Inte världens nyttigaste dag kanske men ja...

img_1696 (MMS)

Inte världens nyttigaste dag kanske men jag har gett upp det där nu! Vi åt pizza till middag och nu blir det godis och film!!! Vi har dessutom fikat hos mina och Roberts päron, mycke gott blir det:)


Min älskling Robert! Är så himla stolt öve...

img_3880 (MMS)

Min älskling Robert! Är så himla stolt över honom, han har verkligen blivit en man och tar hand om hus och hem, fixar och donar hela tiden med små saker som kanske inte syns så mycket men som är lika viktiga ändå:) kunde inte haft det bättre, och han lär sig mer och mer för varje dag, är det nått han inte kan försöker han ta reda på hur han ska göra det osv! Inte nog med det så kommer han bli en toppen pappa det vet jag med säkerhet! Älskar dig Robert!!!!


Sitter hos eve och Pontus i enhörna och ha...

img_1520 (MMS)

Sitter hos eve och Pontus i enhörna och har blivit bortskämda med jätte god skaldjurspasta! Det förtjänar vi efter att vi nu är klara hemma, har dessutom burit in möbler osv i gäststugan, nu ska det bara skuras där och sen inreda lite så är det tip topp sen:) grabbarna slänger in ved i bastun nu märkte jag så vi får väl se om det sätter igång värkarna haha.. Tror inte det men basta ska vi!


Gino! Världens sötaste lilla valp:)

img_8187 (MMS)

Gino! Världens sötaste lilla valp:)


Fick förresten ett mail av två vänner som ...

Fick förresten ett mail av två vänner som är jätte duktiga på att fota, dom undrade om inte vi ville ta lite bilder på bebisen sen när den är någon vecka, självklart sa jag som tycker det kommer bli jätte skoj:)


Äntligen är gäststugan färdig, nu ska det ...

img_4976 (MMS)

Äntligen är gäststugan färdig, nu ska det bara inredas. Det ska bli såå skojsigt! Har nyss haft en elektriker här som undersökt vår el i huset som strular och det ser ljust ut haha! Ska ta en liten dusch och sen åker vi och hälsar på eve och Pontus, dom har ett nytillskott i familjen som vi är hemskt nyfikna på:) det är väl vad fredagen har att erbjuda..


Är ute i enhörna och fikar med patrik och ...

img_9637 (MMS)

Är ute i enhörna och fikar med patrik och michaela, Robert oxå såklart. Dom kom över lite spontant och vi åkte hit, har delat på en räkmacka, rostbiffsmacka, nu blir det efterrätt!


Ligger i soffan och har precis fått lite f...

img_5650 (MMS)

Ligger i soffan och har precis fått lite fotmassage:) behövdes verkligen! Idag har vi fixat det mesta och nu är det ytterst lite pill kvar sen är gäststugan klar!!! Låter som vi inte kommer nånvart kanske men den är ju 45 kv stor:) där finns sovrum, toa, kök, snart bast/relax och vardagsrum så inte konstigt att det tar tid:)  jag har hjälpt till en del fast jag är höggravid är ju i v 39 nu och börjar bli lite tung:) slänger in en bild från i kväll när vi hälsade på Pontus och eve!


Är på hornbach för tillfället och handlar ...

img_6247 (MMS)

Är på hornbach för tillfället och handlar lite mer virke, skäms över mitt dåliga bloggande!


Ligger i soffan helt utslagen, mina ben är...

img_5525 (MMS)

Ligger i soffan helt utslagen, mina ben är sååå svullna att vristerna inte ens syns! Fasen vad jobbigt det är! Eve och Pontus bor här hela helgen och vi renoverar/ fixar gäststugan så hinner inte blogga alls:) visar bilder sen


God morgon! Har som vanligt vaknat tidigt ...

img_8820 (MMS)

God morgon! Har som vanligt vaknat tidigt (4:45) och inte kunnat somna om, gick ist ner vid 6 och bestämde mig för frukost bestående av knäckebröd och en näve nötter:) slog på tvn och i brist på bra tv program sitter jag och kollar på matcher från gothia cup på viasat fotboll. Magen känns förövrigt som ett berg och det är verkligen bebis i hela magen, barnmorskan igår trodde att han väger ca 3500 och det skulle inte förvåna mig! Nu tillbaka till tvn


V 38! Bjuder på dubbelhakan, svårt att ta ...

img_6268 (MMS)

V 38! Bjuder på dubbelhakan, svårt att ta kort på sig själv u know! Hade förövrigt bara gått upp ca 1 kilo på 2 v, me like


Nu blir det godis och nya hm katalogen:) h...

img_1763 (MMS)

Nu blir det godis och nya hm katalogen:) har lite plats kvar i magen efter grillmiddagen hos mamma och pappa! Ha en bra kväll.


Hej hej! Ligger i soffan och slappar efter...

img_4266 (MMS)

Hej hej! Ligger i soffan och slappar efter att jag fixat och donat. Var ju först hos bm och allt såg bra ut förutom mitt järnvärde som vanligt. När jag sen kom hem passade jag på att städa, tvätta, måla dörrar och vika kläder! Nu är jag astrött! Robert ska träna lite sen åker vi till mamma och pappa och grillar:) trevlig kväll


God morgon! Nu kastar jag mig in i duschen...

img_6554 (MMS)

God morgon! Nu kastar jag mig in i duschen och sen blir det barnmorskan! Kommer springa där varje onsdag tills vår lilla guldklimp tittar ut:) har jag sagt att jag längtar:)


Hej hej! Blev Inge bloggande igår då jag h...

img_6349 (MMS)

Hej hej! Blev Inge bloggande igår då jag hade fullt upp:) först tog älsklingen med mig till Strängnäs där vi åt lunch och glass:) tog en promenad upp till kvarnen och sen rullade vi hemåt!  Detta spontana besök i Strängnäs var tydligen bara en undanmanöver för när vi kom hem stod mina kära vänner och familj för en överrasknings Babyshower och jisses vad jag grät!!! Blev Såå glad och förvånad detta var inget jag hade förväntat mig! Dom skämde bort oss med fika, presenter och mys! Solen sken och vi satt alla 14 deltagare i solen på altanen. Där blev det lite förlossningshostorier, paketöppning, gissa födelsedag mm! En toppen dag:) sen stanna eve kvar och Pontus + barnen kom och vi grillade mm.. Gissa vem som var trött sen;) tack för en toppen dag alla inblandade och speciellt syster och mamma som planerat så fint! Älskar er


Grattis min lilla lillasyster mari på 18-å...

img_9058 (MMS)

Grattis min lilla lillasyster mari på 18-årsdagen! I mina ögon är hon fortfarande 12-13 men så är det väl med småsyskon:)


Fredag 15/7 har precis tryckt i mig frukos...

img_6683 (MMS)

Fredag 15/7 har precis tryckt i mig frukost nr 2 var uppe vid 4a åt lite sen sov jag till ca halv 10. Har städat lite och nu äter jag lite mellanmål i form av valnötter:) ska nog ta mig ut sen och plocka lite mer körsbär sen mums vad gott det är! Vi får se vad som händer ikväll blir nog inget avancerat vill ju vara pigg till imorgon då lillasyster fyller 18 hurra hurra!


Torsdag!

Hej hopp, sitter just nu parkerad framför datan och fixar massa grejs, har blandannat försäkrat min robert och fixat en gravidförsäkring, inte en dag försent..
Tycker det är lite komiskt att det är billigare att försäkra robert än hunden men men det är ju inte mitt problem;)

Ska snart svida om och hämta ut lite paket samt åka förbi jula och köpa en elektrisk grästrimmer till robert, japp det är sånt men lägger ner pengarna på när man bor i hus..
Hade nog fått en hyfsad utlandsresa för dom pengarna som vi lagt ner på renovering och verktyg men det är ju klart värt det så jag ska inte klaga:)

Gårdagen blev det knappt nå bloggeri för sprang på affärer med mamma och pappa från 11-19 dom skulle ha ett soffbord och gissa om dom hitta nått? nää

Däremot blev det ett vitrinskåp, väggskåp, matta och annat smått och gott för mamma och pappa, själv köpte jag en chokladkaka och var nöjd med det!


God morgon! Ligger i sängen fortfarande oc...

img_7713 (MMS)

God morgon! Ligger i sängen fortfarande och tittar ut, får lite ångest för borde nog njuta av solen men jag orkar fasen inte:( vad har hänt med mig, normalt hade jag rusat ut för länge sen och toksolat! Hursomhelst så var jag igår nere vid varvet och fikade med kusiner och barn vad mysigt det var, världens godaste morotakaka fick plats i min mage:) nu ska jag väl ta mig upp härifrån hej hopp


Dom fina grejorna mamma köpte:)

img_0182 (MMS)

Dom fina grejorna mamma köpte:)


God morgon tisdag! Har legat vaken sen kl ...

img_7767 (MMS)

God morgon tisdag! Har legat vaken sen kl 4 och försöker somna om, tycker jag behöver det har vart helt slut dom senaste dagarna! Idag är det exakt 4 v kvar tills lillen är beräknad och visst jag erkänner jag börjar bli lite nervös:) igår så var jag med mamma och pappa i Strängnäs och handlade lite grejs, fick ont i magen när jag gick längre perioder (ca 5 min eller mer) vet inte om det är lite förvärkar eller så.. Hur som helst så hittade mamma massa gulligt till bebben så med mig hem fick jag en badrock, två babyfiltar, en handduk och en sån där gullig speldosa att hänga ovanför sängen, tack tack! Jag slog på stort och köpte ett par badbrallor åt älsklingen tyckte han behövde dom! Nää nu ska jag försöka sova lite, Snark


Ligger i soffan och slappar, jag och Rober...

img_8153 (MMS)

Ligger i soffan och slappar, jag och Robert köpte en jätte pizza och kollade på film så nu är det lite Soffhäng innan sängen:) lillen i magen har sparkat för fullt sen ca kl 4a idag och jag är helt slut, tar verkligen på krafterna. Är imponerad över att älsklingen och alla andra orkar med mig och mina konstigheter just nu! Fasen vad jag har ont i magen inte konstigt att man är på dåligt humör:(.


Har precis vart och storhandlat, vad gör m...

img_4848 (MMS)

Har precis vart och storhandlat, vad gör man annars en solig söndag liksom! Sitter i soffan och äter lite godis som jag tyckte att jag förtjäna:) sen får vi se vad söndag eftermiddagen bjuder på!


Tja tja bloggen! Kom precis hem efter att ...

img_4667 (MMS)

Tja tja bloggen! Kom precis hem efter att ha hämtat sambo och svåger från stan/svensexan. Själv har jag oxå haft fullt upp under dagen med fika och badbesök för att sedan svida om och möta tjejerna för lite balkonghäng;) nu blir det sängen för min del, är helt slut och skulle kunna döda för massage! Punkt


Märks att värmen är tillbaka för en stund,...

img_3670 (MMS)

Märks att värmen är tillbaka för en stund, jag njuter som få men mina ben vill nog långsamt döda mig! Vattenfyllda till Max och det är fasen jobbigt! Skulle verkligen behöva massage nu alltså! Mamma och jag kom nyss hem från beachen för övrigt, tröttnade på att lyssna på alla gapande morsor som höka efter sina stackars påklädda barn! Hoppas på fint väder imorgon med kanske orkar med en till vända då;)


Hallå! Kom hem för en stund sen och fixade...

img_9614 (MMS)

Hallå! Kom hem för en stund sen och fixade jag och robert på tomten, han klippte gräs och jag buskar:) besöket hos Bm gick jätte bra och allt såg toppen ut, hjärtat slog ca 140 slag i min och mitt järnvärde har gått upp igen:) nu är älsklingen och tränar sen blir det mat och skriva förlossningsbrev! Ciao


Varannan onsdag springer jag hos barnmorsk...

img_9888 (MMS)

Varannan onsdag springer jag hos barnmorskan och så blir det idag igen kl 14. Solen skiner lite sporadiskt men konstigt nog har jag ingen lust what so ever att sitta ute:( imorgon hoppas jag på sol och mer ork samt sällskap på stranden. Nu slänger jag nog i mig lite lunch, duschar och hämtar mamma, hon ska få följa med till barnmorskan och lyssna på hjärtljuden tänkte jag:) vi är i v 36 och nu är det ca 5 v kvar sweet


Babyshower! Är sugen på att ha en liten Ba...

img_1503 (MMS)

Babyshower! Är sugen på att ha en liten Babyshower, har velat ha det hela tiden men det har ju inte blivit av:( det är ju inte för att jag ska få massa saker eller så utan för att det verkar så mysigt! Tänk en picnic el dylikt och mysa med vänner och godsaker, men vad vore en bal på slottet!


God morgon måndag! Vaknade nyss efter att ...

img_4464 (MMS)

God morgon måndag! Vaknade nyss efter att tagit igen lite förlorad nattsömn. Som vanligt har jag inga stora planer denna dag utan tänkte mest tillbringa den på soffan:) önskar dock att det hade vart sol för då hade ni garanterat hittat mig på stranden;)


RSS 2.0