Linköping kom nyss fram till hotellet en t...

img_5132 (MMS)

Linköping kom nyss fram till hotellet en timme tidigare än beräknat:) tog mig en promenad, ringde syster och snacka skit och nu ligger jag här i dubbelsängen och segar:) ska nog ta en varm dusch och sen krypa ner under täcket, lillen sparkar just nu hur mycket som helst och förhoppningsvis somnar krabaten av en dusch! Ha en trevlig kväll kram från Linköping


pizzahut! Köpte nyss lite lunch på p...

pizzahut! Köpte nyss lite lunch på pizza hut och Shit vilken besvikelse.. Coleslawen var nog värst, nä aldrig mer pizza från centralen!


somnade i solen en timme= röd i ansiktet h...

img_2879 (MMS)

somnade i solen en timme= röd i ansiktet hehe! Nu lunch


har städat lite ändå och ligger nu på alta...

img_7776 (MMS)

har städat lite ändå och ligger nu på altanen och njuter av solen, kunde vart betydligt värre.. Längtar till det blir lite varmare så bikinin åker på! I helgen hoppas jag på grillen, och sällskap så  det så.


Hej onsdag!

Är en sån där dag så det känns som jag inte kommer få något gjort överhuvudtaget, tycker verkligen det är döö trist att vara hemma själv!

Skulle vara hurtig och städa men jag blir så irriterad på att diskmaskinen inte var ren så nu sitter jag här istället och funderar på vad jag ska göra!

Linda och Stefan borde snart landa och jag är såå nyfiken på hur deras resa var, hoppas dom haft det toppen!


over and out!

åker till rusta en sväng och fyller på med...

img_4227 (MMS)

åker till rusta en sväng och fyller på med lite onödiga saker hemma.. Skulle vilja piffa upp lite här inför våren med färger men vet inte riktigt vart jag ska hitta saker!


hur skönt är det inte att sluta tidigt på ...

img_7224 (MMS)

hur skönt är det inte att sluta tidigt på jobbet och sen slappa i soffan.. Njuter av en sandwich och vänner!


är i Göteborg för natten och ska snart ta ...

img_9908 (MMS)

är i Göteborg för natten och ska snart ta en dusch, sen blir det dränka in kroppen i lotion, cola en liten liten påse chips och CSI:). Bjuder på en liten bild på magen från ikväll v 21


r.i.p. Dödade precis min första gr...

r.i.p. Dödade precis min första grävling, min roadkill oskuld är nu tagen! Den stackars dumma saten mer eller mindre kastade sig under 2 av mina däck i 75 km/h.. Antar att han oxå blev deprimerad nu när snön kom igen! God natt


kom precis hem efter en lördag på jobbet, ...

img_3368 (MMS)

kom precis hem efter en lördag på jobbet, synd att man missa dagens fina väder.. Himlen är iaf otroligt vacker fortfarande:)


Var hos barnmorskan idag och fick mitt mod...

img_4621 (MMS)

Var hos barnmorskan idag och fick mitt moderskapsintyg, tog lite prover och allt såg bra ut, är tillbaka på min normala vikt igen på 56 kilo så det känns jätte skönt, nu kan det bara gå uppåt:) Lill*n mådde jätte bra i magen oxå och vi fick höra hjärtslagen, häftigt! Nu vila i soffan och sen promenad.


har precis ätit en god hamburger tallrik i...

img_3110 (MMS)

har precis ätit en god hamburger tallrik i hotellbaren och nu blir det dusch.. Sen tisdagsmys med djungelvrål,vatten och is:)


äter lite mellanmål, sen blir det dax att ...

img_7070 (MMS)

äter lite mellanmål, sen blir det dax att sminka sig och åka till jobbet! Jag sover i Bollnäs inatt och slutar hyfsat tidigt imorgon.. Helt ok arbetspass hoppas på en fin dag imorgon med så jag kan få njuta av solen:)


jag är glad att jag är Påväg åt rätt håll

img_2466 (MMS)

jag är glad att jag är Påväg åt rätt håll


bikini!

Tycker denna bikini var lite läcker, vinröd är nog inget jag skulle ha tänkt på i första hand, hm såklart!






21/3 Måndag!

God morgon, slog mig ner vid datan en liten stund efter att jag städat och tvättat lite.
Väcktes av hantverkarna imorse som ville att jag skulle flytta lite på min bil så dom inte behövde gå runt, slöa jävlar!

Hur som helst är det jävligt skönt att dom är här igen och tar tag i sakerna, då kanske gäststugan kan bli klar snart.. det var ju lite det som var charmen med att bo i skogen  men ändå ha utrymme för gäster/vänner/familj!

Hade hoppats på lite solsken idag oxå men den verkar lysa med sin frånvaro aja man kan ju inte få allt.

ha en bra dag hej hej






shopping!

Jag och mamma var på stan igår en sväng och kikade runt, mamsen hon hade guldbrallorna på och unna sig själv massa med kläder..
Äntligen sa jag för hon är då inte den som shoppar åt sig själv så mycket.


Vi  rundade av med lunch på Nancy´s och sen smet vi in på lindex en snabbis..
Där finns ju dom mest bedårande barnkläder ibland och vi stod och höll i en super söt "dräkt" som ser ut som en liten geting, helt underbar var den!
Undra om den ska få flytta hem till oss:)

Overall SvartOverall Svart

verkar som om mumintrollet gått vilse idag...

img_3401 (MMS)

verkar som om mumintrollet gått vilse idag, hitta honom på Coop!


ligger i massagestolen i Göteborg! Har jät...

img_5560 (MMS)

ligger i massagestolen i Göteborg! Har jätte ont i ländryggen och höfter idag:( klagomuren det är jag det!


ligger i massagestolen i Göteborg! Har jät...

img_9846 (MMS)

ligger i massagestolen i Göteborg! Har jätte ont i ländryggen och höfter idag:( klagomuren det är jag det!


åhhh vilken känsla;) imorse när jag låg i ...

åhhh vilken känsla;) imorse när jag låg i sängen så började lillen sparka, och det syntes hur tydligt som helst på magen, var tvungen att ringa Robert på två röda och skvallra:)


tog en bild på väg hem från jobbet:) kulan...

img_7918 (MMS)

tog en bild på väg hem från jobbet:) kulan växer!


17/3

Hej, sitter i Linköping som vanligt och har lite rast ska snart köpa mig något litet att äta och sen blir det att åka mot Stockholm igen=)


Igår var vi på ultraljudet ocg jag är helt tagen, det var verkligen en av dom häftigaste stunder jag vart med om, tänk att det ligger en liten bebis där inne, som dessutom är helt frisk och mådde toppen!
Den lilla rackarn är beräknad att komma den 9/8 och jag längtar massa!

Hur kan man längta sååå mycket efter nån man aldrig träffat? konstigt men otroligt.


Nu MAT!

försöker lära mig mobilblogga så det blir ...

img_1976 (MMS)

försöker lära mig mobilblogga så det blir lite oftare:) slänger in en random bild nu oxå för att kolla om det funkar:)


mobilbloggar!

testmeddelande


15/3

God morgon och åhh vilket fint väder vi har, synd bara att det är så kallt.. 0 gradigt är inte riktigt min grej, längtar tills det blir lite varmare och jag kan sätta mig på altanen med en filt, musik och mysa!

Var helt slut igår efter jobbhelgen så kvällen spenderades med middag framför tv sen lite fika hos mamma o pappa samt Linda och Stefan..

Jag blir ju som bekant väldigt lätt uttråkad när jag är ledig hemma mitt i veckan och idag är en sån dag som jag bara vill ska försvinna, mest för att jag verkligen ser fram emot imorgon och tisdagen känns bara ivägen.

Nu ska jag ta tag i att städa lite, tror jag ska vara sådär överdrivet duktig och tvätta skåpsluckor i köket, dammsuga,diska, tvätta mm.. japp så blir det, hemmafrun är i fullgång! bojaka!

 mina älsklingar <3

Söndag 13/3

Sitter på jobbet vilket har vart temat för denna helg, nu är bara sista lilla svängen kvar till Falun sen får jag slänga mig i säng där för att vakna och sluta imorgon 12:38.. sen blir det ledig tis-ons samt lör-sön nästa vecka.

Ska försöka fixa lite hemma och så i veckan för det känns som om jag inte alls har hunnit med det i veckan/helgen, får lite dåligt samvete nästan.

Imorgon ska jag oxå försöka hinna till kusin Linda på kvällen och säga hej innan hon och stefan drar till thailand i 2 veckor, avis? JA!


Tänkte oxå slänga in ett tack till min söta syster Mari som underhöll mig igår på kvällen och mina föräldrar som är världens bästa och skämmer bort m ig/magen stup i kvarten..

TACK!




Fredagkväll!

Nu har jag jobbat klart och väntar på pendeltåget hem, underbart när man missar det ena med ca 3 min och måste vänta en halvtimme, men men thats life!
Ska slänga mig i säng när jag kommer hem för sen är det bara upp och jobba igen kl 11 imorgon bitti.
Har haft en bra dag iallafall och Peo han babbla på som fasen hela turen så man behövde inte ha tråkigt mellan uppehållen.
Nu ska jag ta och kila till tåget så jag inte missar det, vore just snyggt!
Ha en trevlig kväll alla ni som är lediga/festar/fredagsmyser och framförallt alla arbetsmyror.
God natt

Jobbhelg!

Har precis klämt i mig en billys till frukost säkert jätte nyttigt och så men inte fan orkar jag bry mig, är iaf duktig idag och tar med mig matlåda till jobbet, det är ju alltid nått.


Jobbar hela helgen och kan ju säga att motivationen verkligen inte är på topp just nu, känner mig grinig och hoppas verkligen att allt flyter på som det ska idag och resten av helgen.



Fick förövrigt ett sms imorse som gjorde mig väldigt förvånad, ibland så vet man inte riktigt vart man har folk..
Eller ganska ofta med endel tilloch med.
Visste inte om jag skulle bli glad eller hur jag skulle reagera.. suger på den ett tag!


Jag undrar vad som har hänt med mitt sociala liv oxå, har det dött under vintern/husköp eller tror folk att man inte vill umgås med en kula på magen!!!

FUCK YOU!


så nu ska jag förhoppningsvis bli lite gladare. Hej då






God morgon torsdag!

Vaknade för ca en timme sen och sitter nu och funderar på vad dagen har att erbjuda, ska jag orka ta mig ut på promenad eller blir det soffan!


Mamma och Pappa kom som två små änglar igår med mat och sällskap när jag satt själv hemma och hade tråkigt, senare på kvällen kom även Robert hem efter att besökt Tommy en stund:)

När vi sedan satt i soffan och kramades lite så fick Robert äntligen känna lillen sparka i magen, sååå glad blev jag..








Bjuder på en bild från när vi kom hem från tunisien:)

9/3-11

Har inte så mycket att skriva egentligen utan tänkte bara uppdatera lite..

Sitter i soffan och vilar ryggen efter dagens arbetspass, måste säga att jag verkligen längtar en massa nu, till allt möjligt, sommar, sol,onsdag mm..

Var och handla lite till mig själv idag, lever i leggings och tröjor så unnade mig två par fina legging så det slipper kännas som jag går i pyjamas hela tiden, ska se om jag hittar nån bild på dem..





Nästan som dessa men i marinblått och i militärgrönt, ser lite ut som chinos:)


dream on dreamer..

Drömde nånting skitskumt inatt undrar om det har med Annes nya jobb att göra..
Hon ska ju börja marknadsföra en ny produkt och precis det drömde jag om..

Hon skulle under en dag dela ut 200 energidrycker i påsar och ju fler hon dela ut ju mer betalt fick hon..
Jag skulle vara snäll och hjälpa henne och av nån konstig anledning satt vi med ett litet bord utanför Pajas godislandet i Lunahuset och delade ut dessa godingar och allt jag kunde tänka på när jag satt där var att någon speciel jag känner som jobbar där inte skulle få se mig för jag satt i mjukisbyxor och osminkad.. hahah vilka sjuka drömmar man kan ha..

Vaknade iallafall upp ur denna skumma dröm när Boston jäveln började skälla kl 07:12 japp då körde hantverkarna upp på våran tomt och började riva i gäststugan.. det går bra nu!

söndag!

Sitter i soffan och slappar, har ju haft fullt upp i helgen och inte haft någon ro
eller rast!

Johan och Carro åkte hem efter solsidan och en trevlig middag , var kul att få träffa dem var verkligen jätte länge sen.


En sak jag verkligen undrar är när det här jävla illamåendet ska gå över, spyr ju som en gris fortfarande och det är såå himla jobbigt, är helt sänkt och trött efter en omgång med toastolen, så nu blir det sova och sen ladda för jobbet imorgon.

Förhoppningsvis blir jag inte väckt av hantverkare för dom ska ju komma mån eller tis och börja riva gäststugans golv.. blablablabl

God natt!!!



vet att jag är tidigt ute, men..

Denna klänning skulle vara hur fin som helst på Anna och Manges bröllop i augusti, det vill säga om vi kan gå på det, beror på vad lillen i magen säger.. Bröllopet är den 13 och vi ska ha nån gång i dagarna där..

Klänningen matchar iallafall färgtemat för bröllopet och den är ju jätte somrig, tänk er med solbruna ben och lite fina smycken!


klänningen kommer från bikbok och landar i butikerna snart!


underbara söndag!

Jag blir så himla upprymd så fort solen skiner lite granna, det bara kryper i benen och kroppen längtar efter sol, sol sol!
Hur underbart är det inte att vakna upp till ett sånt här väder och dessutom vara ledig:)

Ska snart hoppa in i duschen och sen iväg för att handla och lämna Lindas present:)
Sen kommer Johan och Carro över på lite middag..
Noll fantasi har vi så det blir tacos ikväll.


Lördag kvällen spenderades i soffan hos Linda och Stefan och vi fick gosa lite med våran söta gudson Xander oxå, han har blivit så stor lillkillen.

Efter att vi klämt i oss alldeles för mycket godis, chips och läsk så rullade vi bokstavligen hemåt och slängde oss i säng.


Lördag!

Åhhh vilket underbart väder vi har idag, var nyss ute på en promenix med Boston och lille Månsen han vägrar att komma in..

Borde egentligen svida om nu till nått annat än mjukiskläder för ska åka hem till Robert syster Anna på lunch och umgås lite granna..
Det kommer säkert bli skittrevligt och om inte annat är det skönt att slippa laga lunch själv hehe..

Sen får vi se vad kvällen bjuder på förhoppningsvis lite trevligheter..

nu ska jag kila hej hopp


fredag 4/3-11

Är hos mamma och pappa och våldgästar Maris data en liten stund..
Robert är och tränar och jag hade ingen vidare lust att sitta själv så åkte hit så länge..
Passar på att gratta Dallas som fyller 5 idag och det gör ju även min bebis Boston







Idag går vi dessutom in i v 18 så snart halvvägs.. snart är det ju även ultraljud det ska bli såååå mysigt!

over and out!

Tapet!

Rusta har förövrigt fått in denna underbara tapet som vårnyhet, klämde  på den i helgen o den är riktigt fin..
149:- rullen.. synd att det bara finns med marinblå stjärnor hade velat ha beiga..

TAPET SPACE MARIN STAR

http://www.rusta.se/tapet_space_marin_star_p20401378.html

3/3-11

God morgon, har sovit ut riktigt ordentligt dom senaste två dagarna och det känns alldeles underbart.

Sitter här nyduschad och funderar på vad katten jag ska ha med mig till matlåda idag, ska sova i Bollnäs ikväll och då måste jag ha med ganska mycket mat för att jag inte ska bli illamående och skithungrig..mycket att tänka på nu haha.


Var och lämnade tillbaka laddaren jag köpte förre veckan och är nu på jakt efter en ny, gärna en som fungerar, bäst vore nog om det gick att få tag på en samsung orginal men jag vet inte vart jag ska hitta en sån.

Satt och tänkte på hur livet kan förändras ganska markant på ett år bara, för ett år sen bodde vi i lägenhet,festa en del, tränade på gymmet och jobbade endel..

NU sitter jag här med ett underbart hus, mina 3 pojkar och en liten bebis i magen och JAG ÄLSKAR DET!
Tror att det är i detta skedde som man får se vilka ens riktiga kompisar är oxå och vilka en "festkompisar" är..
Spännande!



Nu ska jag börja fixa mig lite så jag hinner med allt innan jobb.
Hejs svejs.


Sömnlös!!

Ligger i sängen, ryggen värker och ingen position är  skön.. Tankarna fladdrar

God kväll!

Sitter här och vilar efter att haft fullt upp hela dagen, med fullt upp menar jag att sitta i soffan, hämta posten, vara ute med Boston, slänga in lite tvätt i maskinen samt underhålla anne som har vart här och pluggat hela dagen..

Vinkade dessutom av mamma och pappa precis som var här och fikade en liten snabbis, vi pratade barn, försäkringar, pengar, spar och mer..


Nu sitter jag som sagt och vilar ryggen/magen lite och kollar på lite söta kläder på nätet, man blir ju lite köptokig:)


Linnea hade lagt upp lite bilder på fb från i lördags och hittade en på mig och Sara, ser lite tjock ut haha..







Nu blir det soffläge och snart cougar town!!

Ha det

RSS 2.0