Hampusen<3

Alltså det skär verkligen i hjärtat när ens bebis är sjuk. Hampus har fått en infektion i son fot som sagt och är jätte kinkig. 10 dagars antibiotikakur fick vi men jag har kämpat hela dagen och får inte i honom det. Han tycker att det är så äckligt så han spyr. Har prövat det mesta men om nån har tips på hur vi ska få i honom så säg till. Som om foten inte räcker så är halsen irriterad, han har lite feber och ögoninflammation. Jag tröck i han en alvedon tidigare och nu när han skulle sova ville han till mamma och pappas rum. Självklart fick han det och artig som han är sa han tack så mycket:) älskade barn. För övrigt räknade Hampus till 3 idag och förstod vad han gjorde då han radade upp 3 saker. Coolt


Sjukstugan fortsätter

Igår kväll kände vi oss ganska friska allihopa  (Robert hostar dock) och jag tänkte att yes nu är vi snart bra. Bakslaget kom som en fet kyss imorse. Hampus har åkt på ögoninflammation och är allmänt nere, dessutom har han fått en infektion i ett sår på foten så han vill inte ens stödja på det:( ska till doktorn 14:15 och undersöka min lille kille. Älskade unge 


Åhléns

Är det nånstans jag sällan handlar så är det Åhléns. Fråga mig inte varför för tycker dom har fina saker och inredningen speciellt. Jag glömmer liksom bara bort den butiken. Googlade lite efter förvaringskorgar igår och hamnade på deras hemsida. Hittade massa fint bland annat dessa ljus med bark runt omkring, hur fina? Vad har ni för favoriter när det gäller inredning? Online eller fysiska butiker, tips tips tack!


Haha

Kan detta vara något för oss pojkmammor? Hehe


Strul

Här hemma är vi sjuka åt höger och vänster. Jag har klarat mig hittills men resten har åkt på en kyss. Speciellt pappan i huset, feber, hosta, förkyld, ögoninflammation tog han alla dagisbaciller och la på en hög eller? För att han skulle få sova ordentligt i natt så intog han gästrummet på övervåningen och jag tog boysen i vår säng. Herregud! Hampus strulade runt, var skitglad och lekfull = pain in the ASS' kvällstid medans Anton var dödstrött och inte kom till ro då storebror härjade. När Hampus väl somnade in ordentligt strax efter 23 ja då har Anton hållt låda. Ammat typ varje kvart, pruttat, snorat mm. Han satt typ fast i min tutte konstant mellan 02-05:30. Tror ni jag har sovit bra några nätter nu? Tur att jag tog en liten sovstund igår mellan 15:30-17. Jaja ni förstår kanske att alla veckans aktiviteter blivit inställda, jag är en zombie och resten av min familj terrorister enligt mig. Som min svägerska Anna sa för ett tag sen: man förstår att dom har sömn eller brist på sömn som ett tortyrvapen i vissa länder! Suck





Måndag

Idag har min stora älskling vart hemma sjuk, stackars Karl. Vi vet ju alla hur dålig han blir.. Jag åkte iaf till Linda på förmiddagen och fyllde på fransarna så jag kan vara snygg ett tag till, så skönt att alltid vara "sminkad" och jag saknade verkligen dom i somras. Linda är dessutom riktigt duktig plus att vi får snacka skit i ca 2 timmar minst win win! Efter påfyllningen åkte jag hemåt till mina killar och helt plötsligt var det dags för middag, sjukmat nr blev det, pizza!  Nu sover killarna och jag har lite egentid. 


Den ena bilden är på Hampus i samma ålder som Anton:)

Min lilla tjockis.

Jag har alltid tyckt att Hampus var en bastant kille men idag kollade jag lite i hans, Antons och min viktjournal. Sist jag vägde Anton var han 10 veckor på dagen och 6850 gr. När Hampus vägde 6825 var han 19 veckor. Jag var dock 8! Månader. Anton är lite större och om man jämför med "normal" kurvan ligger han mer än 2 steg över. Hans vikt går spikrakt uppåt haha. Min tjock korv 


Det här med andra barnet!

När vi skulle skaffa ett syskon till Hampus så tänkte jag att klart man vet hur det funkar, vi har ju Hampus. Trodde väl nånstans att barnen skulle vara lika, och det är dom till utseendet. Men som bebisar är dom helt olika än så länge. Hampus ville gärna sova på mig, var väldigt mammig tidigt, och skulle han sova var man tvungen att vagga och greja hur länge som helst. Ofta somnade han till tutten och inget annat funkade. Anton där emot! Han käkar och är alltid pigg efter, vill somna själv nästan jämt så vi lägger honom i vagnen eller så med snutten och napp så sover han sen. Släpar du runt på honom eller har honom i famnen blir han ofta sur. Tänk att dom redan är så olika skruttarna



Fullt upp

Har haft fullt upp hemma, vi har träffat mammagrupp, vart på babycafe samt haft middagsgäster. Har helt enkelt inte tagit mig tiden att skriva plus att jag inte haft något att skriva om? Nu är snart golvet helt klart hos oss igen och vi kan börja "leva" normalt. Skönt. Jag har fått en award av fina Jossan oxå som jag ska ta tag i! Imorgon sätter jag mig vid datan.


Borsta tänder.

Igår kom folktandvården till mammagruppen och informerade lite. Hon pratade om vikten med att borsta barnens tänder osv. Hampus är inte så pigg på det med borsta tänder så jag köpte faktiskt en "eltandborste" till honom som är batteridriven. Ca 70 på Coop och han älskade den. Nu kanske det blir lite roligare. Hon sa att dom gärna får använda eltandborste men att barnen kanske kan tycka det är läskigt.


Mitt i veckan

Idag åkte jag ner på stan en sväng för att träffa Carro, Emma, Sanna och barnen. Vi kikade lite i butiker en stund innan den vanliga lunchen på nancys. Jag köpte faktiskt 3 nya linnen och en tröja till mig själv. Jag hade dessutom presentkort så det blev gratis. Idag åt vi pizza till middag och jag som aldrig får i mig en hel kastade i mig den och var fortfarande lite sugen efter.  Ikväll tänkte jag förövrigt träna:)




Träna!

Nu har jag skaffat gymkort (tack för hjälpen Thomas) och det är dags att ta tag i mig och min degiga kropp! Är som sagt jävligt trött på att inte trivas med mig själv. Jag kickstartar träningen imorgon kväll och hoppas på att klämma in några pass i veckan.  Förhoppningen är att Anton ska kunna hänga på ibland så jag kan köra dagtid oxå! Heja mig

Plötsligt händer det!

Vad har hänt med mitt barn? Vi har alltid varit avis på folk som lagt ut bilder när barnet somnad typ överallt, i gungan, pulkan, matbordet mm. Hampus har ALDRIG gjort det. Nu helt plötsligt har han börjat somna i soffan mm och nyss somnade han i soffan brevid mig? Gud så mysigt. Tänk att ha fredagsmys och så somnar han här och vi kan bära in honom i sängen. FUCKING AWESOME


Ibland så undrar jag!

Alltså ibland så undrar jag hur Robert kan sova så djupt trots 2 ungar i sängen. I natt dök Hampus upp kl 00:20  skit glad. Jag blev dock rädd när han plötsligt stod där och gav nog ifrån mig att litet skrik. Hampus kröp in brevid Robert under hans täcke och karln märker inte att det ligger ett barn där. Hampus var vaken (även Anton) i typ 1 timme och Robert märker ff inget. Vid 3 så vaknat jag av att Robert ligger på rygg och drar timmerstockar så taket lyfte så sparkade till honom och då vände han sig bara om och märker ff inte att Hampus ligger tät intill. Alltså barnen kan gallskrika och Robert sover? Hur faaan klarar han det, jag blir lite avis för själv så vaknar man till så fort dom rör sig lite granna typ. Nä det finns nog en anledning till att vi kvinnor föder barnen osv. Min Karl han har inge barn nattetid hehe. Älskar dig ändå;)


Tisdag.

Började dagen med frukost i sängen framför vår nya tv, lämnade sen den store på dagis. Anton somnade i bilen och sov medans jag städade iordning hemma och bytte om. 9:25 gick vi mot herrgården och Anton sov ff. Idag kom folktandvården till mammagruppen och informerade lite. Anton han sov. Därefter fikade vi och Anton var vaken ca 30 min. Efter mammagruppsträffen gick vi ett gäng på promenad och gick den förbi hemma och hämtade syskonsitsen så jag kunde hämta dagisbarnet med vagn.  Var hemma kl 14 och sitter i soffan och äter mellis och Anton han sover ff! Herre jösses kommer han sova i natt?


Husmor

Idag lagade jag dillkött och det blev faktiskt precis som jag tänkt mig. Alltså jag vet att jag tjatar men älska långkok! Bakade även lite kakor som ska in i frysen. Jag har funderat på att göra egen glögg, nån som gjort ovh har tips på recept?


Monday

Sitter i soffan och slappar lite för tillfället.  Har som vanligt städat, tvättat diskat mm. Lillebror är här och hälsar på oxå och Hampus blev överlycklig när han dök upp.  Idag hade jag tänkt att inte låta Hampus sova middag då han vaknade så sent men gissa vem som tokdäcka i soffan. 




Sömntutor

Ligger och bloggar lite i sängen med två sovande grabbar brevid. Hampus kom in vid 6 och somnade om direkt. Anton bjöd på en bra natt med käk kl 4 och 7. Han har slutat upp med dumheterna att vara vaken mitt i natten (för nu iaf) och somnar om på direkten efter mat och blöjbyte. Lillen bajsar ju jämt på nätterna så det blir 1-3 bajsblöjor varje natt!


Bilder

Bjuder på lite bilder från igår då vi var hos Carro och Markus. Vi blev bjudna på jättegod mat och lika god efterrätt..  För första gången på länge så bråkade inte ungarna mer varandra utan hade skitkul. Myspluttar





Söndagsdate

Nu är vi på väg till Tumba för en middag hos Carro och Markus. Ska checka in deras nya kök och umgås lite. Vi stannade dock till en snabbis på OKQ8 för att fylla på däcken så bloggar lite fort från bilen. Hörs senare:)




Lördag

Efter en smått strulig natt tog vi sovmorgon till ca 8:30 hela familjen. Klev upp, tog ett bad med Anton och sen frukost osv. Efter frukost bestämde vi oss för att åka och hälsa på hos Therese och Christian som flyttade till härad i maj. Dom har köpt ett hus från 1930 talet som var så fint. 4:a våningar och massa potential. Som pricken över i hade dom massa fina gamla dörrar och möbler, avis! Therese bjöd på fika, lunch och vi fick även hemgjord äppelmos. Så snällt:) hrabbarnasomnade gott strax innan vi åkte hem och sov i ca 2 timmar.. Härlig dag helt enkelt.






Tips tips!

Babyshop har 20 % på elodie details fram till imorgon, skynda fynda


Dumma mej!

Alltså jag skulle verkligen vilja ha en kitschen aid då jag älskar att baka och sen är dom ju faktiskt snygga oxå. Dom säger ju att maskinen ska hålla i 30! år dessutom. Jag var dum nog och deltog i en tävling här om dagen om just en kitschen aid och nu blir jag terroriserad av telefon försäljare. Det är larm,lotterier, mobiler mm. Nästa gång jag tävlar ska jag fasen inte ge ut mitt mobil nr. Kommer dock inte ihåg att jag gjorde det men så måste ju fallet vara då dom ringer stup i kvarten. Igår ringde dom 20:25 på kvällen och vill sälja lotter, jobbiga jävlar


Gårdagen

Igår orkade jag inte blogga nånting, hade huvudvärk from hell på kvällen och dagen bara försvann. Jag struntade i babycafet igår och åkte ist till Carro i Tumba. Hos henne hade vi eget café då Sanna, Anso och Emma även var där med sina bebisar. Supermysigt även om jag bara hann vara där en kort stund. Gud vad jag älskar att vara mammaledig med mina vänner samtidigt! 


Tv i sovrummet!!

Idag var vi på Jula en sväng för att köpa lite saker så vi kan hänga en tv i sovrummet. Det var meningen från början när vi renoverade sovrummet för ca 1 1/2 år sedan men sen har det legat på is. Nu har vi fått erbjudande av Tommy att köpa hans tv som kommer bli perfekt där inne!  Gud så skönt att kunna ligga i sängen en heldag när man är sjuk osv eller bara kunna krypa ner och titta på tvn tills man blir trött. Detta kommer bli vardagslyx för mig.  Förresten på Jula hade dom fått in massa roliga saker för sånna i Hampus ålder, verktyg, motorsåg (i plast såklart) radiostyrda bilar mm till riktigt bra priser.  Tips tips!!



Det här med mat.

Jag har fått en liten nytändning vad gäller att laga mat och pröva olika saker och min passion just nu är olika grytor så som kalops, pulled pork mm. Man kan göra så mycket gott och ikväll står porterstek på menyn. Det bästa med grytor är att det är så smidigt oxå, ca 15 min jobb och sen står dom och puttrar och gottar till sig medans man gör annat skoj! Har ni tips på nån rätt (helst långkok) så hit me!




Hos moster Anne

Idag efter dagis lämning åkte jag och Anton till moster Anne och hängde lite. Det var första gången han var där och Anton var som en liten solstråle:)  måste ta med Hampus ditt för hon har ju värsta lekparken utanför:)










Anton 10 v

Idag hade Anton läkarbesök inbokat för 8 veckor kontroll (fast han blev 10 idag). Hans vikt låg på 6850 gr och 60 cm lång. Allt såg jätte bra ut och han blev väl godkänd. Tror ni doktorn och Bvc Emma , jag med för den delen blev förvånade när han ställer sig halft på knä och börjat putta sig framåt. Inte ska han väl redan börja åla för då har jag stjärten full kan jag säga. Nä lugna ner dig kära bebis!



Pw och spabad

Var nyss ute på en pw med hög musik i lurarna och jäklar vilket träningssug jag fick. Hoppas det håller i sig, vill verkligen komma i form efter 2 graviditeter. Känner mig så osexig just nu så jag skäms typ. Har så många kilon kvar till min målvikt så det känns otröstligt. Nog om det, efter pwn gjorde jag lite "få tillbaka magmuskler" övningar och så fort Hampus somnat hoppar jag i spabadet för att relaxa lite. Är så spänd i nacke /skuldror. Var en riktigt bra investering det där!


Äntligen

Jag har gått som på nålar idag efter att smsat med min vän Emmha inatt. Hon hade bf igår och inatt satte värkarna igång. Det blev tillslut ett snitt och ut kom en liten kille på 4650 gr! Bra jobbat. Nu längtar jag efter att få höra alla detaljer och träffa dem så fort hon tar sig till Sverige (knäppisen har bosatt sig i Norge?) stort grattis kära du


Att älska

Igår fick jag höra dom magiska orden : mamma jag älskar dig. Tror ni det grävde sig rakt in i hjärtat. Herregud säger jag bara!  Påtal om något annat så tänkte jag på en sak, när slutar man imponeras över barnen? Gör man nånsin det. Man är så där löjligt stolt   

 ver allt dom gör och helt plötsligt kan dom nya saker.  Det är sjukt egentligen för man är så imponerad över att dom tex kan gå och den är det no big deal helt plötsligt, men då kommer nästa och nästa grej. Undra om mina päron ff är imponerade över allt jag kan hehe


Recept pulled pork!

Här kommer receptet på maten, detta är för 6 pers.



Helkroppsspegel

Som jag har saknat att ha en spegel tillgänglig. Vi har haft denna sen vi flyttade in på övre villagatan -08 och när vi flyttade hit har den bara stått i väntan på att hallen skulle bli färdig. Nu när det var dags att hänga upp den så insåg vi att guld inte passade så jag målade den lite slarvigt vit och skippade lite här och där i äkta shabby chic stil, tyckte det passade skitbra hos oss!






Tisdags status

Sov dåligt inatt, tokstressa till dagis, stressa hem slängde mig i duschen, iväg på mammagrupp, race till Coop och storhandla, hem slängde in maten och sen hämta på dagis.. Dom där 5 timmarna går för fort!


Tips på doppresent

Nu borde snart inbjudningskorten landat i samtligas lådor och tänkte då tipsa om vad Anton önskar sig /behöver:) så här kommer det! En barnvagnsdyna från inovi, lära gå skor, leksaker för småbarn, kläder från strlk 68 och bidrag till en bilbarnstol:) annars är pengar på sparkontot oxå en hit! 








Hemtex

Alltså denna matta från hemtex skulle så gärna få flytta hit, gillade sängkläderna oxå. Örngottet var inte så fint men så sant som det kan bli, haha




Måndagar

Måndagar är sånna dagar som går så långsamt , Hampus tjatar om pappa hela dagen och lyckan när han kommer hem är obeskrivlig. Jag hinner inte blogga på måndagar (iaf inte förmiddagar) då grabbarna behöver morsan all the time. Idag sov vi middag alla 3 i 1 1/2 timme vilket verkligen behövdes efter lite vaket inatt.. Nä nu ligger Anton och ler så fint hörs sen!





Söndag kväll

Maten vart väldigt god måste jag säga. Har ni inte prövat pulled pork så gör det! Jätte lätt, kan läggs upp receptet om nån vill ha. Just nu är jag lack på min äldsta son, han pajade min favorit tröja, den är stickad i en underbar färg och han körde en leksak över och fastnade så han drog ut flera maskor.  Sen blev han ännu mer terrorist inriktad och väckte sin bror med flit för att sen pajja sitt lektält! Gaaaah. Nu badar han tunna med sin far och Tommy så jag passar på att diska, lever utan diskmaskin ett tag nu så jag har att göra:(




Diy

Här om dagen var vi ju ute i skogen och plockade lite pinnar för att fixa med hemma. Vi knöt dom runt en enkel lampfot och vips så har vi en ny lampa. Målade en stubbe vit som jag stal hos mina föräldrar och har det som prydnad med en lykta på. Enkelt och eget:)




Kaos

Hej och välkommen till mitt kaos. Här står jag och lagar mat och bakar  haha








Farsdag

Idag är Roberts första farsdag som 2 barnsfar och hur firar vi det? Typ inte alls skulle jag säga haha. Här blev det ingen frukost på sängen utan uppstigning kl 6 då Hampus vaknade. Robert fick en ask toffefee och jag ska laga en god middag och det tycker jag räcker. Tänker inte slänga ut massa pengar och köpa "från" barnen när dom är så små. Roligare om något år då dom faktiskt kan bidra själva, inte med pengar då utan välja eller göra själv!  Grattis på farsdag då Robert och grattis till min egen pappa


Arvegods

Tog nyss fram min mormors gamla ljusstakar och ställde på vardagsrumsbordet. Älskar "vintage" och speciellt när sakerna betyder något för en och inte bara är ett loppisfynd.


Bilder

Lite bilder från igår










Hallen

Hallen är äntligen klar så visar lite detaljbilder:)







Utekväll

Är inte så avancerat som det låter men igår så satt Anne barnvakt åt Hampus (Anton helammas och hängde på) medans vi käkade middag med Linda och Stefan. Dom firade passande nog 4a år tillsammans så vi bokade bord på crazy town och åt em god middag. Bäst av allt var sällskapet och vi skrattade oss igenom hela middagen. Vid 00:30 kom vi i säng och var helt slut. Som tur var bjöd Hampus på sovmorgon till 09:30. Tack för det:)






Ikea

Igår kväll åkte vi till Ikea, började med att käka och sen var det shoppingdags. En byrå till hallen, en lampa, ljus och lite småsaker fick följa med. Hampus var en ängel och Anton sov hela tiden i vagnen. När vi kom hem började Anne montera möbeln och sen hjälpte även jag, Elin och Robert till. Jösses vad tid det tog, vid 23:20 ställdes byrån in i hallen. Idag ska vi göra klart i hallen och sen riva det där jävla köksgolvet! Suck



Love lundmyr

Hampus prövade sin nya overall från lundmyr när vi kom hem. Jag hade helt glömt pröva den på honom och passade på nu. Det är strlk 90 (2-3 år) så den var lite stor men hellre det än tajt. Han ska ju kunna ha den hela vintern med tjocka kläder under. Köpte den i sep via campadre. Försökte ta kort men han var inte riktigt med på noterna. På baksidan ser ni dom bra reflexerna 





När luften rinner ut

Jag tror inte jag nämnt detta på bloggen men efter att vi bytte element för ett tag sen (genom en firma) så gick en koppling i köket sönder och det blev en vattenläcka som inte upptäcktes på ca 5 dagar så det blev en hel del vatten. Självklart blev vårt nya parkettgolv förstört och det behöver ersättas. Idag var dom här från Folksam och undersökte skadan och det var mögel mm redan. Det blir alltså till att riva upp vårt golv, ställa in en avfuktare och sen lägga nytt. Det som stör mig mest är att vi har ett flytande golv men får bara betalt för köksdelen så vi måste ha en skarv mitt i vår öppna planlösning. Vi som äntligen renoverat klart nere (förutom grovköket) och jag började känna lite inre ro. Nu måste det stressas iordning här innan dop mm. Jag satte mig ner och grät en stund och nu måste jag ta tag i kaoset. Ibland vill man bara stoppa ner huvudet i sanden, ge mig styrka nån!!!!!


Slappis

Idag har vart en sån där orklös dag. Min energinivå har vart på noll ett tag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli piggare? Funderar på om motion kan hjälpa. Vill börja träna så en pw själv ikväll kanske gör underverk? Jag har liksom bara legat på soffan ( och plockat lite samt hämta/lämna på dagis)   Hur gör ni andra för att hålla lågan uppe?


Ljuskrona

Surfade runt lite och hamnade på jotex.se blev helt kär i denna ljuskrona. Fasen vad snyggt med blockljus! Tänk att fylla med lite naturmaterial runt typ nån sten eller dylikt. 199:- dessutom hur billigt!


Tisdag

Var på mammagrupp idag och vi fick träffa en sjukgymnast och arbetsterapeut. Dom pratade lite om hur vi ska lyfta barnen samt hemträning för mage/rygg. Hur bra som helst att få sån info. Efter "mötet" fikade vi på My's havrebollar som var såååååå goda, jag åt kanske 5 st.. Hehe. När jag kom hem efter dagishämtning mm så fick ögonen i kors och när Robert kom hem så däckade jag i soffan i ca 15 min. Hade nog behövt lite till men men. Nu ska jag käka lite mat och hoppas på energi. Påtal om mat så köpte jag med sushi till mellis och Hampus åt 5! Bitar. Matvrak




Ilska

Idag när jag hämtade Hampus från dagis gick vi förbi björkestaskolan (såklart,det ligger ju precis bredvid) där utanför står en kille som blir mobbad av hockeykillarna, ja man ser det på stilen. Dom står och skriker bögjävel mm varpå den ensamma ungen börjar kasta sten och ett litet stenkrig utbryter, jag blir förbannad och skäller ut dom allihoppa. Först gänget och sen även den ensamme för det är inte ok att kasta sten heller (var lite mildare mot honom då han var själv). Det värsta av allt är att 3 ur personalen kommer och går förbi utan att säga nått! Åh jag blir så arg, borde hålla käften men hoppas nån rycker in om mina grabbar blir utsatta eller utsätter nån för elakheter. Tänk vad sjukt det är, skulle du som vuxen bli sparkad,slagen eller kallas bögjävel på jobbet blir det ett jävla liv men när barn mobbar / misshandlar varandra är det "ok". Nä mer tid borde läggas för att få rätsida på problemet redan från start!



Vagnen

Nu när jag haft vagnen en stund så tänkte jag skriva ner vad jag tycker om den:). Jag älskar vagnen i enkel/mono läge. Bra förvaring och väldigt smidig att köra. Den är lika smidig att köra i duo men det blir så jäkla dåligt med förvaring i vagnen. Vet liksom inte vad jag ska göra med allt. Jag tycker suffletterna är för korta och funderar på att pröva buffalons suffletter till. Den är väldigt smidig att göra om till duo osv. Ihopfälld är den ganska stor om man jämför med våran babyjogger men men i det stora hela älskar jag den:)


Leka själv!

Hampus har kommit in en underbar period då han lärt sig att leka själv. Fantasin flödar och jag hör hur han lagar mat till pappa (en legogubbe) bäddar för bebisarna och leker med hundar/gosedjur. Så skönt att slippa roa honom och jag vet att det är jätte bra för honom och hand utveckling att göra det! 


Ta bort och plocka fram!

Jag har en strategi/teori här hemma när det gäller Hampus leksaker. Speciellt stora skrymmande saker. Dom är liksom roliga en stund och sen ligger dom bara oanvända och tar plats. Därför gör jag så att jag plockar undan sakerna in ett ett skåp eller så i några månader och sen när det tas fram igen är det sol om det vore nya saker och han tycker det är skitkul igen. Idag var det dags att plocka fram tältet som han fick i "sjukhuspresent" av mormor och morfar när vi låg inne då han var 8 mån. Nu leks det för fullt inne i tältet med dockor filtar mm. Sötkorven 








2 mån

2 månader har gått sen vi blev 2-barnsföräldrar. Imorse vaknade jag OMRINGAD av barnen och jag tänkte för mig själv att jag är så lyckligt lottat. Tänk att 2 små killar kan ge så mycket glädje (samtidigt som man vill slita av sig håret ibland) 


Härliga helg

Nu är helgen snart slut och vi rundar av i tv-soffan. Robert lägger just nu en övertrött Hampus och jag hoppas han somnar snart.  Jäklar nu vakna Anton!





Busy busy

Upptagen 3000 i helgen! Nu kalas för svärfar,hörs ikväll.


1/11

Idag har jag,Anne och pojkarna vart på hedlandet och Skärholmen samt storhandlat på Coop medans pappa Robert la golv i hallen. Pojkarna sov hela Skärholmen vändan så vi hann med lite affärer samt äta lunch i lugn och ro. När vi sen kom till Coop gick Anne och Hampus in och började handla medans jag ammade Anton i bilen.  När vi kom hem blev det middag och sen drog Hampus (och Robert) ut med grannarna för lite bus eller godis:) mysigt!








Lindex

Köpte en skit söt pyjamas på lindex idag till Anton. Stora ugglor i blått och brunt och det bästa är att dragkedjan går att öppna åt båda hållen så det är lätt att byta blöja. 99:- så ett bra pris enligt mig! Tips tips 


RSS 2.0