Arga snickarn

Medans Hampus äter sin middag och pappa Robert handlar så sitter jag i soffan och tittar på tv.:) det är så skönt att Hampus stol har ett "eget" bord. Vi ska äta hemgjord pizza istället lite senare. Osammanhängande inlägg jag vet, haha


Tgif

Hallå där. Natten var kämpig för min stackars karl då tandvärken bara blev värre, som tur är fick han en akuttid på telge tandakut och mår lite bättre nu. På torsdag är det återbesök. Medans dom rotade runt i hans mun åkte jag och Hampus till Anne en sväng och hälsade på innan hon drog iväg på kryssning. Därefter tog vi en sväng på öob för att köpa ett briokök till Hampus. På öob kostade det 279 medans BR leksaker tog hutlösa 449! För samma kök!!! Nu leks det för fullt medans Robert vilar. Vad gör ni idag?


Utan dina andetag

Mitt allt, min kärlek, mitt liv!


Go kväll

Älsklingen ligger i soffan och vilar, stackarn har sån himla tandvärk och mår skit. Jag har aldrig haft hål så kan inte förstå känslan utan bara visa medlidande och servera honom värktabletter. Vi som skulle inviga vår nya tv idag.. Nu ska jag gå och kramas lite innan han ska sova! Tack för hjälpen idag snälla Elin , Johan , Ricky , mamma och tack för lånet Sandra och Patrik. Underbara grannar och familj man har


Barnens hus, weda

Åkte förbi barnens hus idag för att uppdatera våran vagn med en bygel. Det ingår inte när du köper och vi (läs jag) känner att det behövs nu. Är baby joggern jag använder mest och den har ingen som sagt. Lång historia kort, den var slut och som vanligt tycker jag att den mörkhåriga expediten var otrevlig. Det hela slutade med att jag åkte hem och beställde via nätet! Nån annan som upplever att dom är oengagerade och lite sura där?


Stan

Idag var jag och Hampus nere i Södertälje centrum med Linda och xander. Jag ville gärna träffa henne och magen en gång innan vi åker, för när vi kommer hem kan bebis ha kikat ut.. Köpte ett par byxor åt Hampus på lindex och sen gjorde vi det vanliga, lunch på nancys mm. Var även inne på biblioteket så grabbarna fick leka lite:) när vi kom hem slocknade hampus på 2 röda och sover än. Skönt för honom..


En fin historia!

Måste berätta om en så himla fin gest. När Hampus föddes var Robert här i Nykvarn hos en för oss helt okänd människa och la golv (han jobbar ju som golvläggare). Denna person gav då Robert 100 kr som han skulle spara till Hampus. Robert hade berättat om sin nyfödda son och denna person ville bidra med en slant till hans sparande. Idag hade Robert återigen jobb hos samma hyresgäst och fick då 200 kr att spara till Hampus. Hur fint är det inte att en människa kan visa sån omtanke att denne skänker 300:- till Hampus bara för att. Det finns hopp för mänskligheten och jag blir rörd! Tack du fina människa, från botten av mitt hjärta TACK!


Kvällspromenad

När vi tog vår kvällspromenad i hopp om att Hampus skulle somna så följe hela familjen med. Vi gick till Statoil fram och tillbaka och det är ca 1,8 km att gå. Måns skrek hela vägen men gav sig inte, han skulle prompt med. Så där gick vi, mamma, pappa,barn, vovve och skrikande katt. Måste sett ganska roligt ut haha


Plantagen,jula mm

Idag när Robert kommit hem efter jobbet åkte vi till moraberg för lite handling. Först landade vi på McDonalds pga av hunger så det blev dagens middag, även Hampus åt en hel cheeseburgare. Därefter blev det jula då Robert bestämt sig för att köpa en eltandborste, lustigkurren sket i märket utan skulle ha det bästa dvs det dyraste. En Philips blev det iaf och jag hoppas på att den är bra. Vi gick även in på plantagen där det var 50% på många gröna växter. Jag slog till på en av favoriterna, hjärtan på tråd. 1 liten och en stor ska få pryda vårt hem, passar utmärkt med vår stil..


Skor

Medans mamma städar passar jag på att kika in mina skor som ligger snyggt i kartonger och väntar på mig. Det finns så mycket att undersöka när man är 12 månader.. Skönt att mamma aldrig vill sitta still mer än 3 sekunder.


Shopping

Igår eftermiddag åkte vi hela lilla familjen till kappahl ute vid Coop för att fylla på med strlk 86 byxor åt Hampus. Inte ska han behöva gå med korta byxor nu när det börjat bli kallare. Förstår inte vart han har fått sin längd ifrån. Fast man märker ju klar skillnad på kläder från bebis avdelningen i 86 och barnavdelningen. Dom från barn är större?? Iaf på kappahl. Konstigt det där. Hur som så fyndade jag 3 par solisar för 30 kr och 1 par fjäderörhängen för 10:-. Billigt var ledordet. Idag kommer Carro och wilda för lite häng så nu ska vi göra klart frukostsysslorna.


ÄlskAde tröttmössa

Idag efter skadebesiktningen åkte vi hemåt direkt för en date med Therese och Emma. En liten promenad till new mill grill blev det. Efter lunchen gick vi hem till dom för en playdate, tyvärr så slocknade Hampus innan vi kom innanför dörren och sov i 2 1/2 timme. Vi traskade hem istället så leken uteblev idag. När vi sen skulle äta hemma så Vägrade Hampus lunch så efter mycket om och men,tårar och protest kom vi överens om att han skulle sluka en välling iaf. Tror han är lite tagen av sprutorna ändå. Nu är flaskan slut och vi ska gosa lite, ha det bra!


Hemma hos oss

Visar lite små inredningsbitar från vårt hem.. Är så svårt att visa hur det ser ut på riktigt så ni får se lite småplock:)


Din bil

Hej och god morgon. Ligger i sängen med en liten kille som snarkar. Han var lite medtagen av sprutorna igår så somnade inte innan 23! Då får man ha lite sovmorgon. Idag ska vi in till din bil i Södertälje för att visa upp golfen. Var ju en kille som körde in oss på Gotland så skadorna ska visas upp innan den lämnas in för reparation. Så himla tråkigt när sånt händer men nu tar vi tag i detta så bilen blir som ny. (din bil hade förövrigt inte tid innan detta datum och vi bokade i juli). Får se om det blir en trip ner på stan oxå. Skulle behöva fylla på lite saker till resan. Ni vet typ växla pengar, lite nya kläder, apoteksprylar, hygienartiklar mm.


Bvc

Idag var vi återigen på Bvc för att få 1-års sprutan samt mässling,påssjuka,rödahund. Det var tydligen bra att ta innan vi åker utomlands. Hampus var jätte duktig men några tårar rann det ner för hans kind. Tur att nästa spruta är om 4-5 ÅR. Vi hade tur att få Robert med oss på dessa hemskheter då han lyckades pricka in lunchtimmen just då. Tyvärr fick vi även veta att vår Bvc-Eva ska sluta och vi får en ny. Känns lite tråkigt då hon följt Hampus sedan han var 5-dagar gammal. Nu sover iaf lillkillen och jag myser i tvsoffan. Är det dåligt väder så får man det.


Trolljäveln!

Nu ska ni få höra en liten historia om vårt "lilla" trädgårdstroll! När vi köpte vårt förra hus så kom mins föräldrar fnissandes en kväll med en present. Med sig hade dom den fulaste och tyngsta betongklumpen som finns. Formad som ett j*vla troll med byxor och allt. Han fick på en stubbe på tomten bestämdes då. Eller pappa ställde han där och den är så tung så vi lämnade kvar honom på stubben. Nackdelen var att från tvsoffan så såg det ut som någon människa stod där i mörkret och ack så många gånger han skrämt oss och våra vänner, därav namnet. En dag när vi vaknade förra året hade Patrik och Erika byt ut trollet mot en groteskt ful gammal kaffebryggare. Dom tyckte det var bättre och vi gick vänta i några dagar innan trollet återlämnades. Som hämnd satte vi upp en verklighetstrogen bild på en man som kollade in genom deras köksfönster så dom skulle bli rädda. När vi sedan flyttade fick trollet följa med och han hittade en ny stubbe här. Men i fredags kväll hade det hänt igen, trollet var kidnappat. Vi fick hemska mail och bilder skickade till oss av kidnapparna (som förmodligen druckit lite mycket rödvin) idag fick vi åka och hämta honom i enhörna då deras samvete svek och kidnapparna kröp till korset. Lösesumman var ett fikabesök och vi kastade oss in i bilen för att köpa fika och hämta hem vår "familjemedlem". Nu planeras en ljuvlig hämnd!!! P+E ni går inte säkra nånstans..


Erika & Patrik

Gårdagens bröllop var helt underbart vackert. Brudparet gifte sig i ytterjärna kyrka och ett av det mest romantiska ögonblicken var då Patrik fick se Erika komma längst altargången, hon blev överlämnad av sin far och dom hade inte setts på över ett dygn. Det strålade om våra fina vänner som vi har så himla mycket minnen med, är glad över att vi fick dela deras största dag. Sen ska vi inte tala om dekorationen i festlokalen och honnörsbordet. Inspirationen hade Erika i vintage och hade hittat det mesta på loppis och dylikt. Dricksglasen var gamla barnmatsburkar och egna vimplar hade hon knåpat ihop av kökshanddukar mm. Det bjöds på en utsökt buffé och ett efterrättsbord som slår taxinge slotts. En perfekt dag och jag kan inte tänka mig att brudparet var annat än nöjda med den fina festen dom planerat sen 7/5-11. Återigen tack för inbjudan och stort lycka till till ert nya liv som man och hustru!


God söndag!

Vilket bröllop vi var på igår. Helt fantastisk. Dock så tog förkylning mm över och vi avvek redan kl 23:15. Berättar mer senare, nu frukost med mina pojkar


Lundmyr

Vi hade en lyckad tripp på stan idag då Robert hittade en skitsnygg skjorta med slips. Jag fyndade även badblöja till Hampus på hippo kids, 125:- kr fick jag ge för dom. Har klämt på som länge och dom var på min önskelista över julklappar till Hampus. Nu får han ha dom på Cypern! Vi åt även lunch på asian Roxy, detta med besvikelse. Det mesta var slut, man fick vänta länge och sushin var blä. Tog alltså buffé för 75 kr per person och det var inte värt pengarna. Nu ska jag ta ett varmt bad och kurera mera


Fredag och lön för dom flesta!

Hallå där. Min huvudvärk har nu släppt men förkylningen och hostan är kvar. Jag hatar att vara sjuk, ni vet när man blir sådär varm och andfådd av att göra ingenting. Robert är iallafall hemma och ska hoppa in i duschen. Sen ska kostymen prövas och ev tvättas innan en sväng ner på stan för att köpa det sista inför imorgon. En ny skjorta och slirre vore på sin plats, får se om jag lyckas övertala honom. Jag börjar bli lite nervös och förväntansfull inför imorgon, är det fler som känner så?? Sån himla stor dag för brudparet och jag hoppas att dom får en underbar dag! Bjuder på en fin bild jag snott hederligt på fb, hur fina är dom inte tillsammans!


Det går bra nu.

Har som sagt dragit på mig världens förkylning. Känns inte alls roligt att vara sjuk med en liten hemma. Det gäller ju att vara på alerten hela tiden. Igår slappade vi mest hemma förutom när Robert kom hem.. Då blev det dusch och byta om för en middag hos våra gamla grannar tillika Robert jobbar kompis Jonas med familj. Tyvärr togs inga bilder för jag är så seg men kan säga att maten var toppen och huset på 250! Kvm. Bjuder ist på bilder på min son som lärt sig klättra ner från vår säng och dra!


Förvåning

Hej, vaknade precis! Skulle lägga Hampus vid nio och däckade visst. Nu är jag pigg:( vad förvånad jag blev, trodde vi skulle ha tvkväll men när jag vaknade låg Robert och tryna bredvid. Den lilla rackarn har haft egentid medans vi sov och säkert tyckte han att det var hur lajbans som helst.. Nu ska jag försöka somna om igen! God natt på er


Sängkläder!

Är det nått jag är svag för så är det att ha fina sängkläder.. Att få bädda rent med snygga, sköna MATCHANDE lakan är vardagslyx. Dessa godingar hittade jag på http://ellos.se">ellos.se när jag surfade tidigare. Dom med blått/turkost är så fina. Turkost/ljusblå är för övrigt min favoritfärg. Vad är vardagslyx för dig, och unnar du dig det?


Varför?

Varför är det alltid så att när jag har möjlighet att vila för att Hampus sover, ja då kan jag inte sova. Sen när man precis håller på att slummra till då vaknar den lilla godingen.. Hoppas han sover mer än 1 timme nu när han är lite krasslig. När Robert kommer hem så är det jag som ska ta ett varmt bad! Så är det bara


Bvc

Idag var vi på 1-års kontrollen för lite vikt och sprutor. Tyvärr uteblev sprutorna då han är snuvig. Vi ska försöka ta det på måndag ist. Hampus hade gått upp 1 kilo sen sist och vägde nu 10,4 kg och är 78 cm lång. I väntrummet träffade vi en 3 veckors och en 3 månaders bebis och jösses vad små dom var, man glömmer så fort. Hampus röjde bland leksakerna och visade upp sig från sin busigaste sida. Väl inne hos Eva skulle han sitta i hennes knä och undersöka telefonen mm. Han är bara blyg ibland konstigt nog. Läste en artikel/notis om att det är bra att vi vuxna "steriliserar" barnets napp i vår mun efter att den legat på golvet mm. Om dom delar bakteriekultur med vuxna så minskar risken för astma mm. Bara fortsätta suga napp då!


Frukost!

Nu är frukosten i magen och båda är nöjda. För mig blev det en halvliter te med honung samt en risifrutti. Hampus körde på ett säkert kort med sin gröt och en ostmacka. Varje måltid får jag dock bråka med lillkillen, inte om att han ska äta för det är inga problem utan att han ska sitta i stolen, inte stå! Har spänt fast honom men han klarar på nått konstigt sätt att rycka loss spännena.. Lilla huliganen. Ska kanske ta in tripp trapp stolen ist och kolla vad han gillar den. Ser ni hur han sitter oxå, alltid benen "uppe"


Tok förkyld!

Igår runt 20:00 började jag känna mig lite hängig och nu är jag så himla förkyld. Hampus oxå för den delen så jag tycker synd om oss båda:). Nu på morgonen har vi legat i sängen och bara myst och kramats i ca 30 min. Så himla mysigt och det var länge sen han ville ligga still så länge i sängen. Normalt så vaknar han och bara studsar upp skitpigg men nu är det andra bullar. Jag hoppas att det är en snabb övergång på denna förkylning så vi känner och fit for fight på lördag. Och självklart till Cypern om 2 v, vem vill åka förkyld på solsemester..


Gårdagens middag!

Igår efter våran repa på stan så passade jag på att sova samtidigt som Hampus sov middag och Robert var på gymmet. Jag hade huvudvärk och ont i nacke/axlar så det var lika bra att passa på. När jag vaknade så doftade det ljuvligt från köket. Där står min Karl och lagar potatisgratäng,lövbiff och sallad till. Fy fasen vilken vardagslyx och god middag. Han är toppen min stora älskling, när man behöver det så har han på nått sätt det på känn och överraskar mig med dessa små men så betydelsefulla saker!


Playdate!

Ligger i sängen just nu med en sovandes lillfis bredvid mig. Han är helt slut efter dagens date med Emma och phille. Dom små busarna har röjt järnet hos oss och prövat alla leksaker och kökstillbehör. Vi hann även få i oss lunch samt lite fika innan tjejorna gick hem till sina respektive. Vad roligt det är att få träffa andra med barn i samma ålder som Hampus kan leka med, mer av denna vara tack! Nu ska jag gosa lite innan middag och det traditionella tvtittandet på tisdagar.


Uppe med tuppen

God morgon, kl är 08:10 och vi har redan hunnit med frukost, bädda sängar mm. Nu är leken igång för full rulle. Vet inte riktigt varför lillfisen börjat vakna vid 7:30-8:00 men det är väl ganska skönt att "fånga dagen". Dock är jag ju trött på kvällen vid 22 efter en heldags lek,mata,"vakta". Ska bli så skönt med Cypern då solen ger energi;). Idag runt 10:30 kommer Carro och Therese med sina kottar för lite playdate. Barnen har inte fått träffas på 6 veckor då vi vuxna vart alldeles för upptagna. Ska bli kul att träffa tjejerna igen:)


Jersey

Är det nått jag letat efter länge så är det sängkläder i t-shirttyg/bomullsjersey. Letade som en galning innan jul, googlade runt och hittade nada. Hade gett upp hoppet/glömt mitt mission när jag helt plötsligt springer in i 3 sköna varianter på hemtex. Dom har dessutom 20% rabatt just nu. Även på Åhléns hittade jag ett fint för spjällsängen för 199 pix. Dyrt men jag är övertygad om att man sover som en kung. Dessa ska köpas när lönen når mitt konto! Hampus förtjänar dessa som sover så duktigt:)


Up and go

Måste fråga er morsor och farsor där ute en grej. Det är så att på dagarna brukar vi använda up and go blöjor i strlk 5 till Hampus som väger drygt 10,5 kilo. På nätterna kan han inte ha dom då det läcker igenom och nu på sista tiden (ca 3 veckor) har han kissat igenom/läckt flera gånger så allt blir blött. Detta händer självklart alltid när jag är iväg typ i Sthlm, nere på stan och i bilen på väg hem från Ullared. Nån annan som har samma problem? Tips tack


Shoes

Nyss hemkommen från stan efter en mysig date med Linda. Åh snart kommer hennes lilla flicka och jag ska få snosa bebis igen. Mys mys mys! När vi roddade runt i Södertäljes ganska dåliga utbud så kom jag över ett fynd! Skor till bröllopet på lördag. Har verkligen funderar på vad jag ska ha men dessa kändes rätt bara. Ett par ljusa typ beige/tan färgade i mocka med hög klack. Känns fräscht med nya pjuck till the happening. Oförskämt billigt på din sko med lite rabatter, tack!


Diesel

Tja, parkerade precis nere på stan, ska möta upp Linda för lite lunch mm. Nu ska jag klaga lite! Finns det nått mer irriterande än att sätta sig i bilen för att åka iväg och inse att tanken är tom för ens kära sambo inte orkade tanka sist, grrrrr. Nu är iallafall tanken fylld och jag kommer betydligt längre än 45 km som bilen sa när jag hoppa in


Russin

Nya favoriten här hemma är helt klart dessa kravmärkta russin från semper. Jätte kul att få plocka skälv från en liten ask och gott är det ju oxå. Men självklart är det ju ranson som gäller med dessa sötsaker. Dom kan ju vara laxerande mm. Max 50 gr i veckan läste jag nånstans så ca 4-5 askar kan man ge men så mycket gottis blir det tyvärr inte för Lillherrn. Då är det ist frukt och smårgåsrån som får mätte "begäret"


Bilder

Här kommer en liten bildbomb från igår när Hampus röjde som bara han kan i vardagsrummet. Släppandes på en filt och kastade ballonger. Det är lattjo lajban det


Måndag

Här är det som sagt måndag och vardag igen. Känner mig genast lite rastlös men det är inte så konstigt då det helt plötsligt "fattas" en person här hemma. Idag ska vi eventuellt ner på stan en sväng med Linda, har inte vart där på hela semestern vilket vart lite skönt faktiskt. Skulle verkligen behöva hitta en bikini och lite annat tjafs inför Cypern om 3 veckor.. Ska bli så kul att åka med världens bästa moster/syster.


Passion

Kolla denna superfina passionsblomma vi fick i present i lördags. Det var Roberts gamla gymnasiekompis Johan och hans sambo Nadja samt lilla Emilia som kom med den. Blomman är sån där som gömmer sig på nätterna och lapar sol på dagarna. Växter/blommor är ju helt otroliga. Blomman bor nu på vår fönsterbräda i köket där jag hoppas den ska trivas:)


Presenter

Visar i detta inlägg ett urval av presenter Hampus fick. En bil, dödskalleväska, slåbräda med gummihammare och ett par converse till våren:) tack tack


Ferrarihoj

Nyss hemkommen efter en spontan promenad på ca 2 km till Ica. Hampus tog sin nya Ferrari och vi fick snällt skjuta på! Påvägen hem smaskade han på ett mumsigt päron och chillaxa lite i hojen. Det är verkligen toppen att vara 1 år gammal:) nu ska det mysas då Roberts sista lediga dag av 6 veckor är kommen. Imorgon blir det vardag och rutiner.. Välkommen måndag


Kalaset!

Hej, har under dagen bara tagit det jätte lugnt. Var helt slut efter kalaset igår, ca 50-55 pers hade vi här som ville fira vår kära son. Vilken uppslutning va? Blir helt enkelt rörd och överväldigad över all kärlek som lillfisen får av alla runt omkring. Han fick även hur mycket fina paket som helst, vilken liten bortskämd rackare. Det var allt från kläder till leksaker, skor, bestick mm. En helt underbar dag med fint väder och fina människor. Tack ska ni ha!


Paket!

Idag vaknade Hampus kl 7! Precis som om han tänkte att nu måste jag fånga dagen, normalt går vi ju upp kl 9. Men men 8:57 fick han ett gäng pussar av sin mor och far då var det exakt 1 år sen vi fick se han för första gången:) igår kom förresten emmhas pappa över med paket till Hampus som ska öppnas när killen vaknar från sin middagalur. Tack vännen, saknar dig!


1 år!

Jag trodde aldrig att ett år kunde gå så fort. Tänk att han nu funnits med oss i 12 månader våran skatt! Livet förändras när man skaffar barn och han är det finaste vi har<3 bjuder på en bild på Hampus 4 dagar gammal.


Tavlor

Idag tröttnade jag på våran tråkiga hall och uterummet. Bestämde mig för att hänga upp lite tavlor samt mysa till det lite på altanen. Upp kom bilder från 9/9-11 när Hampusen var 3 veckor gammal. Lillfisen


Kotte på besök!

Här har det vart turbulens på kvällskvisten. Hampus har bestämt sig 3 dagar i sträck att 22 är en bra sovtid och vi håller inte med!
Mitt i nattningen av Hampus smet en igelkotte in i vårt grovkök och vi försökte få dän den. Efter mycket om och men flyttar den ut och vad har då hänt? Jo Måns jäveln har ätit på 1 av 3 ananaspajer som stod och svalna, FAaaan


Fullt ös!

Hej, här hemma är nu det mesta städat och bakningen klar så när som på 2 tårtor som jag slänger ihop imorgon:). Idag var vi iväg och köpte present till Hampus, av oss får han en fåtölj. Vi hann även med McDonalds till lunch. Kvällens mat blev färsk potatis och dovhjortsfile, skitgott rent ut sagt. Nu blir det soffmys och sen sängen. Imorgon är det kalas:)


Status!

Idag ägnas dagen åt bak och lite småfix. Självklart städar jag som en tok oxå, Robert blir tokig på mig tror jag. Men imorgon vankas det ju 1 års kalas för vår fina son. Jag kan inte fatta att idag för ett år sen var jag på förlossningen för igångsättning. 23-timmars "väntan" (kände knappt värkarna) resulterade i världens finaste kille! Stoppa tiden tack!


Utedag

Idag har vi spenderat dagen ute i solen. Direkt efter frukost så hoppade Hampus i sin lilla pool på altanen. Strax därefter kom mormor och morfar som längtat efter lillfisen under 2 veckors tid, vi satt länge och pratade om allt och inget samtidigt som Hampus härjade vilt. Efter besöket blev det lite gräsklippning mm på tomten. Sen mot Coop och storhandling inför kalaset på lördag. På parkeringen träffade vi Anne, Johan och morfar som oxå skulle handla så vi fick sällskap. Nu är vi hemma igen och det ska ätas middag och städas innan kräftor och mys i soffan. Japp det var min dag det


Nattliga eskapader

Hellu, jag gick upp kl 1 för en tripp till Arlanda. Hämtade upp lillebror på vägen för lite sällskap. Tog 1 godis och red Bull light för att vakna till, jag är nu speedad! Typiskt va precis när jag kommit hem och borde sova.. Här hemma har det vart lite kaos medans jag var borta tydligen, Hampus hade vaknat och vart jätte ledsen/otröstlig i ca 1 timme innan han lugnade ner sig och somnade om PÅ Robert. När jag kom hem möttes jag av en härlig syn då mina favorit killar låg tätt intill varandra och kramades<3 herregud mitt hjärta smälte! Nä nu ska jag krama kudde god natt


Bikiniångest igen!

Om ca 3 veckor drar jag,Hampus och Anne utomlands. Mitt stora problem är att mina bikinis sitter ingen bra alls, behagen man hade innan barn är borta så bikinisarna är förstora allihopa, både över och under.. Vart hittar jag en hyfsat billig bikini i nuläget? Nån som har tips. Var på hm men det var helt utplockat.. Suck


Mångsysslare!

Idag har vi återigen fixat och donat hemma. För er som har hus är det ju inga konstigheter, det blir aldrig klart. Är det inte nått bygge så måste ju trädgården se fin ut:) så idag har jag bl.a. Rensat i plommonträdet som höll på att välta av all frukt, det var dessutom för tätt bland frukten så dom ruttnade innan de hann mogna. Rensade ur ca 10 liter så nu hoppas vi på att få lite fräscha plommon ur ett av träden iaf. Nu ska jag powernapa lite bredvid Hampus. Ska upp vid 1 i natt och hämta 2 pepparkakor på Arlanda...


Dagens sysslor!

Idag har vi varit produktiva! Vi har målat fönster (igen) städat hos mina päron samt klippt 4000 kvm gräsmatta. Här hemma har vi sen rensat tomten på en jättehög med ris från en blodlönn vi fällt. Nu är vi utmattade och ser fram emot tvtittartisdag! Lite brie, kex och vitlöksost gör vår tvkväll mysigare:)


Underbara Robert!

Medans jag och Hampus satte sprätt på pengar så hade min karl fixat och donat hemma. Fönster hade skrapats och målats, tvätten var invikt i garderoberna, det var städat och gräset klippt. Vilken klippa han är min Robert <3


Fynd.

I Sthlm igår så smet jag in på in och finn en snabbis då jag fick en känsla av att jag måste gå in. Och döm till min förvåning om jag inte hittar just sånna tallrikar som fattades till min servis jag fynda på Ullared, vad är oddsen? Små säger jag! 10 små tallrikar à 15 kr st följde snällt med hem och jag är mer än nöjd . På kvällskvisten under en tur till Ica maxi hittade jag även mjukisbyxor till Hampus i strlk 86, lillfisen har knappt några 86 kläder och t-shirtarna börjar likna magtröjor nu haha


Sthlm

Igår gjorde jag och Hampus Stockholm med min fina vän Therese. Vi kikade på kläder, sa hej på jobbet lite fort och åt lunch på vapiano, som förövrigt inte är My cup of the. Åt en carbonara och måste säga att jag har vart med om mycket bättre. Tycker dessutom systemet med att du får ett kort att beställa på bara är krångligt. Att jag dessutom får betala 124:- för en lunch tycker jag är too much!


Mirakel

Plötsligt händer det, ängeln är snart ett år och jag är den enda som har vart godkänd i nattningssamband. Nu har Robert nattat honom i onsdags och idag och det har gått superbra. Fasen vad skönt det är att kunna hjälpas åt med det!


Shoppingtur!

Tidigare idag var vi en sväng till hornbach för att köpa mer kakel/klinker till badrummet. Vi hittade det vi skulle ha och hittade skitsnyggt klinker till golvet MEN lång historia kort-det sket sig! Efteråt tog vi en sväng till weda där sushi intogs samt en trip på leksaksaffärn. Hampus är skitförtjust i my little pony hästar tydligen, roligt för honom.. Hittade tyvärr ingen "större" variant som var hampusvänlig utan allt innehöll småbitar. Så kan det gå, ingen shoppinglycka för oss idag


Sandtorpsbadet

Idag var Anne hos oss och lekte med Hampus medans jag målade fönster IGEN och Robert tränade mm. Efter ett svettigt pass med penseln packade vi in oss i bilen och åkte till yngern för ett dopp. Hampus och jag svalkade oss i vattenbrynet medans Anne och Boston badade. Robert han var en riktig torrboll!


Kalas

Idag var vi i enhörna hos kusin Eva som fyllde 31. Det bjöds på god tårta och kaffe:). Hampus röjde i syssling nikitas rum med nikita,xander och brianna. Vad stor han har blivit min älskling som leker så bra med andra barn. Eva fick sig en nyckelhållare av oss i present vilket tydligen passade utmärkt då hon hängde dom på nikitas klädkrok, alltid skönt/kul att köpa saker som kommer till nytta.


Fig tree bay

Den 7:e september tar jag,Hampus och Anne en paus i vardagen och åker till Cypern:) har länge velat dit och vi passar nu på. Syster var utomlands typ -06 sist så det är på tiden:) ska bli så skönt och jag kommer även fira min födelsedag där, känns lite vemodigt att fira utan min kärlek men vi får ta igen det sen<3


Höstinspo

I nya hm-katalogen hittade jag verkligen härliga tröjor mm till Hampus. Detta är verkligen sånt jag gillar och hans garderob ska fyllas med denna stil i strlk 92.. Åh vad mysigt


Kräftfest!

Ligger i sängen efter en fullspäckad dag. Grabbarna sover redan och jag ska strax göra detsamma. Vi har vart iväg hos Linda och Stefan där vi blev bjudna på kräftor och gott sällskap. Alla barnen var hemma så det var fullt ös:) vilken stor härlig familj dom är.. Tack för ikväll<3


Kusin vitamin

Idag åkte vi en snabbis förbi enhörna och sprang då till kära Linda som ska ha sin tös snart. Hon brukar få tidigt så snart kommer hon nog:) jag hade köpt vimplar till lillans rum som jag hoppades dom skulle gilla. Fick en bild på resultatet nyss! Så fint, och på tal om nått fint kolla in min vackra kusin<3


Då var det dax!

Här hemma har det börjat klättras och det med besked. ALLT ska bestigas och utforskas. Soffor,leksaker, möbler mm. Inte en lugn stund med andra ord. Om nått är för högt har han kommit på att en stol under löser det problemet. Oj oj oj vad mamma och pappa får springa nu!


Strängnäs

Idag efter frukost så fixade vi i ordning oss och åkte sen till Strängnäs. Robert kompis Johan från gymnasiet och hans familj har köpt radhus och vi tog en spontanare dit. Hampus passade på att pussas med emilia och röja lite. Efter besöket åkte vi till en pizzeria i centrala Strängnäs och åt lunch. Till min stora förvåning frågade han som jobbade där om jag inte ville ta med pizzan hem då jag bara orkade hälften. Vilken service va? Tummen upp


Möhippa

Igår samlades vi alltså ett gäng brudar på barolos veranda för att fira Camilla som ska bli fru sanden den 25/8. Eftersom Camilla är gravid och ska ha en liten i början av oktober så blev det en kväll fylld av god mat och skratt. Vi tar igen det när barnafödandet är klart;) tack för igår tjejer och all lycka till Camilla och Tony!!!


Äventyr!

Sitter i Annes bil och väntar på henne.. Ikväll är jag barnledig för typ 1a gången och vi ska iväg på skoj.. Vill inte avslöja något så berättar mer sen;)


Matta

Vi var idag iväg och veckohandla på förmiddagen med alla andra pensionärer och semesterfirare. Efter att vi åkt hem och packat in maten styrde vi mez-mobilen mot Thomas och Anna. Robert skulle hjälpa till att lägga in en heltäckningsmatta i deras nyrenoverade sovrum. Hampus inspekterade mattan grundligt och den fick godkänt i myshet.. Han passade oxå på att visa sin pappa att han faktiskt kan gå några steg:) Hampus är lite seg på gåfronten men snart racear nog han oxå runt på 2 ben <3


Shoppat del 2

Visar nu upp en vägglampa(dålig bild är i kartong ff) en tavla/fotoram samt en lykta.. Vi köpte verkligen inget "skräp"


Dagens!

Halloj, idag har jag ägnat tid åt att packa upp fynd och hängt upp lite gardiner mm. Vi tog en promenad till svärisarna som bor 350 m bort, sen kom Evelina och Pontus förbi en stund. När dom åkt blev det en trip till Ikea för att inhandla ny madrass åt Hampus. Där åts även middag.. På vägen hem tog vi en spontanare till Tumba och när vi landa hemma blev det sovdax.. Helt slut är jag kan jag lova, god natt


Fynd

Här kommer lite bilder på delar av fynden igår!


Morgonstund.

God morgon, Hampus sov som vanligt 21-9 men ändå är jag jätte seg. Känns som att jag vaknat upp med en bakfylla delux. Jag gick upp med barnet iaf så Robert skulle få sovmorgon. Han körde tydligen mest igår och var tröttast haha.. Måste oxå ta tag i allt vi köpte och packs upp det, fasen har vi haft fest eller vad är det frågan om haha!


Roadtrip

Imorse klev vi upp kl 02:30 och satte oss i bilen hela familjen. Destinationen var Ullared närmre bestämt gekås. Vi har aldrig vart där och tänkte att nu gör vi slag i saken. Självklart följde vår älskling med och han var en ängel trots 11 timmar bil och 4-5 timmar shopping, fast det hade jag förväntat mig av min fantastiska son. Vi fyndade barnkläder,åkpåse,inredning,tallrikar,kläder,lampor,gardiner mm. När vi anlände 9:30 var det ingen kö men sen sa det pang och butiken var överfull. För dig som väntar/har bebis så var bebisavdelningen över förväntan. Massa dregglisar, mam nappflaskor, snuttisar,vagnar,åkpåsar,grindar,sängar,sängkläder you name it, åk dit!!!!!! Bjuder på bilder från dagen och imorgon får ni se mer


Brandvarnare!

Idag roade vi oss med att äntligen sätta upp våra brandvarnare. Det fanns inga i huset när vi flyttade hit (6 månader sen) och nu var det dax tyckte jag. Tänk att man skjuter på en sån enkel grej som kan rädda liv, tar ju bara några minuter att göra. Vi har även brandstege till övervåningen, 2 brandsläckare och nu även 4a brandvarnare. Vad gör du/ni för att rädda liv? Hur ser det ut hos er, glöm inte att testa batterierna ibland och vrida upp och ner på släckarn! Detta kan rädda det viktigaste vi har, LIvEt och FAMILJEN


Grannar!

Vi har ju underbara grannar. Så skönt att kunna låna saker, få hjälp och umgås. Ikväll är vi inbjudna på grillknytis hos 6:an och det är så himla trevligt. Gud vad jag trivs bra här, vi har hittat HEM<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d7533e087c3427c0006c5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d7533e087c3427c0006c5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d7533e087c3427c0006c5.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d7533e087c3427c0006c5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d755ce087c32e75000175.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d755ce087c32e75000175.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d755ce087c32e75000175.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d755ce087c32e75000175.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d755eddf2b34dec00006b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d755eddf2b34dec00006b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d755eddf2b34dec00006b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d755eddf2b34dec00006b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d7571ddf2b34dec00006f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d7571ddf2b34dec00006f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d7584e087c35def000042.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d7584e087c35def000042.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d8384ddf2b3134400003e.jpg" class="image">


Sol , äntligen!

Idag har solen vart underbar och jag njöt en hel halvtimme! Igår hade vi våra fina vänner på besök, det grillades ÄLG, vin slank ner och skratten ekade. Har så roligt med dessa underbaringar och barnen, åh dessa sötnosar

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2549564/images/2012/pic_501d2da8ddf2b31fc100007b.jpg" class="image">


Kvällen

Eftermiddag/kväll har spenderats hemma. Vi åt tacopaj och sen kom Tommy över med en flaska rose. Jag gick ner till grannen och kikade på det färdiga rummet och Hampus lekte med dom andra barnen. Nu är det sovdax för Hampus liten och vi ska mysa på altanen, trevlig kväll till er!


Torsdag

Idag vaknade jag och barnet kl 9:30, gick upp och åt frukost och sen kom pappan i huset vinglande ut ur sovrummet vid 10:20. Han var trötter efter att klivit upp tidigt och lämnat mina föräldrar på Arlanda igår. När frukosten var intagen åkte jag och grannen till hedlandet. Hon skulle handla till sin dotters nyinreda rum och jag var sällskap.. Jag fyndade dock vimplar jag ska ge till kusin Linda, ett dörrstopp till svärmor och tröja till Hampus.. Billigt och bra, 204 kr allt som allt!


1/8

Hej på er, vad har ni pysslat med idag? Vi har målat fönster och dörr mm. Efter sysslorna här hemma tog vi en spontantrip förbi toys'r us för att Hampus skulle få välja en leksak. Med oss hem kom ett dj bord till vår son som är tokig i ljud:). Jag gled oxå in på hm och köpte lite kläder..


RSS 2.0