Natten

Alltså jag är så himla trött på dessa struliga nätter! Vi somnade vid 22 som "vanligt" ammade Anton vid 21. Sen vaknade han 03:30  och pruttade samt ville äta. Det är alltså 6 timmar mellan amningen. Ändå så blir han så proppmätt så han måste spy och rapa 7011 gånger innan han somnar om, då ofta utmattad. Kl 06 somnade vi igen och Hampus klev upp 06:30! (Förövrigt torr, tack för tipset om pampers blöjan). Varför är det så här på nätterna. Ammar alltså bara en gång så man tycker ju att man borde fp sova bra men nä nä. Tror inte det är någon allergi heller då han inte är likadan på dagen. Vi har även börjat med Semper magdroppar men bara kört i 2 dagar. Hoppas sååå på en förändring för jag går snart under om jag inte får sova på natten. 


Kommentarer
Postat av: Therese

Va kul att det funkade med pampers blöjan! :)

Svar: Ja nu kör vi inatt igen och hoppas det inte bara var en engångsföreteelse
Nina

2013-10-23 @ 18:38:45
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Nina Hagfors

Hoppas det blir bättre snart med sömnen och att orken kommer tillbaka. Skönt att ud bara behöver amma var sjätte timme på natten. Jag körde var tredje ungefär med Hugo. Ibland varannan när han var extra hungrig. Kanske ska testa att mata Anton lite oftare för att se om det hjälper mot magknipen. De får ju ont i magen om de är hungriga och sen äter för mkt åt gången ist för att äta regelbundet och mindre portioner.
Hugo har vi haft Pampers till sista året. I början tyckte vi Libero var bäst men nu läcker de. Har kört Baby Dry (stl 5) mest men tycker faktiskt att Active fit nr 5 är bäst på natten. De läcker väldigt sällan. Är lite större i modellen än baby dry så det kanske är därför. Kram!

2013-10-24 @ 12:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0