Slutet av september!

Idag har vi hunnit med endel här hemma, städat, tvättat, handlat och fått besök av Micke och Maria. Dom missade vårt kalas och kom idag istället med fina presenter och nyplockade kantareller:) Hampus han ligger och trynar sen 19:30 så vi har lite myskväll med tända ljus, tv och varandra. Ha en trevlig kväll


Sovmorgon

God morgon härliga söndag. Igår hade vi skitkul på Annes fest. Vi trängdes i hennes lilla 1a och ibland kunde man knappt röra sig haha. Jag drack några cider och jellyshots men inte mer än så. Efter gick vi till berget och dansa och där sprang jag in i våra bästa vänner som var ute och svängde:) jag tackade dock för mig kl 1 och åkte hem. Vaknade kl 10 och mina underbara killar var på toppen humör. Dom hade pappa och Hampus mys igår vilket hade vart toppen det med:) underbart!


Im back

Ok jag saknar att blogga. Så vi gör såhär (dealar med mitt samvete) ingen mobil när Hampus är vaken förutom för bilder såklart.. Annars då? Jo jag har haft fullt upp denna vecka och ikväll ska jag på förfest och sen utgång:) ikväll ska jag bara vara Nina vilket hände sist i februari då jag var ute en sväng. Ses vi på berget?


Over and out!

Jag tar en paus. Mest från bloggen och min lur. Har skitdåligt samvete för att jag alltid sitter med telefonen när jag och Hampus leker och busar. Idag satt vi och gunga, han skitglad tuggandes på ett äpple med sin mamma bredvid, och jag ja jag surfade såklart. Och nu vaknar jag mitt i natten och börjar pilla på telefonen, nä nu får det vara nog en stund. Skäms på mig! Jag vet oxå att Robert är trött på att kompisar osv alltid säger: "jag vet jag läste det på bloggen" när vi berättar något. Känns inte rätt att alla ska få veta "allt". Inte just nu iaf. Så jag pausar en stund och ska hitta tillbaka till mig. Jag menar visst jag är inte en av dom som "förskönar" för att få läsare men självklart skriver jag inte om alla små tjafs man har i förhållandet osv för det är privat och onödigt att lämna ut. Nu blev detta väldigt osammanhängande men det är ok, ni förstår ju alla vad jag säger iaf. Hej så länge!


Missoni för lindex.

Herre jösses vilken hysteri! Helt plötsligt har alla karlar spontanköpt kläder till sina små och alla har gått bananas över kollektionen. Det är söta saker men "alla" kommer ha det tyvärr. Iofs om jag hade haft en tjej hade jag gärna lagt vantarna på en klänning mm. Nu till det jag skulle ta upp, hur irriterande är det inte med folk som vill tjäna pengar på dessa åtråvärda kollektioner för oss vanliga svenssons. Gick in på tradera för skoj skull och som vanligt har folk köpt på sig mer än dom kunnat bära och säljer det till dubbla priset på tradera. Skamligt tycker jag och att folk budar på det är helt otroligt. Vänta nån dag ist så kommer det säkert in returer i butiken eller så. Till er som lyckades få tag i det i butik/webshop grattis, till er andra.. Det finns annat som är jätte fint, lägg inte pengar på tradera prylarna utan låt säljarna sitta på sina "lager" och förlora pengar ist.. Det var allt för mig, god natt


Shopping!

Är så himla shoppingsugen så det kliar i fingrarna på mig. Behöver nya Leggings, jeans, tjocktröjor, skor mm. Har varit väldigt dålig på att handla åt mig själv på sista tiden och ni andra mammor/pappor/mostrar mm förstår nog varför. Dom där miniatyrkläderna för våra hjärtan väcker ha begär. Nog om det, alla mina kläder är nerfläckade eller uttöjda av en gravidmage och jag känner mig aldrig så där fräsch och snygg när man har "trasiga" kläder på sig. Måste ner till butikerna ögona böj och handla lite..


Uteblivet besök!

Idag skulle vi som sagt fått besök på kvällen av en familj som var intresserade av att ta emot Boston. Vi fick hjälp via djurskyddet Mariefred att hitta denna familj. Eller dom hittade oss och igår pratades vi vid och idag skulle dom komma. Han var verkligen JÄTTE intresserad och lät som eld och lågor över detta. Vi blev lite tagna på sängen över att det gick så fort men självklart glada för att Boston hade ett nytt hem på g. Men! Idag vid 11 snåret ringde han och sa att dom tänkt om och att Boston nog var för stor för dem, han ville inte komma ändå för att inte riskera att bli kär i Boston. Vi blev jätte besvikna men ska självklart ge oss på det igen, att hitta ett bra hem för vår kille. Det är tungt men nu har vi ställt in oss på detta och kommer klara det tillsammans..


Lindex.

Jag har alltid gillat kappahls barnkläder mest men nu tycker jag att lindex är snäppet vassare på killsidan. Finns massa fint jag skulle kunna tänka mig till Hampus och till helt ok priser:) här kommer ett urval:


Sömntutor

När Robert kom hem igår hade han hittat oss i sovrummet såhär. Han smygtog ett kort och sen gick han ut och lagade middag för att väcka oss när den var klar. Vilken lyx va? Efter maten kom Elin över och fikade samt gav oss en födelsedagspresent, det uppskattades verkligen:) idag ska vi ta det lugnt jag och Hampus och ikväll får vi besök, berättar mer om det senare..


Rosor.

Här kommer ytterligare en bild på en gåva igår. En fin rosbuske? Med en underbar kruka i precis såna färger som jag älskar. Turkost är ju så himla himla fint. Vi har förövrigt ätit ugnsbakad lax med Philadelphia ost och pressad potatis, Smaskens! Nu ska Robert riva badrum och jag ja jag leker med Hampusen såklart


Promenad.

Jag och Hampus gick till centrum idag och handlade lite välling samt höll morfar sällskap när han väntade på doktorn. Hampus sov men snarkade bara i ca 20 min vilket gör att jag har en supertrött kille här hemma. På vägen hem köpte jag sushi till lunch som Hampus promt skulle smaka på, avokadon var tydligen toppen enligt honom mitt lilla matvrak.


Tack kappahl!

Fick 100:- i presentcheck hemskickat på posten. Lite surt är att om jag hade handlat för 20:- till hade jag fått 150 men men:)


Ner på byn.

Igår innan kalaset åkte jag och familjen ner på stan en snabbis. Eftersom vi klev upp kl 7:30 här hemma hade vi ingen tanke på att kolla klockan utan vi duscha, åt frukost mm. När vi är nere på stan inser vi att butikerna öppnar 30 min senare så vi började med en promenad och en korv ist. Robert köpte förövrigt ett par jeans från jc av märket g-star. Jätte snygga och bra pris för att vara "märkesjeans". Nu har vi dessvärre upptäckt att det är ett hål i dem och vi måste åka och byta, suck! Vas tråkigt sånt är att göra..


Söndagens kalas!

Igår hade vi som sagt kalas jag och Robert. Vi bjöd på smörgåstårta och kex denna gång och det verkade gå åt, behöver ju inte alltid vara massa bakelser:) vi uppskattar verkligen att så många ville komma och säga grattis och vi fick så mycket fina presenter. Börjar med att visa dessa godingar.. Så lägger jag upp mer bilder senare:)


Lördags bestyr.

Hej hej:) idag har vi fixat lite på toa, vart i Enhörna på ett ärende, storhandlat samt bakat en varsin smörgåstårta medans Hampus sov middag i 2 timmar. Svärfar kom förbi på ett spontanbesök och lekte lite med Hampus:) när lillkillen somnade för natten så dukade vi fram lite mums och såg en film tillsammans. Vad lyxigt det är med ensam tid, lova att inte underskatta det!!!! Visar en dålig bild på tårtorna i kylen, vilken tror ni är min skapelse? Jag körde mitt och mammas "hemliga" recept som jag har i huvudet och Robert körde Google is My friend. Få se imorgon vilken som är bäst;)


Gårdagens date:)

Igår bjöd jag som sagt min Karl på middag, vi gick till crazy town där vi åt jätte god förätt och ännu godare varmrätt. Vi fick av en händelse en korg med vitlöksbröd on the house:). Efter middagen gick vi vidare till mclois och tog några cider samtidigt som vi faktiskt gjorde en planering tidsmässigt för renovering och dylikt. Jag hade verkligen en toppen kväll med min kära och det var skönt att få vara bara nina och Robert för en kväll. Och faktiskt få känna att vi fortfarande kan och vill umgås och har MASSA att prata om. Tack för en toppenkväll älskling!


Ytterdörren.

Nu har jag "pimpat" våran annars så tråkiga ytterdörr med en väggtext. Home is where heart is:) jag är svag för sånt här så länge det inte blir för mycket med typ en i varje rum och dylikt..


Tvätt!

Jag tvättar åt Anne som är sämst på att sköta det själv. Undra om hon ens hittar till tvättstugan haha. Då allt vårt är tvättat så lovade jag att fixa det så hon kom hit med berget igår.. Det positiva är att jag nu är 21 kr rikare.


Födelsedag x2

Idag fyller 2 personer år, dessa är så viktiga i mitt liv att jag inte skulle klara mig utan. Jag pratar självklart om min fästman/sambo Robert och min storasyster Anne. Vad skulle jag göra utan dessa 2 tokar. Ikväll ska syster och mamma sitta barnvakt då jag ska bjuda ut Robert på date. På söndag har vi gemensamt kalas och nästa helg firas Anne med fest och utgång. Fast hon får ju ett paket redan idag:) älskar er och grattis på er dag!


Fruktmellis.

Efter våran långpromenad med Carro och phille kom vi hem och hade lite fruktmellis i form av kiwi, jag tog oxå några stycken att mumsa på:) Hampus tyckte jag skulle mata honom med sked, annars gick det inte ner.. Nu har han sovit i ca 1 Tim och 20 min så vi får se hur länge han sussar. Jag känner mig rastlös och orkar inte ens kolla på tv. Tur att vi ska till Tumba ikväll..


Saknar!

Måste erkänna att jag saknar magen ibland. Jag älskade att vara gravid och känslan av att få uppleva nått nytt. Åh härliga mage.. Detta var i v 29:)


Bustrollet

Lillfisen vaknade kl 7 imorse men det var nog alldeles för tidigt för honom. Åh hjälp vad han är grinig.. Inget är roligt och han flänger runt för att inte somna. Vi ska strax på promenad så hoppas faktiskt på att han slumrar en stund då, vill ju ha en pigg kille sen. Nått Hampus börjat med sista tiden är att BITAS, jag fattat inte varför och jag skäller på honom varje gång. Då blir han jätte ledsen och fattar att det är fel, men ändå gör han om det. Händer kanske 1 gång om dagen.. Nån som har tips/ erfarenhet av detta?


God natt!

Jag går och lägger mig nu. Grabbarna somna 20:30 och jag tänkte jaha då tittar jag på tv själv, Nice. Men Nää fasen vad tråkigt det är. Jag kan lika gärna sova ist så jag är pigg när lillmarodören vaknar. God natt på er


New in!

Var på hedlandet en snabbis idag, skulle reklamera en sittsäck som sprack i sömmarna och hon i kassan påpeka att man inte skulle hoppa på den, no shit sa jag men det är en sittsäck och den ska tåla att man sitter i den. Det gjorde den tydligen inte, därför är vi här. Vi fick iallafall pengarna tillbaka. Samtidigt köpte vi hissgardiner till övervåningen, jag hittade en väggtext modell större för 49:- som jag ska klistra på ytterdörren samt 2 hjärtan à 10:- och 15:-. Älskar inredning och små prylar som dessa. Att hänga ett hjärta på sänggaveln i gästrummet piggar upp så mycket:)


Händige manny

Här hemma har vi hunnit med att sova i 2 1/2 timme (Hampus) ätit lunch och lekt. Nu sitter vi och tittar på tv tillsammans. Disney jr är på och Hampus satt klistrad i hela 10 min, det har nog aldrig hänt förut. Nu tappade jan intresset och drog iväg med fjärrisen så jag drar efter. Hej hå


Expert!

Ännu ett stort elvaruhus har gått i graven. Igår runt 19 på kvällen kom beskedet och kablades ut över Sverige genom olika medier. Jag tycker självklart synd om alla som mister sina jobb som dom haft länge, all kompetens som försvinner osv. MEN vi kan inte låta bli att ta tillfället i akt och gå på den massiva rean som kommer vara i helgen. Jag menar vi ska renovera köket inom snar framtid och det vore rent korkat av oss att inte passa på att fynda vitvaror mm. Hittar vi inget nu så kanske media markt har bra priser när dom öppnar i Södertälje i höst. Ska ni oxå passa på att fynda?


Tatuering

Jag är lite sugen på 1 till tatuering men det blir nog inget. Jag har ju en fjäril på magen och har alltid sagt att det inte blir fler. Har haft den i 6 år i oktober så än så länge är det ju sant. Det kan vara så fint med tatueringar men vissa måste man ha "kropp" för. Kolla in denna läckra cherry blossom tatuering, hur coolt vore det inte!


Toa

Sitter och letar lite inspo till vår toalett som renoveras för fullt, idag ska Robert riva ut resten av plastmattan och sen börja bila upp golvbrunnen nån dag. Vi har ju rivit en vägg för att få större badrum så det är lite pussel. Rör som måste pluggas osv. Vi är överens om att vi ska ha vita stora plattor på väggarna men sen då? Det är ju jätte fint med grått på golvet och sen en rand bakom toastolen men ALLA har ju så nuförtiden och jag vill ha lite eget.. Nån som har tips om en bra butik eller hemsida för att hitta nått som sticker ut lite? Vad har ni där hemma?


Baka.

På söndag ska vi ha kalas här hemma, jag fyllde ju 26 på Cypern och Robert fyller 27 på fredag (även Anne fyller 28 då) så vi passar på att slå ihop våra kalas. I nuläget så vet jag att det kommer ca 45 pers och jag kan inte bestämma mig om jag ska baka tårtor och godsaker eller smörgåstårta. Jag gillar ju att baka men det tar ju lite tid. Fast smörgåstårtor brukar ha en tendens att "försvinna" så då måste jag baka typ 2-3 plåtar. Gud vilken beslutsångest jag har. Är det någon som har förslag på vad jag ska baka isf, alltid kul att pröva nya saker..


Olyckor!

Herregud hörrni vilken liten klantig son jag har. Senaste 2 veckorna har han vart full med blåmärken då han springer rätt in i saker, senaste var nu imorse då han dök in i dörren mot vardagsrummet. Är ju stört omöjligt att "vakta" honom varje sekund och detta resulterar ju i olyckor. Fasen vad det gör ont i hjärtat när ens lilla kille får ont.


Fruktstund!

Finns det något lyxigare eller godare att kunna gå ut på sin egen tomt och hämta in "närproducerat" utan massa kemikalier mm. Idag kalasade vi på äpplen, gårdagen bjöd på sviskon och hela sommarn var det en härlig blandning av krusbär,vinbär, rabarber och jordgubbar. Livskvalitet på hög nivå skulle jag säga:)


Tisdag.

God morgon på er. Här hemma har vi vart vakna i ca 1 timme men allt har gått i snigelfart. Vi har endast hunnit med frukost och påklädning. Dagen kommer nog spenderas hemma och mestadels inomhus. Fantasin är på noll och jag har lite ont i magen så det behövs. Trevlig tisdag till er alla


?

Kan ni tro att det är sant, Hampus har sovit middag i över 3 timmar nu. Han var övertrött när han somna men trodde nog aldrig att det skulle bli mer en än standardsovning på ca 2 timmar. Han får sova tills han vaknar då han verkar behöva det, vem sover annars i 3 timmar mitt på dagen. Vad har jag gjort under tiden då? Jo jag har ätit lunch, kollat på film, sovit 1 timme, surfat och nu bloggar jag i godan ro. Mammas lilla tröttmössa


Svamp:)

Idag dök moster Anne upp med en bunke full med rensade kantareller:) hur gulligt är inte det. Igår åt ju vi pasta med kantareller men vill helst inte frysa in dessa utan avnjuta dom "färska". Är det nån som har nått bra tips på vad vi ska göra med dem? Helst nått recept på en maträtt/paj dylikt. Tack på förhand:)


God morgon

Här hemma sitter vi i soffan och dricker välling eller namnam som Hampus kallar det. Lillfisen sov som vanligt 11 timmar i sträck men är ändå trött? Vi vaknade alltså 7:30 vilket jag tycker är alldeles lagom tid. Vi har nu under morgonen hunnit med frukost, vika tvätt, rensa ut alla strlk 80 ur Hampus garderob samt lite lek. Nu fortsätter lekstunden innan han ska sova lite middag. Då ska jag passa på att fixa lite med bilder osv från resan.


Fläskfilépasta.

Idag blev det Roberts tur att laga mat och valet föll på en fläskfilépasta med kantareller,parmesan och grädde och fy sjutton gubbar vad gott det var. En smakorgasm utan dess like och jag som inte ens gillar pastarätter egentligen. Även hampus gav maten högsta betyg och mumsade i sig massor. Efter middag så blev det film mys i soffan för mig och Robert, Hampus han somnade ca 20:30 och sover än. Ofta brukar han vakna till så jag får natta om honom men det verkar ha försvunnit under resan, hoppas hoppas. Nu studsar jag i säng, god natt


Sep. 16, 2012


Interiörhuset.nu

Som jag tidigare nämnt så har Ica Nykvarn mycket inredningsartiklar väldigt billigt. Dom köper blandannat in från interiörhuset.nu. Jag gillar verkligen deras prylar och ofta får något litet följa med hem, så även idag.. Vi hittade en stege som vi letat efter länge. Precis i vår stil och för det ynka priset 349:- som hittat:) nöjd tjej

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_5056109ce087c323c570e658.jpg" class="image">


Besök

Idag fick jag ett sms av min fina kusin Eva som undrade om inte hon och nikita kunde få komma över då dom var uttråkade. Självklart sa vi som ÄLSKAR besök. Som tur var så handlade vi precis innan och fick med oss fikabröd hem.. Nikita som är så himla snäll lekta i godan ro i Hampus rum och Hampus han röjde verkligen. Jisses vad fort det går, han springer ju fram den lille fartdåren. Efter fikat gick vi på våran obligatoriska söndags promenad, vi försöker att gå iaf 1 gång i veckan tillsammans och jag älskar det. Mina killar är underbara ska ni veta:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_5055e8f0ddf2b37030002a64.jpg" class="image">


Besök

Idag fick jag ett sms av min fina kusin Eva som undrade om inte hon och nikita kunde få komma över då dom var uttråkade. Självklart sa vi som ÄLSKAR besök. Som tur var så handlade vi precis innan och fick med oss fikabröd hem.. Nikita som är så himla snäll lekta i godan ro i Hampus rum och Hampus han röjde verkligen. Jisses vad fort det går, han springer ju fram den lille fartdåren. Efter fikat gick vi på våran obligatoriska söndags promenad, vi försöker att gå iaf 1 gång i veckan tillsammans och jag älskar det. Mina killar är underbara ska ni veta:)


Ving!

Vill passa på att berömma ving som resebolag när man har en liten. När vi åkte med Apollo i maj så var det inte möjligt att boka mat för barn under 2. Det var knappt nån service med att värma välling osv utan jag man klarade sig själv. Hos ving var det tvärtom. (Thomas Cook airlines) när vi boarda planet så låg det på sätet 1 burkmat 12 mån, 1 dessert och 1 banan. Dom kom med extra soppåse för blöjor mm och frågade innan vi lyft om vi behövde ha hjälp att värma välling eller dylikt. Vilken service och man kände sig inte i vägen eller så. Reser jag med barn igen (under 2) så är ving ett självklart val för oss.


Fig tree bay/protaras

För er som inte vart på Cypern så kan jag verkligen rekommendera detta resmål. I fig tree bay fanns allt du kunde önska och lite till. Vattenland, casino, oändligt många restauranger , minimarkets,apotek, nattklubbar och en väldigt barnvänlig strand. Vi hade 30grader i vattnet och säkert över 35 grader i skuggan hela veckan. Maten var väldigt god och på många ställen hade dom menyer med 3 rätters för ca 9-15 euro. Hampus min älskling var så underbar hela resan och njöt fullkomligt av stranden och allt runtomkring. Han charmade brallorna av alla runtomkring dessutom. Han har en sån aura vår son. Nu längtar jag till nästa gång vi åker (dock inget bokat) som en familj. Tack för en toppenresa kära syster och Hampus. Jag visar upp en fåtal bilder här då vi har ca 500 st och endel vill jag behålla privata..


Kräftfest!

Gårdagens kräftskiva var verkligen supertrevlig. Humöret var på topp och det bjöds på massa sång, välkomstdrink och tipspromenad. Vi var ca 20 st som satt ute och huttra i höstluften. Kl 21:40 tackade vi för oss och körde hemåt. En övertrött Hampus däckade i bilen och sov till 08:30. Tack för det älskade du. Nu blir det frukost och sen får vi se hur söndagen spenderas:)


Kräftskiva.

Ikväll blir det kräftskiva hos Roberts bror och sambo. För vår del blir det faktiskt rökta räkor och Västerbottenpaj. Han i fiskdisken på Coop gav oss 4 hekto till priset av 2, tack för det:) bjuder på en egobild från stranden. Tack för mig


Present:)

När jag kom hem igår stod det blommor och ett kort på bordet, samt ett skamligt dåligt inslaget paket haha. Innehållet i paketet var desto bättre, älsklingen hade köpt skorna jag ville ha och nu kommer jag få fina höstfötter:) tack Robert


Frost/feber

När vi var utomlands passade vi på att läsa medans Hampus sov. Böckerna köpte Anne på pocketshop på Arlanda. Dom handlade om vargar/människor och var fängslande. Om ni gillar twilight så är detta ett självklart val.


Hemma:)

Äntligen hemma och frukostmyser med älsklingen. Här hemma var det städat, renbäddat, paket stod på bordet och toaletterna där nere är utrivna. Älsklingens gamla trumset har hittat hem till oss oxå. Herregud va han har slitit min karl. Mer om semestern osv kommer senare, nu ska jag mysa med mina killar<3


Semester!

Vi har det underbart här på Cypern och ikväll firar vi min födelsedag:) hörs mer i helgen hörrni


Kärlek vid första ögonkastet!

Alva <3 mina kusinbarn är underbara allihopa


Drömmar

Dessa pjäser i strlk 37 får gärna pryda mina fötter i höst! Finns på skopunkten, im in love


Resfeber!!!

Jag har nog inte fattat att vi åker imorgon, har inte packat en enda sak osv.detta är inte likt mig ska ni veta..


Dagens middag:

Ikväll åt vi fylld paprika med ris och kall tacosås. Så himla gott och det var länge sen:)


Fyndat igen

Medans Robert och Kim tränade så passade jag på att tigga skjuts till stan. Bytte strumporna på hm med larmet samt fyndade 1 bh för 50:- på hm. På lindex fick en bikini följa med 90:- och även en bh och ett par trosor. Apoteket hann jag oxå med för inköp av nödvändigheter inför resan.. Allt detta gjordes på strax över timmen:)


Alva!

Det blev en Alva för min kära kusin:) så himla fint namn till en sån söt tjej. Nu längtar jag efter att få pussa på henne:)


Leksaker?

Här ser ni en kille med rummet fullt av leksaker, men vart är hans favoritplats? Jo köket! Att riva ut allt som finns i luckor och låter är skitkul tydligen. Här ser ni någon som hittat "kalaslådan"


Morgonstund

Här hemma är det fullt ös som vanligt, Hampus är överallt och ingenstans. Det går undan här. Han tultar runt lite granna och sen ner på alla fyra och så håller han på. Jag älskar verkligen morgonen tillsammans, det är vår egen stund! Vi ligger alltid och kramas i sängen i ca 30 min och det är det mysigaste som finns. Därefter blir det frukost och sen lek. Vad underbart det är att vara mamma, skulle inte vilja byta bort det för nått i hela världen <3


Födelsedagskalas och present tips:)

Den 12/9 fyller jag som bekant år och detta firas på Cypern med min son och syster. Jag och Robert ska ha gemensamt kalas ist den 23:e september. Tänkte vara lite fräck och göra en önskelista till mig själv för en gångs skull. Självklart blir jag glad för allt men det är alltid trevligt med sånt man behöver/vill ha! Här kommer det: presentkort på resa, kläder, bygg ( hornbach), chipsskålar mm från bruka design (blå eller rosa, finns på Svea hem och inredning) en cykel, en systemkamera. Thats it


Nacka forum

Idag träffade vi Carro och wilda för en tripp till Nacka forum. Vi gick igenom lite butiker, åt lunch och lät barnen leka i Nackanallens lekhörna. Jag köpte lite småsaker till mitt kära kusinbarn som föddes imorse kl 6:33:) när jag sen kom hem och skulle visa Robert dom fina sakerna så satt larmet kvar på strumporna!!! Hur fasen gick det till. Aja bara för mig att knalla ner till hm med kvittot och strumpor för att få det fixat! Suck


God kväll

Imorse vaknade lillkillen kl 7 och jag tänkte att Shit hur ska jag orka! Efter lite välling och gos somnade han tack och lov om och vi gick upp 9:30 :) efter frukost mötte vi Therese och Emma för promenad. Blev även en spontanlunch och utomhus/inomhus lek för barnen. När jag sedan kom hem runt 15 så smög sig huvudvärken på och det har jag "ägnat" kvällen åt. Fasen vad jobbigt det är med huvud/nackvärk. Nu säng och återhämtning


Lekpark

Idag när vi var ute och gick hela familjen så stannade vi till vid en lekpark borta vid björkestaskolan. Tror att jag och Robert tyckte det var roligare än Hampus. Vi prövade klätterväggen, åkte rutschkana mm medans Hampus gick runt med en pinne och var nöjd. På hemvägen gick vi förbi svärföräldrarna och sa hej en stund. Kvällen har sedan ägnats åt tacos och film. Hampus somnade kl 8 så jag hoppar i säng nu, blir nog tidigt imorgonbitti ska ni se. God natt


Tips!

Idag när jag var och handlade sprang jag på dessa fodrade gummistövlar på Coop. Nedsatta till 75:- kändes det som ett kap. Fanns i röd/svart , blå/svart och rosa/svarta. Skynda fynda


Oförståelig

Ska lätta lite på mitt hjärta/tankar. Inget som egentligen berör mig men jag kan inte låta bli att bli påverkad/irriterad. Nu undrar ni säkert vad jag menar. Jo såhär är det. Alla hat väl mer eller mindre läst om den saknade 25-åringen som åkte själv till Egypten och inte kom hem när hon skulle. Familj och vänner var helt förstörda och upprivna. Vad hade hänt deras stackars syster/dotter/vän. Hon hade nytt jobb som skulle börjas i måndags mm. Var hon kidnappad/mördad/drogad, det var inte likt henne att bara försvinna??? Nä nä det tror jag vad jag vill på. För nu är hon ju hittad, välbehållen och nykär. Hon hade visst träffat en kille och sökt turistvisum på ett år och ska gifta sig. Hon hade visst bara glömt att höra av sig. Hela Sverige leta efter denna Brutta och missing people samt svenska folket engagerade sig. Och idioten "glömde" höra av sig om att hon inte kommer hem. Faaan vad arg jag hade blivit som anhörig. Hur i hela fridens namn tänker man??? Är det ingen annan som blir förbannad på denna bimbo rent ut sagt


Spelkväll

Igår spenderades kvällen hos Linda och Stefan. Även Eva och nikita kom förbi på kvällsmys. Vi åt kräftor, blev bjudna på efterrätt och lekte med barnen. Spelade även sällskapsspelet partyalias, har ni inte spelat det så gör det snart. Är ett jätte roligt spel som går ut på att förklara ord för varandra. Och vilka konstiga förklaringar och ord man får till vad sägs om utsoffad=utmattad mm. Haha vad roligt vi hade åt varandra och självklart med varandra! Tummen upp för sällskapsspel. En hemmakväll med cola, skratt och sällskap slår alla fester tillsammans eller hur!


Söndagsbestyr.

Här hemma har vi gjort sånt nödvändigt ont som är så tråkigt att syssla med. Det har städats lite, tvättats, veckohandlat mm. Hampus sover nu middag och sen får vi se vad som hittas på. Är lite sugen på att ta tag i renovering igen, kanske ska sätta Robert i arbete så toaprojektet kommer igång. Han har slutat snusa och behöver nått att göra..


Inte lätt jämt!

Ikväll blir det ändrade planer pga utebliven barnvakt och vi åker istället till Linda och Stefan för lite mys,kräftor och spel. Det kommer bli hur mysigt som helst. Hampus sover middag och Robert tränar så jag passar på att chilla lite innan avfärd. Ha en trevlig lördag där ute, det ska vi ha


RSS 2.0