Tisdag-dag2

Just nu sitter jag i en soffa på avdelningen, vi har varit här sen 9 och skulle gått hem nu men Hampus sover fortfarande. Har tagit en fika med alla pedagoger och snackat massa strunt, ätit god lunch och Hampus har lekt. Vi började dagen med 1 1/2 timme uteliv och sen sångstund, mat och vila. Än så länge går det jätte bra men det tog lite tid för Hampus att sova:)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Okej då förstår jag :)

Vi sökte om att få börja på Tom Tits förskola nu i April, men de tog inte in 2012or förrän på hösten så hon börjar där i augusti.
Jag vet inte hur vi ska få ihop våren och sommaren eftersom jag måste jobba, så som jag ser det nu blir det "barnflicka" 3 dagar i veckan fram till min sommarsemester och så får jag vara ledig de andra 2 dagarna.
Kim har varit hemma 6 månader nu så han känner att han inte kan vara borta längre från jobbet.
Mycket pusslande blir det...

2013-02-05 @ 17:18:14
URL: http://emeliehellman.blogg.se
Postat av: Nina

Inget dagis i hela länet står för blöjor längre. Blev väl även lite problem just för att föräldrar föredrog en viss sort el stl. Vet inte hur lång Hugo är nu för vi har inte varit på BVC på länge. Inte så jättelång tror jag. Kanske 83-84 cm eller nåt. Han väger ca 11-12 kg. Ska på 1,5 års kontroll i mars och då vet jag mer exakt! Hur stor är Hampus nu? Han ser lång ut :-) Varför ska ni byta dagis i höst? Kram

2013-02-05 @ 23:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0