Nyår!

Har nyss slängt ihop desserten till ikväll, detta är vårt bidrag till middagen plus godis och snacks! Får se om det blir gott, gjorde en test som står i kylskåpet.. Jag mår nu bra:) lillen snorar som fasen och Robert... Ja ni har väl hört historien om akuten och hans kraftiga förkylning??? Säger Inge mer;) hihi. Det nya året ska firas i Enhörna med underbara vänner och massa mat.. Hela fest sällskapet är risiga och det är nog samma bacill vi alla har.. Hoppas ni får ett gott nytt år alla fina, kanske hinner med ett snabb inlägg senare. Puss på er


Sjukstuga

Här hemma är vi förkylda alla 3 och försöker kurera oss! Återkommer när jag orkar!


Sömn tack

John blund lyser med sin frånvaro och jag är klar vaken! Kl är 2:40 och jag borde sova för länge sen. Hampus har vaknat ca var 45e min och vart ledsen/tuttig/behövd tröst. Robert drar timmerstockar och jag är förvånad att man lyckas sova i detta... Hm katalogen var sådär, hittade några guldkorn.. Enkelt, bekvämt och snyggt är ledorden. Hade jag haft en smal midja och 2 mil ben hade jag valt mycket av detta.. Bikinisarna var en besvikelse och jag som alltid brukar beställa på våren redan. Vilka problem va?


Sömn tack

John blund lyser med sin frånvaro och jag är klar vaken! Kl är 2:40 och jag borde sova för länge sen. Hampus har vaknat ca var 45e min och vart ledsen/tuttig/behövd tröst. Robert drar timmerstockar och jag är förvånad att man lyckas sova i detta... Hm katalogen var sådär, hittade några guldkorn.. Enkelt, bekvämt och snyggt är ledorden. Hade jag haft en smal midja och 2 mil ben hade jag valt mycket av detta.. Bikinisarna var en besvikelse och jag som alltid brukar beställa på våren redan. Vilka problem va?


Nu är vi hemma! Nya hm katalogen hade hamn...

img_8413 (MMS)

Nu är vi hemma! Nya hm katalogen hade hamnat i min brevlåda och ska nu scannas igenom. Hoppas jag hittar nått jag gillar, höstkatalogen var nämligen en stor besvikelse..


Sitter i soffan hos Evelina och Pontus och...

img_6363 (MMS)

Sitter i soffan hos Evelina och Pontus och stirrar på en smarttv som jag inte vet hur jag får igång.. Hampus snarkar i mitt knä och gino på golvet. Robert och Pontus är och handlar våtrumsgips och eve färgar visst håret brunt.. Undra om jag ska sova en stund ist för att sitta här och se dum ut!


Dusch

Robert och Pontus är just nu iväg och shoppar, roligt tänker ni men nä dom är på bauhaus och köper gips mm.. Evelina är tydligen hos frisören och gör sig snyggare så jag och Hampus avvaktar en stund innan vi åker till enhörna. Jag slänger nog mig i duschen nu och fixar innan hampusen ska sova middag. Over and out


Mellandagskaos

Var nere på stan en sväng idag med Hampus, hoppades på att fynda lite men orkade fasen inte trängas med alla andra barnvagnar,tonåringar och övrigt löst folk. Köpte 2 klädesplagg till Hampus, åt lunch och drog hem. Jag och Robert hade planerat att åka till sikla imorgon och kika men en kompis behöver hjälp så vi flyttar fram det ist. Denna vän/vänner är underbara och hjälpsamma så det är självklart att vi ställer upp om vi kan. Vi vet att dom hade gjort detsamma. Nu ska jag och Hampus sova, huvudvärken kommer smygandes och jag hoppas på en god natts sömn..


Hampus är just nu i nån konstig mellan str...

img_6112 (MMS)

Hampus är just nu i nån konstig mellan strlk byxor i 68 är för litet, 74 är perfekt lika så i bodys men 74 är för långt i armarna så över passar 68 fortfarande.. Beror givetvis på plagget..  Förvirrande!!


God morgon!

Här vaknade vi nyss och ligger fortfarande och gosar i sängen. Robert åkte för ca 1 timme sen med sin kompis Tommy för att shoppa lite och jag funderar på om jag oxå ska ta ett varv på stan med Hampus. Jag och Hampus råkade somna 2 timmar i soffan igår kväll och gissa vem som somnade kl 3:30 tack vare det, jo jag:( låg och tänkte på 1000 olika saker och det mesta hade med nya huset att göra! Gud vad jag längtar tills att vi får nycklarna och kan börja fixa! Inspirationen är på topp..


Stormen Dagmar!

Tror knappast att någon missade stormen som drog fram inatt.. Vi klarade oss lindrigt här hemma, vattnet var vi dock utan i 1 dygn.. Värre var det för mina stackars föräldrar som hade ca 10 träd över hus och uppfart och fick 2 bilar krossade av stora träd.. Som tur var rykte vänner och familj in och röjde, kom med nytt papptak mm. Vilka änglar! Nu funkar vårt vatten oxå och vi ska äta och titta på vs! Årets show, Hampus bryr sig inte och leker med sina nya leksaker ist.


C&m

Vi är nyss hemkomna från Carro och Marcus och ska snart knyta oss. Tycker det är så fantastiskt att vi känt varandra i 12 år jag och Carro:) ute blåser det storm och vi märkte precis att vårt vatten inte funkar.. Blir inget borsta tänder och annat hygieniskt!!! Suck.


Fint

Sitter i soffan hos svärisarna och myser med Hampus som somnat. Vi har ätit god mat och fått massa fina klappar:) favoriten idag måste vara en SKit fin lykta från Anna och Mange och videokameran av svärföräldrarna:) fick en sån där mysig filt med ärmar som dom har i cougar town.. Bilderna är på mig och Robert som barn, vem är Hampus lik;)


Idag fortsätter firandet hos Roberts famil...

img_4912 (MMS)

Idag fortsätter firandet hos Roberts familj:) gårdagen var toppen och vi fick massa fina paket! Bl.a. Dessa fina skålar av Robert:)


God jul!

Nu har Roberts familj vart här på lite brunch och mys:) om någon timme kommer min familj och stannar hela kvällen! Hampus hade bråttom till julklapparna och har redan invigt sin morgonklapp gåstolen:) god jul till er alla


Så där ja!

Så här kan man ju oxå använda nappen! Nu ligger vi i sängen och försöker sova!


Matvrak

Vår lilla kille älskar verkligen gröten och slänger i sig dosen på 1/2 dl på nolltid. Hinner knappt ta en ny sked innan han börjat gnälla och hetsa för att få mer:) vi prövar nu ett rejält mål inför natten för att han ska sova en hel natt.. Håller tummarna:) en haklapp är alltid bra att ha!


Finally

Nyss hemkomna från våra underbara vänner Pontus och Evelina. Vi hade myskväll och bytte julklappar:) vi fick en skitfin "lykta" och Hampus kläder, Tack Tack.. Nu slängde vi in skinkan i ugnen och det sista ska fixas inför imorgon då folket kommer.. Julen firas hos oss och det är sista i svartbro! Mys pys


Dan före dan

God morgon, ny vaken, totalt nerspydd av min son( vi snackar exorcisten) och kunde inte bry mig mindre. Jag har blivit sån där äcklig morsa som inte tycker barnspyor och blöjor är äckligt och skrattar åt sånna som grimaserar och inte har barn själva! Och ja, jag ammar även offentligt !!! Idag ska vi ner på byn och köpa/hämta skinkan och sen besöka banken! Sen ska det städas,skuras, bakas mm inför imorgon.. Men det är lugners, jag hinner


Väntat

Vi väntar på mamma och pappa som kommer från Thailand idag:) alla syskon+respektive är här och vi ska överraska med 3 rätters! Hoppas inte mamma läser detta i bilen nu;)


SMS-inlägg

img_1017 (MMS)


Matkoma

Hampus har tokdäckat i min famn, han har ätit massa gröt till frukost och tutte till efterrätt så nu är han mätt. Lillen slänger i sig gröt som om det är allt han nånsin gjort, jätte duktig:) stackars liten är förkyld igen och snoret bara rinner på honom..


Barnmat

Fått order av Bvc att Hampus ska äta mer mat, 3 gånger om dagen så här tillverkas potatis och morots puré! Hoppas han gillart


18 % fett

Ställde mig på vågen imorse, med kläder på är jag nere på 54,6 kilo! Härligt nu är det en sån där supervåg som oxå talade om för mig att jag består av 18% fett! Vet ej vad det betyder men kändes mindre bra ha ha. Hur som helst är jag på väg ner och det med besked och utan träning! Tänk att jag vägde 79 kilo 1 v innan fl. Får se om man vågar visa sig i bikini på babysimmet som börjar v 3! Nån annan som ska dit?


Tack 3!

Nu känns det bättre, den trevliga 3 försäljaren från igår ringde upp och berätta att dom ska laga min telefon åt mig:) det är så det ska vara! Allt jag får betala är självrisk på 500 kr vilket är en självklarhet. Lämnar nog in den imorgon eller så.


Elin och Mattias

Vill bara säga ett stort grattis till Elin och Mattias som igår fick tillskott i form av en liten gosse!


Varför finns tre-butiken på stan?

Just nu HATAR jag 3. Har vart kund länge och vart supernöjd, inte lyssnat på gnäll från andra utan stått fast vid 3 som en lojal kund. Jag har abonnemang till mobil, mobilt internet mm. Min iPhone har jag haft i 1 1/2 år utan några problem med den, självklart är den försäkrad, trodde jag ja! Under dessa år har jag betalat 69 kr/mån på min räkning som stått specificerat som 3försäkring, i min enfald trodde jag det gällde min iPhone såklart! Hur som helst så vaknade jag igår med en trasig telefon, knappen högst upp som man stänger av och på telefonen med har tagit självmord under natten och är helt stum. Min lur går inte stänga av/på osv. Hela telefonen glappar dessutom. Jag knallade då in i 3 butiken i slöddertälje och tänkte få hjälp med att lämna i telefonen och samtidigt säga upp bredbandet då vi ska flytta. Jag får till svar att jag inte har försäkring för den har nån sagt upp i oktober och dom kan inte heller säga upp bredband! Vad fan har dom då butiken till var min fråga? Jo bara sälja så ring kundtjänst ist fick jag till svar! När jag sen ringde fick jag prata med en trevlig kille som förklara att min försäkring jag betalat inte täckt nått utan det har blivit nått fel fast jag sa att jag ville ha försäkring när jag teckna skiten och han skulle försöka ordna saken för dom hade gjort fel enligt honom. Han ska ringa upp imorgon men kunde inte lova nått. Nu väntar jag spänt på samtalet imorgon, blir det inte bra blir det samtal till Arn mm


Spontant

Sitter på bibblan och ammar. Robert springer runt och köper klappar.. Vi var nyss inne på drömbutiken och köpte en NY säng. Det var vi värda:) en bra julklapp till oss själva..


Nu är det jul!

Äntligen har vi fått in lite jul i huset. Vi har inte fixat gran tidigare och idag fick jag ett sms av syster och bror som hade "fixat" en åt oss. INTE världens snyggaste men men. Nu slår vi in julklappar att lägga där under.


Högläge

God morgon. Robert är just nu hos doktorn och lägger om sitt vidriga sår, han ska samtidigt ringa mäklar-Anders och kolla om vi kan få låna nycklarna till nya huset för att mäta lite mm:) jag ligger i sängen, troligtvis med feber och en helvetes förkylning på G. Hampus ligger bredvid/på mig och sover. Vet inte varför men han sover alltid med benen i högläge på mig och han verkar gilla det. Flyttar jag på mig så är han vips där igen, smidig rackare. Detta högläge är ju en fördel för pruttar och han kan min son! Jäklar vilken pruttkudde/stinkbomb


Jäkla skit

Mamman i huset (jag) har blivit dålig, ont i halsfan och hängig! Hampus har en sån där toppen natt igen, not! Robert sover för han ska till doktorn tidigt. Jag vill ha GLASs! Min hals kräver det ljust nu, jag vill ha SÖMN men är inte trött. Jag vill ha sol, min hud är TORR och endast sol/solarium hjälper. Då vet ni, hej


Glöggmys!

Idag har vi tagit sovmorgon och sen vart hos grannen på glöggmys:) sista gången dom hade det för sen ska dom oxå flytta i april! Nu är vi hemma och Robert gör Janssons inför jul, jag har bakat snickerskaka och Anne och Johan surfar! Hampusen blir 4a månader idag och det firar vi med gos såklart


Glöggmys!

Idag har vi tagit sovmorgon och sen vart hos grannen på glöggmys:) sista gången dom hade det för sen ska dom oxå flytta i april! Nu är vi hemma och Robert gör Janssons inför jul, jag har bakat snickerskaka och Anne och Johan surfar! Hampusen blir 4a månader idag och det firar vi med gos såklart


Änglasång

Igår när vi var och hälsade på tumbaborna så hände nått underbart! Robert gosa med Hampus och plötsligt kom det, ett underbart skratt ljöd ur hans söta mun och vi blev helt tårögda. Han är så mysig våran kille


Ikea

Vi var på Ikea idag och checkade läget, kikade på garderober till sovrummet, ny säng mm. När vi strosat runt ett tag ser falkögat aka Robert ett bekant par längre bort. Där i tvmöbelsavdelningen går dom hand i hand och ser lyckliga och drömmande ut. Planerar säkert inredning och annat skoj. Vilka fan tänker ni? Jo dom som köpt vårt hus!!!! Lite roligt för jag vet vad som snurrar i våra huvuden inför flytten och dom tänker säkert oxå liknande tankar. Jag undrar hur det kommer se ut här, kommer dom måla/tapetsera om, hur möblerar dom mm. Skulle vilja vara en fluga på väggen ibland:)


Blöjbarbro

Precis som att farmor Barbro haft läst våra tankar. Robert var på vårdcentralen och la om sitt sår IGEN, åkte sen förbi och lånade pengar av Barbro för han hade glömt plånboken hemma.. När han kommer dit har hon vart och köpt 2 paket blöjor i strlk 4a som satt perfekt! Är så tacksam att vi får sånt, vi har hittills under 4a månader köpt 1 paket blöjor själva, vilken lyx va.. Tack tack.. (Anne dom vi fick av dig var strlk 5, tack för dom med)


Iskall redbull, mums

img_5315 (MMS)

Iskall redbull, mums


4an

Ska nog köpa ett paket blöjor i strlk 4a och testa. Upplever att 3an börjar bli små, han kissar inte igenom än men dom åker liksom ner i ryggen och känns som dom helt plötsligt inte har nån bra passform alls. Har för mig att fyran har sånna där up and go som man drar på? Nån som vet om det är bra? Låter kanske smidigare än vad det är?


Mumsfillibaba

Snacka om torsdagslyx!


Hummer

Här firar vi! Alla papper påskrivna och vi fick mer än förväntat:) nu pommac,hummer, godis och mys!


Rätt tid att sälja!

Jag har aldrig trott/ lyssnat på att det ska vara rätt eller fel tid att sälja. Enligt mig handlar det bara om att rätt köpare dyker upp. Vi fick höra att vi inte skulle sälja nu på vintern mm och att vi ska vara glada om vi får utgångspriset. Nu sitter vi här med ett nytt hus 95 000 under utgångspriset och kl 5 skriver vi papper på vårt hus och guess what det blev en jäkla budgivning så vi trilla baklänges.! Så jag hade rätt allt handlar om rätt köpare och en liten gnutta tur såklart. Lågkonjunktur släng dig i väggen


Julklappar check

Handlade sista klappen idag, beställde skinka från köttaffären i lunahuset! Det har vi gjort senaste åren. (20 kanske) för det ska vara bra på julafton. Pratat med mäklarn mm. Säger inget mer än, DET GÅR BRA NU;)


Imorgon

Visningen är slut och imorgon ringer mäklarn runt för att kolla intresset! Spännande. Hampus sover återigen i min famn, han brukar ha dom konstigaste sovpositionerna den lilla rackarn.


Sista visningen

Här ligger jag fortfarande i morgonrock i soffan. Hampus somnade PÅ mig och har sovit så i 2 1/2 timme. Lilla tröttmössan. Idag har vi sista visningen och sen börjar buden hagla in hoppas vi;)


Tick tack

Helgen har gått sjuktfort, i lördags hade vi visning och sen bjöd vi Carro och marcus på pizza. Idag har vi vart på fika, sett när Mari fått stipendium och haft middag med syskonen:) bara mamma och pappa aka pepparkakorna som fattas!


John blund vart är du?

Ligger i sängen och försöker sova, för många tankar fladdrar runt i huvudet om bl.a. Visningen imorgon mm.. Nervös och spänd är förordet! Drömmen är budgivning och några kulor extra of course. Realisten i mig säger att vi inte får huset sålt än. Hoppas på drömmaren får rätt. Nu ska jag räkna mumintroll och försöka SOVA


Nu blir det fika mellan städningen! Awsome

Nu blir det fika mellan städningen! Awsome


50 åringen

Idag fyller min kära far 50 år, ett halvt sekel! Han är en ganska ung farsa/ morfar vilket jag tycker är toppen. För att fira honom åkte mina päron till Thailand och sitter förmodligen på en restaurang nånstans i solen och käkar i detta nu. Hade gärna vart där med dom och firat. Hursomhelst GRATTIS pappa du är bäst!


Handpenning

Vi har vart vakna sen kl 8 och det är inte pga Hampus, nä vi fick sätta klockan på ringning för 9:30 hade vi tid hos banken. Nu är handpenningen för nya huset betald och klar. Inflyttning blir i feb. Imorgon har vi visning och om ca 1 v vet vi hur det går med vårt hus!


Grötpremiär!

Hampus fick smaka gröt idag och det gick sådär, han fattade nog inte riktigt hur man sväljer och undrade nog vad vi stoppa i munnen på honom. Igår var vi hos Bvc och han vägde 7 kg och var 65 lång. Eva tyckte att vi ska börja ge gröt och puré då han snart är 4 mån och sen så sover han inte hela nätter så ska försöka få honom mättare innan läggdags. Vi prövar imorgon igen


8/12

Tja. Här har vi precis käkat "lunch" efter ett morgonbad och gos. Hampus däckade precis i sängen igen den lilla tröttmössan. Om han bara visste vad som ska hända efter hans vila, idag är det grötpremiär. Våran lilla kille ska börja käka gröt och puré på inrådan av Bvc Eva. Härligt:) efter smakisen ska vi iväg och åka bil igen, moster Anne ska skjutsas till Sthlm och en kryssning. Nu ska jag passa på att klä på mig och fixa medans hampusen snoozar, kanske hänga lite med Robert som fortfarande är hemma och sjukskriven.


Resan avbokad!

Kom hem för en stund sen efter att vi vart iväg och skjutsat mamma och pappa till Arlanda. Dom ska till Thailand två veckor och njuta och samtidigt fira pappa som fyller 50. Själv så avbokade jag våran resa på söndag pga Roberts finger som inte är bra, vi får åka nån annan gång ist. Känns lite surt men vad gör man.


Finlands självständighetsdag!

Vi var iväg till doktorn idag för Roberts finger och få läkarintyg så vi kan avboka resan. Sen så var vi inbjudna till herrgården och finska församlingen som ville ge Hampus ett mumintroll:) var verkligen mysigt och mina tankar gick till mina morföräldrar som jag saknar massa. Nu blir det sängen för imorgon ska vi till Bvc och sen skjutsa till Arlanda. Over and out


Finlands självständighetsdag!

Vi var iväg till doktorn idag för Roberts finger och få läkarintyg så vi kan avboka resan. Sen så var vi inbjudna till herrgården och finska församlingen som ville ge Hampus ett mumintroll:) var verkligen mysigt och mina tankar gick till mina morföräldrar som jag saknar massa. Nu blir det sängen för imorgon ska vi till Bvc och sen skjutsa till Arlanda. Over and out


Blir så trött!

Idag skulle den där jäkla elektrikern komma igen för sist var han sjuk och gången innan det var det nått annat. Tror ni han kom idag? Nä såklart inte denna gång hade han visst sladdat av vägen och behövde byta däck. Alltid har han nån ny ursäkt, SUCK. Det mest irriterande med att han inte kommer är att man planerar in sin dag efter puckot och sen får man alltid sms ca 1 Tim efter att han skulle kommit med bortförklaringen. Aja nu blir det lite mat sen till doktor och efter det fira finska självständighetsdagen. Later


Ville bara säga att det är visning på lörd...

Ville bara säga att det är visning på lördag:)


Ikea.!

Vi håller på att rensa massa här hemma, köksprylar, sängkläder och handdukar har hittills åkt ut och vi ska förnya. Var på Ikea oxå för att köpa lite nödvändigheter, kom därifrån med en matta som inte var planerad! Åkte sen förbi carro och Marcus med lite gardiner vi rensat ut och fick lite fika:) nu fortsätter rensningen inför lördag, ha det!


Adventsfika.

Dagen har spenderats mestadels i sängen men vi kom iväg till Patrik och Erika en stund för lite adventsfika. Erika hade bakat massa gott och vi vräkte i oss godsaker.. Som vanligt hade dom jätte mysigt hemma med massa tända ljus mm är alltid trevligt att komma dit:) hampusen var inte jätte social utan mest grinig och mammig tills han tokdäckade i min famn. På vägen hem åkte vi till Coop och små handlade lite och nu blir det film!


Magont!!

Vaknade precis med en glad Hampus bredvid mig, han snackar och sparkar för fullt. Har haft en natt från helvetet inte pga hampus utan jag fick lite ont i magen igår hos mamma och pappa och det blev bara värre och värre när jag kom hem! Gjorde fan inte ens så ont att födda barn! Har fortfarande ont och är öm. Fan vad typiskt att sånt ska hända enda gången Robert sover borta! Låg här och grät i fosterställning och tyckte så jävla synd om mig själv!


Sovmorgon delux!

Hampus busen somnade kl 2! Inatt vilket innebar sovmorgon till kl 12. Vi har vart en sväng på Ica och snart kommer gudpäronen på fika:) sen får vi se vad jag och hampusen gör ikväll, om någon vill underhålla oss slå en pling!


Note to myself! Låt aldrig Hampus somna i ...

img_5601 (MMS)

Note to myself! Låt aldrig Hampus somna i soffan kl 7 och tro att han ska sova för natten. Bus ungen vaknade innan tio och är skitpigg nu! Suck


Trött!

Idag släpade jag upp Hampus ur sängen kl 8 vilket resulterade i en väldigt trött bebis, han somnade i soffan kl 7 och finns risk att han somnat för natten😨 så tidigt har han aldrig somnat! Robert åkte och hälsade på sin bror och imorgon ska han ut och sen sova hos Micke vilket resulterar i en väldigt ensam och tråkig helg för mig. Som tur är har vi Patrik och Erika inplanerade på söndag så jag har iaf nått att se fram emot. Är lite nervös för hur det ska bli imorgon när vi är själva hela natten, scary!


Skhlm

När vi var i Skärholmen idag så delade vi på oss en stund för lite ensam tid i affärerna, kan ju vara trevligt så man inte vet vad man får:) jag hittade lite till Hampus, bror och Robert:) när vi gick på glasbron jag och Hampus så såg vi en bekant kille nedanför med en hm påse i handen.. Hmmm. Efter skhlm tog vi en snabb kaffe hos Tumba borna och därefter ett besök hos farbror doktor. Roberts finger skulle undersökas igen och det är fortfarande inte bra, han får dessutom inte bada i klor mm så funderar starkt på att avboka utlandsresan. Känns som det enda rätta just nu! Vi bestämmer oss till på måndag.


Nytt på g!

Sådär ja nu är alla måsten, möten och spring ur världen. Vi är nästan klara med ALLA julklappar och idag skrev vi papper på vårt nyköpta hus! Känns toppen och vi flyttar i feb. Nu ska vi bara få vårt sålt!


1a dec

Fullt upp idag med, många tankar, julklappshandling och frisörbesök! Nu säger jag och Hampus god natt kl står på 8:45 imorgon och vi har en stor dag framför oss:)


RSS 2.0