Vilken bild bomb det blev nu men har ju va...

img_1559 (MMS)

Vilken bild bomb det blev nu men har ju vart lite dålig på att visa allt vi fått sen Hampus kom:) trodde jag hade brist på strumpor men när jag kollade igenom lite i alla skåp insåg jag att strumpor i Minsta storleken finns det gott om men inte i dom större som man har om nån månad, lillen har stora fötter så måste byta upp oss snart:) vet inte om jag visat alla gosedjur vi fick på bb så lägger upp en bild från det med:) för att vi om några år ska komma ihåg vad alla gosedjur kommer ifrån tänkte jag skriva det på dem med markeringspenna, tänkte att det kan vara roligt i framtiden!


Moster anne har köpt dessa söta pyjamasar;)

img_1844 (MMS)

Moster anne har köpt dessa söta pyjamasar;)


Mormor eila har köpt denna söta samt 75% a...

img_3289 (MMS)

Mormor eila har köpt denna söta samt 75% av alla kläder i strl 50-62 har så mycket som vi fått av min kära mor så det skulle bli 70 11 bilder;) tack mamma


Farmor b har även köpt denna:)

img_3529 (MMS)

Farmor b har även köpt denna:)


Och farbror Thomas och Hampus kusiner var ...

img_0177 (MMS)

Och farbror Thomas och Hampus kusiner var inte sämre dom:)


Farmor b hade även köpt strumpor och body/...

img_4961 (MMS)

Farmor b hade även köpt strumpor och body/byxor


Denna urmysiga overall köpte farmor Barbro...

img_2230 (MMS)

Denna urmysiga overall köpte farmor Barbro efter att jag sett den i Emmas blogg:)


Faster Elise och farmors present:)

img_5750 (MMS)

Faster Elise och farmors present:)


Detta fick vi förra veckan av kusinerna Li...

img_5294 (MMS)

Detta fick vi förra veckan av kusinerna Linda och Eva:)


Har precis haft besök av mina fina vänner ...

img_9559 (MMS)

Har precis haft besök av mina fina vänner Alexandra och Therese som var nyfikna på Hampus:) med sig hade dom massa fina kläder och ett glatt humör! Saknar jobbet lite för man hinner ju inte ses annars:(.  Ett par skor, strumpor, hängselbyxor, 2 tshirts och en kofta fick vi hur fina som helst:)


Gud vad fort dagarna går nu.. Klockan är r...

img_4738 (MMS)

Gud vad fort dagarna går nu.. Klockan är redan 19:40 och vi har verkligen bara slappat som vanligt:) eller Robert har vart duktig och gymmat men jag får ju inte göra det än på några veckor! Nu sitter vi i bilen och tänkte åka till mamma och pappa och äta soppa med knäckebröd och ost, inte varje dag man äter det faktiskt. Imorgon blir det fullt upp för då kommer Patrik och Michaela på besök och även mina fina vänner Alexandra och Therese. Ska bli Såå roligt. Inte så många som vart och hälsat på än så det är bara att ni som är sugna hör av er:)  ha en fin kväll!


Sådär ja! Nu är dopkorten beställda och på...

img_8136 (MMS)

Sådär ja! Nu är dopkorten beställda och på väg hem till oss. Shit vilket problem vi har haft med inbjudningslistan, skulle vilja bjuda alla men då var vi uppe i 102 personer och alla lokaler är upptagna då så vi fick stryka alla kusiner mm och nu är det ändå 50 st som ska trängas och fika hos oss! Får se hur det går!


29/8-11 grattis på namnsdagen våran älskad...

img_4464 (MMS)

29/8-11 grattis på namnsdagen våran älskade bebis HAMPUS. Du är verkligen vårt mirakel och mamma+pappa älskar dig så!


Försäkringskassan! Idag tänkte vi ge oss n...

img_5845 (MMS)

Försäkringskassan! Idag tänkte vi ge oss ner på stan en sväng och fixa lite, ska bla förbi försäkringskassan och få lite tips och råd om föräldrapenning samt posta brevet till Skatteverket så lillens namn blir registrerade!  Hinner vi med lite lunch oxå så vore det toppen:) börjar få lite ångest för detta är Roberts sista vecka hemma, vad ska vi göra hemma om dagarna sen?


Våran bebis är en riktig sömntuta, vi kliv...

img_6919 (MMS)

Våran bebis är en riktig sömntuta, vi kliver sällan upp ur sängen innan kl 11.. Och ja här ligger jag och väntar på att Hampus ska vakna. Är så himla löjlig så vill inte lämna han själv i sängen:)


Vad fort dagarna går! Nu är lördagen snart...

img_4674 (MMS)

Vad fort dagarna går! Nu är lördagen snart över och känns som vi vart hemma i typ 2 dagar med lillen men det är en hel vecka nu!! Idag har vi vart på lions marknaden och fynda en bebis gunga för 30 kr :) den åker upp i vår! Nu sitter vi i soffan och myser efter ett besök av eve och Pontus, dom skämde bort oss med sushi och godsaker + presenter till Hampus. Vilka underbara vänner vi har:) nu lördags mys med grabbarna i soffan


Idag var vi iväg och storhandla hela lilla...

img_9139 (MMS)

Idag var vi iväg och storhandla hela lilla familjen och det var hur smidigt som helst! Älskar verkligen våran fina vagn som man kan sätta Bilbarnstolen på, hur lätt som helst och praktiskt så man slipper lyfta Hampus i och ur när man bara ska handla. Vagnen är av märket brio modell sing! Nu är vi iaf hemma och sitter på altanen och njuter av vädret, Tommy är här och hälsar på och även han skämde bort Hampus med ett gosedjur, tack tack!


Förresten måste berätta en sjuk grej som h...

img_2373 (MMS)

Förresten måste berätta en sjuk grej som hände på bb! På onsdag kvällen runt 23 när jag och Robert vankar runt i korridoren för att mina värkar ska kännas lite så kommer en kille fram till Robert och frågar om han tränar mycket.. Nästa fråga blev sen om Robert kunde fixa fram ryss 5:or!!!! ( anabola) för det första Robert har aldrig och kommer inte ta sånt preparat och för det andra vem fasen frågar sånt en onsdag kväll kl 23 på BB! Idiot


Hej igen:) har inte hunnit med att lägga u...

img_5734 (MMS)

Hej igen:) har inte hunnit med att lägga upp bilder på kläderna Hampus fick igår, vi har haft fullt upp och inte hunnit slå på datan!  Men Gud vad mycket längre tid det tar att fixa sig och komma iväg med en liten bebis, märks att vi inte riktigt är igång med rutinerna än;) nu är vi Iaf hos mamma och pappa och premiär hälsar på, blir bjudna på middag och så:) uppskattas verkligen nu när man har lite att göra! Ni som har en nyfödd vet vad jag menar;)


God morgon torsdag! Idag blir Hampus 7 dag...

img_7855 (MMS)

God morgon torsdag! Idag blir Hampus 7 dagar gammal, jisses vad fort det går! BVC kommer på hembesök idag och sen är vi lediga, ska visa bilder sen på allt fint Hampus fick igår


Hej hej! Sitter som vanligt i soffan och m...

img_1098 (MMS)

Hej hej! Sitter som vanligt i soffan och matar lillen, det blir mycket av den varan nu. Fast inte gnäller jag för det att få Hampus är det bästa som hänt och han är vårt allt! Idag ska vi få besök av kusinerna (mina) Linda, Eva och Kia även farmor och faster Elise kommer så jag har ansträngt mig och bakar fiffirutor:) inte det lättaste när lillherren vaknar mitt i smeten och vill ha mat:)  nu blir det blöjbyte, älskar detta!


Tisdag! Sitter i soffan och har mys/mat st...

img_6749 (MMS)

Tisdag! Sitter i soffan och har mys/mat stund med Hampus! Amningen funkar än så länge jätte bra och jag hoppas det fortsätter så. Vi var på promenad nyss lilla familjen och vi började prata om när man kan börja görs ärranden på stan och hälsa på folk mm. Man är ju lite nojjig såhär med första barnet och alla baciller.. Hur gör/ gjorde ni andra? Just nu har vi suttit hemma sen i lördags och jag håller redan på att bli tokig! Vill out there! Annars så snälla hälsa på ha ha


Hm klantiga fingrar och iphone! Han föddes...

Hm klantiga fingrar och iphone! Han föddes såklart den 18/8!


Hej hej! Idag är våran lille kille 4 dygn ...

img_1805 (MMS)

Hej hej! Idag är våran lille kille 4 dygn gammal! Han föddes den 28/8 kl 8:57. En riktig liten bjässe på 4130 g och 53 lång! Förlossningen var toppen dock lite utdragen (23 Tim) för jag blev igångsatt lite hastigt! Mitt vatten hade tydligen gått natten till måndagen och jag kände inga värkar alls. Nog om det kanske skriver mer sen om den biten! Idag var vi på efterkontroll för hörsel och gulsot. Det gick toppen och lillen var så snäll under testet. Nu blir det mer soffmys!


God morgon! Ligger i sängen fortfarande oc...

img_1013 (MMS)

God morgon! Ligger i sängen fortfarande och Hampus äter frukost:) en riktig sjusovare våran lille kille! Är som sagt hemma nu och ska landa lite i detta sen kommer bloggen igång ordentligt igen! Kram


Som ni säkert förstått blev vi kvar på bb ...

img_0892 (MMS)

Som ni säkert förstått blev vi kvar på bb i onsdags:) åker hem idag berättar mer sen! Hampus säger hej:)


God morgon! Här kokas kaffe och dukas fruk...

img_6949 (MMS)

God morgon! Här kokas kaffe och dukas frukost! Kl 9 är det ultraljud och 10 barnmorska, välkommen dag 8. Nä jag räknar inte;)


Tror lillen ligger och hänger lite lätt åt...

img_7076 (MMS)

Tror lillen ligger och hänger lite lätt åt höger:) känns lite skumt hehe


Kom på en grej:) ju senare bebisen kommer ...

img_4509 (MMS)

Kom på en grej:) ju senare bebisen kommer ju längre kan jag vara hemma muhahahaha nä men lite ljusglimtar får man försöka hitta!


Dagens kula!

img_6634 (MMS)

Dagens kula!


Rolig överraskning! Boston jäveln tyckte t...

img_4671 (MMS)

Rolig överraskning! Boston jäveln tyckte tydligen att nu är det dax att förnya lite den här mattan har vi haft i ett år! Så han har under natten tuggat bort ca 10*50 cm på kanten! Fattar inte riktigt varför så brukar han verkligen inte hålla på! Och mattor som är så billiga denna kostade ju 1500, tack hundjävel dom pengarna hade jag kunnat ha mycket roligare för!!!


God morgon! Gick precis upp, eller var som...

img_1530 (MMS)

God morgon! Gick precis upp, eller var som vanligt uppe tidigare och åt frukost för att sen sova nån timme igen:) hur som helst är jag nu uppe för dagen!  Igår blev det verkligen inget gjort i sovrummet som jag tänkt utan vi fick fikagäster * 2 plus att vi sen åkte till "bygget" där pappa och Robert höll på tills kl 22, därefter bastu och vi var hemma halv 1 inatt. Så jag hoppas på att vi tar tag i sovrummet idag. Jag slängde dessutom in sista tvätten nu så det är tomt i tvättkorgen! Idag är det som ni räknat ut dag 7 på övertid och det innebär ultraljud imorgon innan barnmorskan! Ser faktiskt fram emot det lite grann:)


Ville bara säga tack tack för alla komment...

img_2271 (MMS)

Ville bara säga tack tack för alla kommentarer jag får:) är lite dålig på att svara vet inte riktigt om ni vill ha svar och hur jag ska svara, i min blogg eller ni som har egen blogg hos er?  Hur gör alla ni andra?


Hej hopp! Övertid dag 6!! och inget som hä...

img_8970 (MMS)

Hej hopp! Övertid dag 6!! och inget som händer här inte, får vänta och vänta. Vi tänkte försöka ta tag i att möblera om vårt sovrum så bebisen får plats med spjällsäng och så vidare.. Sen ska vi till mina päron igen och hjälpa till att bygga lite, eller Robert ska bygga jag slappar nog bara!


Hej igen:) sitter i soffan hos mamma och p...

img_4288 (MMS)

Hej igen:) sitter i soffan hos mamma och pappa, vi har vart här en stund för pappa behövde hjälp att bygga lite! Jag har lagat skaldjurspasta och nu är vi mätta och belåtna iallafall. Idag när vi handla virke var vi på OKQ8 så stod vi i kassan och en äldre utländsk man kom fram till mig och sa att det syns att det är en pojke, och stor är han! 3e personen som jag aldrig träffat som säger så:) Nu blir det mums i soffan!


God eftermiddag! Sov till halv 12 idag och...

img_7996 (MMS)

God eftermiddag! Sov till halv 12 idag och var helt slut när jag vakna, sjukt att känna sig bakis när man inte druckit en droppe! Idag är det dag 5 på övertid och ingen bebis än! Mina fötter är som stubbar och det är lite tråkigt att behöva vänta:( bb väskan är iaf packad och i bilen redo, KOM SNART lilla bebis vi längtar alla så mycket!


Bild från idag!

img_5180 (MMS)

Bild från idag!


Kom nyss hem från bröllopet och nu är jag ...

img_1709 (MMS)

Kom nyss hem från bröllopet och nu är jag slut som artist, klämmer i mig en skål blåbärskräm och sen sova! Shit vad frågor jag har fått om magen och haft händer på den hela tiden.. Konstig nog har männen vart värst, tokintresserade av magen och klämma och känna! God natt


God morgon! Inget nytt på västfronten så a...

img_7264 (MMS)

God morgon! Inget nytt på västfronten så att säga men har haft en skitnatt igen, flera Alvedon har intagits och huvudvärken har vart olidlig:( detta är dag 4 på övertid och jag är Faan otålig nu, tur att denna dag säkert går fort då det väntas bröllop! Nu ska fixandet börjas:)


God kväll/ natt! La mig precis i sängen oc...

img_2096 (MMS)

God kväll/ natt! La mig precis i sängen och ska sova, vi kom nyss hem från eve och Pontus som spontan bjöd på middag och kräftor! hur gott var inte det, jag klämde i mig en Alvedon innan vi åkte och mår bättre nu, hoppas det håller hela natten Borde ju egentligen vila men är så himla rastlös och trött på att bara vänta så det blir att man flänger runt trots lite energi. Måste erkänna att jag är ganska ledsen över att bebis inte kommit nu och tycker det är SÅ jobbigt att behöva vänta och få alla samtal och frågor ifall det hänt nått. Imorgon är det bröllop oxå så frågorna lär ju hagla över oss och tänk om vattnet skulle gå, mår lite dåligt över att gå och känner mig stressad fast jag samtidigt känner att jag verkligen vill gå! Dilemma ab.. Nä nu ska jag sova och försöka bli pigg till imorgon, sorry för ett osammanhängande och svamlande inlägg. God natt


Tog precis ett långt bad med lite hårinpac...

img_0969 (MMS)

Tog precis ett långt bad med lite hårinpackning och peeling, alltid skönt att rå om sig själv lite. Känner mig lite piggare nu efter bad, mat och en timmes Powernap på soffan. Hoppas att det håller i sig så jag slipper bli dålig, det är ju inget jag skulle föredra nu med bebis Påväg och bröllop imorgon. Hittade ju en klänning på hm igår som jag faktiskt får på mig så visar upp en dålig bild på den:) nu ska jag nog vila lite till!


God morgon! Dag 3 på övertid och inga kons...

img_6735 (MMS)

God morgon! Dag 3 på övertid och inga konstigheter ännu! Har dock sovit jätte dåligt och vart lite små febrig, helt slut nu:( idag står VILA på agendan!!!


Dagens mage:)) var på stan idag förresten ...

img_7255 (MMS)

Dagens mage:)) var på stan idag förresten med Robert och hittade en klänning som jag fick på mig och kan ha bröllopet:) sprang på en del bekanta och alla fråga såklart om nått hänt! Nä magen är kvar ser du väl!!! Nu ska jag slappa


God morgon! Torsdag 11/8 och övertid dag 2...

img_6336 (MMS)

God morgon! Torsdag 11/8 och övertid dag 2! Så kan det gå.. Jag känner mig glad ändå, när som helst kan det ju bli! Funderar på om jag ska börja kika på kläder till bröllopet på lördag, känns som om vi kommer kunna gå på det, nån som har ett 2 mannatält att låna ut??? Nu blir det frukost och sen får vi se vad jag hittar på med Robert idag!


Här hänger lilla lejon dinglisen som Patri...

img_7156 (MMS)

Här hänger lilla lejon dinglisen som Patrik och michaela hade med sig sist:) hur fin som helst och tycker det var så gulligt att dom hade tänkt på att lillen kommer bli ett lejon ( stjärntecken) fick en söt body oxå tack tack


Hemma från barnmorskan nu och allt såg bra...

img_7978 (MMS)

Hemma från barnmorskan nu och allt såg bra ut, är inte liten ute innan onsdag 17/8 blir det ett ultraljud och prat om igångsättning, vi får väl se hur det blir. Ligger i soffan nu och det åskar utanför, lite mysigt när man bara kan slappa och inte har några ärenden. Ska nog ta och vila mig lite granna nu, mitt järnvärde var lägre än nånsinn så inte konstigt att jag vart trött senaste veckan!


God morgon;) dag 1 på övertid men jag är g...

img_9328 (MMS)

God morgon;) dag 1 på övertid men jag är glad ändå! Kände mig lite deppig igår ikväll men lillen kommer ju snart:) vad deppar jag över liksom här har man väntat i 9 mån så vad gör 2 veckor till:) tänkte visa bild på min amningsbh jag köpte igår, känner mig väldigt nöjd än så länge då det är svårt att hitta någon som inte är sladdrig och tantig! Denna är iallafall vadderad, utan byglar och slät, 199 kr hos lindex tycker jag är som hittat! Fanns i svart och vit. Bra att jag köper en samma dag som bf, alltid redo hihi! Nu frukost sen barnmorska för sista eller näst sista gången:) hej hopp


Jag och älsklingen var på stan idag som sa...

img_8574 (MMS)

Jag och älsklingen var på stan idag som sagt och skulle lämna in hans trasiga telefon, vi gick och åt lunch på asian Roxy där dom hade buffé för 85 kr, jag åt 12 bitar sushi och 2 tallrikar med ris, friterade räkor, vårrullar mm.. Hur i hela fridens namn fick jag i mig det??? Efter tog vi en liten runda i butikerna och Robert köpte en tröja till lillen, en babyfilt och en amningsbh till mig:)  efteråt så kom Linda, Stefan och min lilla gos xander på fika hos oss, även mamma pappa, anne och mari dök upp! Fullt hus med andra ord! Sen åkte vi till almnäs och här var farmor, faster och kusin, vilken släktträff det blev liksom:)  snart ska jag och Robert bada vildmarkstunna och imorgon bitti är det Bm! Pust fullt ös medvetslös


Mega plump mascara! Var och handlade på Ic...

img_9014 (MMS)

Mega plump mascara! Var och handlade på Ica maxi för ca 1 v sen och behövde ny mascara, hittade inte den jag brukar ha så tänkte jag prövar nått annat! Sagt och gjort så valde jag denna, billig var den oxå endast 49 kr:) men den suger, jag rekommenderar verkligen inte den alls, så nu vet ni det oxå


Dagen D 9/8-11 ja detta datum har man ju h...

img_4819 (MMS)

Dagen D 9/8-11 ja detta datum har man ju haft som milstolpe i 9 månader nu, har längtat och väntat men ändå vart inställd på att nä det blir nog senare.. Jag vet att lillen kommer när han är redo men jag orkar inte vänta en sekund till, längtar sååå efter vårt lilla lejon! För att få dagen att gå ska jag duscha, ner på stan med älskling och sen får vi se.. Måste hålla igång annars blir jag tokig!


Mums!

img_1395 (MMS)

Mums!


God dagens! 8/8 idag och fortfarande magen...

img_4293 (MMS)

God dagens! 8/8 idag och fortfarande magen full med bebis, antar att det händer när man minst anar det! Är ju bf imorgon tisdag och jag tror nog att vi får gå på lite övertid så det blir nog ett besök hos barnmorskan på onsdag! Kom nyss hem efter en sväng till Ica och nu tänkte jag gå på en liten promenad och hoppas på att liten där inne kommer ut snart! Är väldigt frustrerande när alla sagt att han säkert kommer tidigare, och nu får man frågan hela tiden om man känner nått eller om proppen/vattnet har gått!! Skulle det ha gjort det så säger jag till lovar! Så sluta fråga argg


För ca 2 Tim sen låg jag i soffan och slap...

img_7650 (MMS)

För ca 2 Tim sen låg jag i soffan och slappa, hör en bil på uppfarten och det är mamma och pappa som spontan kikar över för att kolla på Roberts duktiga jobb med syren häcken, det fanns dock mycket sly att bära bort och dom 3 var jätte duktiga och tog bort allt så det är klart.. Sen rätt vad det är så står pappa med motorsågen på och helt plötsligt är det ruttna körsbärs trädet borta oxå!  Tack för hjälpen:)


Vet inte om det är värkar eller vad som hä...

img_2507 (MMS)

Vet inte om det är värkar eller vad som händer riktigt, har ju ingen aning hur det känns! Gör iaf ont mest på högersida och långt ner.. Kommer lite då och då med ojämna mellanrum, har hållt på sen ca 4:30 imorse men vad jag vet så har inte vattnet eller slemproppen gått! Kanske bara magknip??? Ha ha svårt är det jag vilar ut det hursomhelst. Har vart hos mamma och pappa en stund, blivit ompysslad och fått både varma mackor och pannkakor:) ikväll ska jag mumsa på ben and jerryS som Robert köpt:)


Hej hopp! Fy vilken lång dag jag hade igår...

img_7722 (MMS)

Hej hopp! Fy vilken lång dag jag hade igår gick ju upp kl 6:30 och kom i säng runt 01.! Hade super trevligt först på möhippan och sen när mina krafter var slut åkte jag till eve och Pontus för att hämta Robert. Han hade hjälpt dom med att bygga hundgård och donat hela dagen! Det slutade iaf med att vi blev kvar på middag och lite snacks efter:) har sovit tungt mellan varven inatt men sen kl 4a har jag haft lite värkar tror jag.. Får se om dom håller i sig eller om det avtar, är tydligen ganska vanligt att dom gör det, och jag tänker inte åka in på falsklarm så att säga!  Nu blir det frukost ha en toppen söndag!


Lördag 6/8! Fortfarande ingen bebis på gån...

img_3791 (MMS)

Lördag 6/8! Fortfarande ingen bebis på gång så jag åkte iväg imorse på Annas möhippa:) än så länge så har vi ätit champangefrukost, tagit lite fula kort och nu är vi på skyttebanan och prövar lite:) eller jag sitter just nu i bilen medans dom andra skjuter, lillen i magen började sparka så mycket när jag stod och titta så gick iväg ist! Hur som det blir nog bra:)


Har vart på promenad vilket sluta i lite s...

img_2289 (MMS)

Har vart på promenad vilket sluta i lite sammandragningar, skönt! Måste gå lite mer;) efter promenaden blev vi lite sötsugna och begav oss till Ica maxi jag mamma, anne och johan! Sluta i detta för min del:)


Haha detta är min utsikt för tillfället, s...

img_3153 (MMS)

Haha detta är min utsikt för tillfället, sitter i mammas madickengunga!


God morgon! Fredag idag och ingen bebis än...

img_7580 (MMS)

God morgon! Fredag idag och ingen bebis ännu, inga tecken på att den vill ut heller:(  vaknade för en timme sen och kunde verkligen inte somna om, har ist ätit lite frukost och kollar på förlossningskliniken medans bebisen hickar och slåss i magen! Robert han ligger kvar och sover han, tror han börjar bli nervös nu för senaste nätterna har han drömt massa mardrömmar mm.. Lilla älsklingen!  Nu tillbaks till tv och förhoppningsvis sängen om en stund ifall jag blir lite trött igen!


Sitter i soffan som vanligt på kvällen och...

img_4993 (MMS)

Sitter i soffan som vanligt på kvällen och bara slappar! Har som sagt vart på beachen idag, hos mamma och pappa, fikat hos eve och Pontus och sist men inte minst var mamma och pappa här en sväng, mamma klippte mig äntligen och det är skönt med en privat frisör hehe! Är ganska trött nu så ska nog sova snart, kanske borde börja ta det lite lugnt egentligen nu när det är 4a dagar kvar till bf:) min mage är enorm nu och det känns som om området kring naveln ska spricka, gör ganska ont faktiskt:(       Bilden är från ikväll i vårt garage, tycker magen ser lite rolig ut nu, som en boll!!! God natt


Var på hökmossen en sväng med Robert idag,...

img_5320 (MMS)

Var på hökmossen en sväng med Robert idag, bada och njöt lite av solen innan Robert tröttna efter 2 Tim och ville iväg, så nu sitter vi i almnäs och fikar lite.. Skönt det är att vara ledig och bara driva runt!


Här är den! ÄNTLIGEN har jag packat väskan...

img_8408 (MMS)

Här är den! ÄNTLIGEN har jag packat väskan, det som fattas är lite snacks och tidningar men det kan man handla på sig sen:) Bilbarnstolen står brevid så nu är det bara att vänta:) fick ett litet ryck och har rensat skåp, vikt kläder mm så är lite trötter nu! Sträcker ut mig i soffan medans älskling lagar mat! Awsome


Onsdag och som vanligt var vi hos barnmors...

img_5238 (MMS)

Onsdag och som vanligt var vi hos barnmorskan, allt såg bra ut, lillen är fixerad och sf måttet 35 cm. Har sovit jätte dåligt inatt då jag haft förvärkar och en sambo som drömt mardrömmar och väckt mig stup i kvarten, skrattade dock lite när han i sömnen lyser med mobilen och tror att det är myror i sängen!  Är hos mamma och säger hej nu och Robert trycker i sig lax med rotfrukter Bläää! Luktar skit ! Hur som så ska vi snart åka och handla lite och sen bär det av hemåt och ev en Powernap:)


Till bebisen;)

img_7569 (MMS)

Till bebisen;)


Bjuder på en bild från idag! Var nere på s...

img_3161 (MMS)

Bjuder på en bild från idag! Var nere på stan med mari en sväng och fixa id-kort till henne och handlade lite rea kläder till bebisen;) alltid kul att handla speciellt om man reafyndar! Orkade dock bara vara nere 1 1/2 timme för så fort jag går en längre stund får jag förvärkar vilket inte är så skönt!! Sprang även på Emma och nille med deras underbart söta Filippa som är 4 veckor nu, vilken liten sötnos. Nu är vi hemma hos oss och jag intar Soffläge medans mari vill baka, go for it sa jag.. Får se vad hon kokar ihop:)


Robert älsklingen/ världens mest rastlösa ...

img_3651 (MMS)

Robert älsklingen/ världens mest rastlösa person rensar förrådet på saker förra ägarn lämna, själv tittar jag på med ett glas cola i handen och solen i ryggen!


Tisdag 2/8-11 idag skulle min kära mormor ...

img_2492 (MMS)

Tisdag 2/8-11 idag skulle min kära mormor fyllt 85 och fasen vad jag saknar henne, dessa 5 år utan har vart hemska, varje gång jag tänker på henne fäller jag en tår! Min älskade mormor! Idag är det även v 40 och exakt 1 v kvar tills lillen är beräknad, skrutten kan komma när som helst men kan ju oxå välja att ligga kvar till den 23e då vi Isf blir igångsatta.. Har haft lite förvärkar och så men inget på riktigt än!!!


Gud vad duktig jag är!  Har äntligen skriv...

img_9387 (MMS)

Gud vad duktig jag är!  Har äntligen skrivit mitt förlossningsbrev som jag tänkt för länge sen, men det är ju 8 dagar kvar till bf;) har dessutom packat halva bb väskan, haha varför tar jag inte tag i skiten? Och inte har jag en patientbricka heller. Aja den dagen den sorgen, nu Soffläge


Borstade precis tänderna efter allt godis ...

img_3741 (MMS)

Borstade precis tänderna efter allt godis ätande, nu är det sovdax! Filmen vi hyrde hette the bok of Eli och den var väl helt ok, 2 Tim lång dock. Sen blev det dubbel avsnitt av CSI och vips så var kl 1 igen:) tror min sjusovande sambo kommer sova hela förmiddagen igen!! Nu blir det som sagt hopp i säng, god natt


RSS 2.0