Måndag.

Var och köpte den där nedrans kameraladdaren som jag pratade om, efter att jag vart runt i massa butiker så hittade vi tillslut rätt på kringlan foto, där plockade dom fram en multiladdare  som skulle kunna ladda alla batterier och skulle vara såå bra, kostade dessutom 395 pix så det sved lite..

När jag väl kommer hem och hållt på o laddad batterifan i över ett dygn inser jag att nä det funkar ju inte alls det  här så det är vväl bara knalla tillbaka och kräva att få lämna tillbaka skiten och leta vidare.. suck!!


Stan..

Måste ta mig ner på stan någon dag och handla lite småsaker som jag behöver, dessutom ska jag äntligen köpa en laddare till min gamla kamera..
Har slarvat bort den i flytten tror jag och gillar den mycket bättre än min "nya" kamera..


Har tänkt att göra  det några gånger nu när jag vart  på stan men glömt batteriet varje gång så det har ju gått och skogen..

Hur som helst så är batteriet nerpackat i väskan nu så det inte glöms igen..God morgon..

Sitter i soffan och väntar, på vad vet jag egentligen inte för jag vet inte om hantverkarna som ska komma från begbygg kommer idag eller nästa vecka, det var lite oklart.

Vad dom ska göra här kanske jag ska berätta oxå!

Jag och min sambo Robert köpte i augusti-10 ett hus i nykvarn och i denna fina egendom finns en gäststuga på 45kv på tomten, denna gäststuga är nyrenoverad men i nov fick vi en vatten läcka så nu ska allt göras om, golven ska rivas och isolering ska bytas, köket ska väck och hej o hå.
Vi orkar inte fixa det själv nu så vi valde att ta in entreprenörer, allt via vår hemförsäkring såklart!

Tänkte på en gullig sak Roberts far sa när vi köpt huset, han kallade oss godsägare, det kändes så fint på nått vis och jag såg framför mig en hel herrgård med tjänare och hela kitet haha..Jag ska vara hemma nu i helgen för har så jävla ont i ryggen , hoppas på att det går över för vill inte gå runt och ha ont i 5 månader till, ja just det vi ska ha en liten i augusti så det är därför jag vet hur länge jag skulle behöva ha ont haha!


Slänger in en liten bild på vårt gods!


Hej.

Nu har jag bestämt mig, har velat fram och tillbaka ett tag och tycker faktiskt det är ganska roligt att blogga och dessutom så är jag alldeles för uttråkad när jag är ssjälv hemma så detta är nog ett bra tidsfördriv:)

Nu ska jag försöka lära mig hur man får en fin header till denna blogg för det tycker jag verkligen att jag ska satsa på, wish me luck!Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0