13/8

God morgon tisdag. Här hemma har vi lite soffhäng framför Disneychannel (som vanligt). Vi vaknade för ca 20 min sen och detta innebär att Hampus sov 13 1/2 timme inatt. Jisses! Idag är sista "sommarlovs" dagen för Hampus då dagis drar igång imorgon, vi har ju bytt dagis så det blir ny inskolning och allt som tillkommer. Får se vad vi hittar på idag jag och min lille


Kommentarer
Postat av: Therese

Ja usch! Nu är vår tid förbi känns det som. Snart är man föräldraledig med ett annat barn! Känns så sjukt! :) Ska bli spännande att se va de kör för inskolningsmetod, se lokaler, träffa fröknar och barn. :) Är mest nojig över att Edvin blivit så försiktig sista tiden. Han står inte upp för sig själv utan tar emot slag och puttar från kompisar och bryter ihop, men jag antar att det är något då lär sig med tiden, framförallt på förskolan! ;)
Varför ska ni byta förskola?

2013-08-13 @ 08:43:09
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Emelie

Jaa det går undan!
Njaa har inte fått frågan sådär rakt ut men jag tror inte de förstår förrän bebisen är ute... Om ens då. Det tar nog några dagar/veckor för dem att förstå att bebisen är här för att stanna.
Eller så förstår de mer än vad vi tror :) hehe vem vet.

2013-08-13 @ 18:51:48
URL: http://emeliehellman.blogg.se
Postat av: Therese

Ja det var verkligen segt!! Spännande att se hur det går för er imorgon. :) Känns skönt att höra att Hampus tuffade till sig. Det blir nog annat med andra barnet, Storebrorsorna får tuffa till de små. ;)

2013-08-13 @ 22:29:23
URL: http://lillabu.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0