Plankan

Vi är ett gäng som kör en sån där 30-dagars utmaning på fb. Peppar varandra och alla som klarar sig är med och tävlar om bio biljetter.  Vi är på dag 8 vilket är 45 sek (jobbigare än det låter)  och idag gjorde Hampus mig sällskap under plankningen
M

Kommentarer
Postat av: Nina H

Haha så söt! När vi åkte in så tänkte jag att om jag hade varit mer öppen hade jag blivit riktigt förvånad för jag hade inte haft några onda värkar. Men eftersom jag öppnade mig så dnabbt med Hugo (var helt öppen utan kanter när vi kom in och jag hade trott de skulle skicka hem oss igen :) ) så ville min barnmorska att jag åker in på direkten nu när jag fick känningar. Dessutom ligger lillen rörligt och om vattnet går då kan det bli farligt. Får se när det kör igång på riktigt! Spännande!

2014-02-03 @ 12:20:59
URL: http://ninasfina.blogg.se
Postat av: Nina H

Det är jätteskönt att inte ha gått upp så mycket under graviditeterna. Innan första graviditeten var man ju inställd på att gå upp ganska mycket och sen få träna bort extrakilona så snacka om förvånad man känner sig när det inte alls blev så. Jag har inte ens hållt igen utan ätit mer än vanligt och ganska så onyttigt.

2014-02-03 @ 18:51:46
URL: http://ninasfina.blogg.se
Postat av: Nina H

Ändå känner man sig stor och otymplig med magen. Tur ändå att man klarat sig undan bristningar. Du har väl inte heller fått några?

Svar: Nä jag klarade mig oxå:)
Nina

2014-02-03 @ 19:08:38
URL: http://ninasfina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0