade jag såklart. Sov alltså middag med den lille fiskorven jag med medans Robert klippte gräs, trimmade och rensade ogräs. Duktig Karl man har. När vi vaknat så åkte vi ut till mina föräldrar där syster Anne hade dragit ihop ett gäng som skulle grilla och spela volleyboll. Detta gör vi varje sommar och det är så kul. Jag spelade oxå någon match och det ångrar jag lite nu, har skit ont i "fogarna" och ligger därför i ett asvarmt bad. Har verkligen haft en toppen dag men måste komma ihåg att inte spela volleyboll /slänga mig när jag är gravid i v 33.. Hehe

https://cdn1.cdnme.se/2549564/6-3/pic_51d740d2ddf2b370cd2be5e7.jpg" class="image">


Bra dag

Vid 1 snåret idag styrde jag och Hampus svarta faran hem till mina föräldrar där vi hängde en bra stund. Jag skjutsade även systers pojkvän? Till tåget och Hampus var kvar och lekte med mormor och morfar. Det finns endel att upptäcka hos dom och dammen med deras koifiskar kan man sitta vid en lång stund. Hampus vräkte sen i sig 3 stora tallrikar pasta till lunch och ett paket med jordgubbar till efterrätt, gissa om han åt middag sen? Nä han tuggade på lite revbensspjäll till kvällsmål vid 20:30. Där efter var det läggning och Robert tog det ikväll och jösses vad skönt att få slippa fighten, han har en sån period just nu. När Hampus somnat slängde vi in en dvd i spelarn och kollade på film från Roberts och hans familjs semester -01. Kul med lite sånna gamla filmer. Nu blir det sovdags och imorgon bitti åker vi till Mariefred och hälsar på enhörnaborna i husvagnen som står uppställd där. God natt


Lilla magen

Försökte lite smidigt ta kort på lilla kulan men det är ju omöjligt att göra själv. Ska be någon om hjälp sen för är det något som är roligt så är det att i efterhand kunna kolla på lite tjockis bilder. Jag har ingen aning om mitt sf mått utan måste fråga Carina på torsdag nästa vecka när jag ska dit. Hon mäter men säger inget och jag har inte tänkt på att fråga heller.. Hur som helst så här kommer en bild från sidan och framifrån


80 %

Så där ja då är det exakt 8 veckor kvar till bf, Max 10. Tiden går så fort men ändå så långsamt samtidigt. Tänk att vi snart är en 2 barnsfamilj.. Nån som vågar sig på en gissning om när han kommer osv? Bf är ju 29/8 update! Hampus var 53 cm lång och vägde 4130 men då gick jag ju över 9 dagar


Torsdag!

Morgonstund, för första gången någonsin har vi fått vänta på att Disneychannel ska börja. Tydligen så sjunger dom en god morgon sång oxå hehe. Hampus sov aldrig middag igår utan somnade 19:30 och sov alltså till 5:15 imorse. Alldeles för lite enligt mig men vad gör man. Nu sitter vi iaf i soffan, det regnar ute och detta blir nog en lång dag.


Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon till 9:20 och jag känner mig som en ny människa. Sover ju så dåligt på nätterna så varje timme är en bonus. Hampus var nog lite trött efter att spenderat kvällen hos mormor och morfar medans jag och Robert åkte runt och kikade på lite saker. Dom hade haft vattenkrig mm. Är så skönt när man kan få några timmar själva ibland. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på jag och Hampus. Är inne i en period då jag tycker allt är skit tråkigt och jag har ingen motivation till något, måste rycka upp mig. Åh vad jag längtar tills Robert har sem v 29


Bebiskläder

Vår snälla granne Sandra kom nyss över med en påse bebiskläder som deras lille växt ut precis. Fick massa söta kläder och även ett bäddset till vagnen helt i min stil. När jag väntade Hampus så ville jag ha allt nytt (är inte alla så med 1:a) men har insett under resan att det inte funkar och jag blir så tacksam över alla saker man får..


Förmiddagslunk

Kl är 14:41 och vi väntar ivrigt på att Robert ska komma hem, detta är alltid dagens höjdpunkt för oss båda (kanske för Robert oxå?) Johan spenderade för övrigt natten här så vi har haft sällskap fram till ca 13 då han for iväg. Hampus älskar ju verkligen sin morbror och har lekt med honom min stop fram till middagsvilan. Till och med lunchen skulle Johan hjälpa honom med.. Tänk vilken tur att vi har såna bra släktingar. Jag passade även på att få duscha och föna håret i lugn och ro medans grabbarna lekte win win


1/7

Första juli idag och dagen har vart såååå seg. Ja och Hampus gjorde mest ingenting fram till ca 14 då vi fikade lite med Sandra och barnen och sen kom Robert hem och anslöt. Efter middagen fick jag för mig att baka 4:a olika sorters kakor samt mockarutor som jag vart sugen på. Är skönt att ha lite fikabröd hemma och kakorna går ju utmärkt att frysa. Mina föräldrar och småsyskon kom sen över på fika på vid 20 och åkte vid 22. Hampus som var vaken säckade ganska omgående efter att dom åkt. Inte så konstigt med tanke på hur han och foffa (morfar) röjde. Jag fick även underbara liljor som mamma hade plockat från sin trädgård så nu står dom och doftar så härligt i köket, tack <3. Nä nu ska jag umgås med Robert sista 30 innan han ska sova


Lördag & söndag

Lördag söndag var dagar här hemma som vi verkligen tog det kolugnt. Fikade med grannar, hade besök av lite olika godingar och hann även med ett besök hos mina föräldrar. Dom hade köpt gungställning och sandlåda som skulle inspekteras:) ni skulle sett hampus min när han fick se gungorna. Vilken lycka! Igår söndag så fixade vi lite på tomten och åkte sen och köpte en hammock till oss. Robert har suktat efter en i flera års tid och nu var det väl dags för honom att få en tyckte jag. Jätte fint blev det och där kommer många mysiga timmar spenderas med Robert:)


Toppen helg

I fredags var vi som sagt på parken zoo med lilla familjen och hade en supermysig dag, dock var parken inte så rolig så nästa gång blir det Kolmården. Jag tycker dom har lite dåligt utbud på parken zoo. Efter tog vi en sväng in på Tuna park och åt mat samt kollade lite i butiker. Vi var hemma vid 6 och helt utmattade allihopa så det blev kvällsmys och sen sängen. Det var vår fredag det. Bilder tog jag givetvis med min systemkamera och jag bloggar ju från mobilen nu så det får ni se senare


RSS 2.0