Storm

När utemöblerna far runt som vantar på tomten då är det fasen storm!!!


Badkar

Sitter och letar efter badkar på nätet, kikat på alla möjliga sidor och hamnade även på blocket. Tänkte att det kunde vara smart att kika där då det kan finnas fynd ibland. Hittade ett bubbelbadkar för 850:- (vi ska dock ha utan) som var använt 4-5 gånger och tänkte vad är detta. Kollade närmre på bilden och tänkte för mig själv att vad är det för pucko som lägger ut detta. Badkaret är jätte skitigt och det ser ut som lera/hårtussar?? Brukar man inte torka av sånt innan man lägger ut en annons, eller vill hon inte ha det sålt??


Monday morning

Hallå där. Dagarna har gått i ett här hemma och jag har inte haft blogglust där av inga inlägg. Nu är det ju måndag och vardag och lusten kryper tillbaka, blogglusten alltså. Hampus har vart febrig sen lördags kväll och därför har han vart min prio 1. Idag tog vi sovmorgon till 9:30 och lillfisen verkar må bättre. Vi har precis käkat frukost i form av bananpannkaka och nu blir det ett bad:)


Skopunkten

När jag handlade gled jag in på skopunkten och köpte 3 par varmfodrade skor åt charmtrollet. Ca 500:- är som hittat:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_50894259e087c3082a75a53b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_50894259ddf2b3544d0029fd.jpg" class="image">


Tors

Hej på er. Här hemma är vi mitt i badrums renoveringen och det går framåt:) röris var här idag och fixade och nu är det snart klart.. Med rören alltså. Robert är jätte duktig min fina kille. Hampus är med moster idag och vi är barnlediga, känns skumt men åh så skönt. Det bästa är att jag vet att Hampus har det bäst! Jag råkade somna på soffan nyss men vaknade av sms från Anna panna som ville ha tips och råd:). Nu ska jag städa lite till. Jag har hunnit med att byta lampa i gästrimmet, dammsuga hela övervåningen, städa lite nere, storhandla mm. Effektivitet när det är som bäst:)


Hemtex

Så vad tycker ni om mina/våra nya prydnadskuddar från hemtex. Beställde dom via nätet och alla 3 var på rea, sånt gillar jag skarpt haha:) skulle nog tänka mig några till så det blir riktigt fluffigt och inbonat:)


Tisdag!

Idag har jag och Hampus vart i enhörna och hälsat på min kusin Eva och lillfisan nikita. Vi lämnade paket som dom så snällt tar med till Finland imorgon, tack för det:) mitt i fikat dök Linda och Alva upp och anslöt till vårt besök. Hur mysigt som helst. Hampus skrotade runt mest och var nöjd, hängde lite med nikita osv. Efter visiten åkte vi hemåt för att träffa pappan som sliter i badrummet. Idag lyxar vi till det med hämtmat för vi orkar inte handla.. Slöisar vi är:)


Till sysslingen.

I förra veckan fick Hampus en ny syssling på min sida. Min kusin Ida fick sin förste son och självklart ska ett paket skickas till Finland från oss. Det blev ett par byxor, en dregglis och en filt:)


Ur arkivet!

Jag som 14 åring och konfirmand. Hade tandställning och vägrade le ordentligt haha.


Ljusstake.

Stod och klämde på denna ljusstake på rusta tidigare idag. Ångrar att jag inte köpte den. 199:- och jag tycker den är skitfin!


Doftljus!

Jag har blivit en sucker för doftisar:) normalt sett brukar jag tycka att det stinker men detta efter att blivit utsatt för Ikeas "kanelbulle,cheesecake,lakrits" mm har börjat köpa Yankee candle och nu hittade jag några som lukta toppen. Nämligen jula's med doft av mango:) 35:- för 36 st är ju ett jäkligt bra pris oxå.


Glada besked:)

Hej fina du. Vad har du gjort idag? Jag och Hampus har vart och hälsat på moster och morbror, därefter mött upp pappa Robert moraberg för att köpa rörkopplingar och beställa badrumskakel. Fasen vad bra det kommer bli. På jula "sprang" vi in i moster Anne och även min ingifta farbror sauli. Vi har käkat middag och nu bilar älsklingen medans jag och Hampus myser lite granna:)


God söndagmorgon

JAPP det var allt som han skrivas igår innan vi satte igång med storhandling (till badrummet) var på hedlandet, kalas mm. Mina underbara föräldrar var här på kvällskvisten oxå för att hjälpa oss med våra eländiga proppar. På hedlandet fanns förövrigt sängkläder i Jersey vilket jag varmt rekommenderar. När vi kom på kalaset hade Thomas ställt ut ny karvade pumpor och titta vilken gammal bild mamma lagt ut på fb. Det är jag och mina småsyskon samt mamma när vi hade fått 15 resp. 17 kilo lax i nätet som var utlagt i Mälaren.


Helg

Gårdagen försvann fortare än fortast. Vi var på hedlandet med Anne och mamma för att sen åka hem och äta lunch. Åkte därefter vidare för att titta på kakel och köpa avloppsrör till toan. Herregud vad tid det går åt renovering. Vi hinner knappt med kompisar och familj i nu läget men det får vara så en stund:( när kök och badrum är klart har vi all tid i världen:)


Skofantast

Våran lilla knäppis, förut vägrade han ha skor på sig vart man en gick. Ni kan ju gissa hur många strumpor som blev förstörda när han knallade runt. Tillslut hade vi en fight, jag vann och nu älskar han ha skor på sig. Så fort han hittar några ska dom på, stora som små. Nu på morgonen har han knallat runt med min ena stövel på foten.. Ser lite roligt ut haha


Överkast

Är lite sugen på ett överkast till vår säng. Tycker det ser mer "bäddat" och propert ut då. Kanske räcker med kuddar bara, det gör nog mycket. Hur som helst fastnade jag för detta på hemtex. Synd bara att priset är 999:- det tycker jag är lite saftigt.


Renovering

Vi håller som bekant på att renovera hela huset typ. Just nu är det toaletterna som får sig en omgång men det går lite långsamt då vi inväntar röris som kommer nästa vecka. Efter det kan vi tuta och köra för att bli klara. Den 13 & 16 november kommer ju köket och det ska vara klart till jul. Vi ska ju fira här så:) något som ska inhandlas till köket är ett nytt bord. Vi ska ju riva en vägg och får då mer plats= större bord. Jag vill ha vitt och har fastnat för dessa från mio..


Viasat

Ringde precis till viasat och skulle säga upp vårt svindyra guldabonnemang. Självklart är det 3 mån uppsägningstid vilket skulle kosta oss ~2300 kr. Om jag istället förlängde i 1 år får jag pröjsa 1300 kr. Jag tjänar alltså 1000:- kr på att ha kvar det ett år till. Sick


Idag

Idag har vart en sån dag då jag har gått i mjukisdress och fettigt hår. Lufsat hos mor och far med både hund och barn. Syskonen var oxå där så han träffa alla utom pappa/moffa. Vi plockade svamp,var på promenad, hängde inne och hade det så där höstmysigt och slappt. Underbart<3


Morgonmys

Här hemma har vi morgonmys innan vi ska äta frukost. Bumbibjörnarna går på tvn och Hampus sitter klistrad.


Fritt fall:(

Idag ramlade vårt bustroll ur sin stol i köket. Jag tittade bort 1 sekund och helt plötsligt dunkade det till och där låg han på golvet. Var första gången han slog sig på detta vis och jag var helt förstörd. Efter samtal med Robert, mamma, Bvc, vc samt besök av bästa moster Anne kom vi fram till att han mår bra men ska hållas under uppsikt i 24 timmar.. Älskade hjärtat


8 år

Idag firar jag och min Karl 8 år tillsammans samt 3-årig förlovningsdag. Hur ska vi fira detta då? Jo genom att åka till Ikea och beställa kök, lämna tillbaka kyl och frys, beställa nya samt vår heliga tvtittartisdag och lite gottis till det:) underbart!


Ljus

Nu släckte jag precis alla ljusen jag tänt ikväll. Älskar att tända ljus och mysa till det. När det flimrar sådär rofyllt från ljus och det är riktigt höstväder ute. Nu ska jag sova för att orka med morgondagen. God natt


Hallå

Bestämde mig för att ta lite paus och lösenordsskyddade bloggen så länge. Nu har jag tagit bort det och kör på igen. Så vad har hänt sista tiden? Vi har hunnit med marknader, kryssning med familjen, köpa nya vitvaror och rita kök, varit sjuka mm:). Nu tittar jag på tv och pojkarna sover, Robert är alltid skit trött på kvällarna och det suger faktiskt. Själv har jag så jäkla ont i ryggen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, så nu vet ni det! God kväll


Update!

Skit oxå, precis när jag la mig ner så vaknade Hampus och studsa ur sängen. Jaha upp och hoppa då


Förmiddag.

Hallå. Här hemma har vi inte pysslat med så himla mycket egentligen. Robert och hans lärling kom hem på lunch, därefter dök moster Anne upp en stund och sen var det sovdags. Kl 12 somnade lillfisen utslagen i vår säng. Ibland när han sover ser det ut som han brytit både armar och ben men men. Jag ska vila lite och sen blir det laga lunch till sjusovarn. Ha det


Avokado

Här hemma har vi en ny favorit. Vi brukar äta det lite då och då men nu har det blivit mer av den varan. När Hampus har börjat datea kudden så passar vi på att mysa och ha kvalitetstid med varandra. Då brukar även lite gott åka fram och våran nya grej är alltså avokado med skagenröra, supergott och mättande:) vad brukar ni äta på kvällskvisten?


Morgonstund!

God förmiddag, här hemma blev jag väckt 6:47 vilket aldrig hänt förut. Varje minut räknas på morgonen så att se att klockan var innan 7 var riktigt jobbigt faktiskt. Vi låg och gosade tills klockan var ca 7:30 för att sen äta frukost mm. Idag har vi inga större planer utan tar dagen dom den kommer. Imorgon är det tidig uppstigning igen då vi ska på dagskryssning med min familj. Ska bli jätte mysigt och vi ser nog alla fram emot det..


Lt

När Roberts syskonbarn/Hampus kusiner fyller år så brukar alltid Kjell och Barbro sätta in en annons i Länstidningen. Jag tycker detta är en jätte mysig grej och i augusti var det ju Hampus tur. Titta vilken fin bild han fick:)


Badanka!

Vaknade till vid 5 imorse då Hampus strulade runt i sängen. Skulle lägga han tillrätta och märkte då att det var dyngsurt och helt kallt. Stackars Hampusen hade kissat igenom blöjan och det var bara att studsa upp och byta på honom mm. Nu blir det till att tvätta alla sängkläder mm och sen bädda rent. Tur att detta inte har hänt på ca 8-9 månader..


Sthlm

Igår åkte jag och Hampus som sagt upp till Sthlm. Meningen var att vi skulle ta tåget men jag ångrade mig i sista sekunden och rattade golfen upp till norrtull ist. Var faktiskt riktigt smidigt det med eftersom vi inte åkte under rush hour. Hemma hos Therese och Lasse röjde Hampus runt bland soffkuddar och Lasses ölgömma(dom var i Tyskland nyss) . Vi åkte sen hemåt vid 3 och Hampus somnade som en stock i bilen. Hemma blev det bara middag och sen åkte vi till mormor och morfar för att kika på deras nyrenoverade gäststuga. Vilken dag det blev:)


God morgon!

Lillfisen slog upp sina blå kl 07:00 och efter lite mys i sängen var det bara att kliva upp. Nu kikar vi på lite Disney junior innan frukost och dusch. Därefter beger vi oss mot tåget och Sthlm. Där ska vi träffa min vän Therese och hennes fina mage. Jag tror att det är en liten tjej där inne som är beräknad på alla hjärtans dag<3.


Min fina orkidée

Denna blommar om och om igen.. Älskar verkligen orkidéer, när dom blommar vill säga!


Bustrollet!

Vår lillfis har verkligen blivit en liten huligan på sista tiden, klättrar ner för våran säng, öppnar dörrar och nu kan han även klättra ur resesängen som han sover i. Slut på friden med andra ord. När jag är på toa får jag ju ta med honom och måste då låsa dörren så han inte drar ut mot trappen osv. Herregud vad jag får vakta hela tiden. Han är riktigt bestämd oxå och visar tydligt när saker och ting inte är som han vill, det är inte lätt att uppfostra en liten men jag tror att vi klarar oss hyfsat bra även om vi daltar ibland:)


Tack snälla farmor.

Hampus är nu ägare till dom finaste handgjorda raggsockorna samt matchande mössa i det populära pippimönstret. Underbart fina:)


Skhlm

Gårdagen spenderades i Skärholmen med morsorna och barnen. Jag gillar våran lilla trio skarpt:). Jag köpte som vanligt kläder till Hampus fast denna gång var det gratis då jag hade presentcheck. Det blev en tröja och mössa på kappahl. Jag letar efter kuddar att ha på vår säng när jag bäddar men har inte hittat några som jag vill ha, eller jo det har jag men betalar inte 3-400 st. Nån som har bra tips på vart jag kan hitta prydnadskuddar till ett vettigt pris?


Trött

Jag och Robert hoppade i säng 21:30 då båda var sypertrötta. Skönt att få sova ordentligt tänkte vi. Tyvärr så vaknade jag 02:00 och har nu legat vaken i 1 Tim & 40 min. Försöker sova men det går inte. Satt och Googla lite mm för att bli trött, hittade då denna tapet dom jag föll pladask för. Skulle jag nångång få en dotter (nej jag är inte gravid) så vore denna mitt första val till en fondväg. Helt i vår stil men ändå lite barnslig, L O V E it!


RSS 2.0