Målardagen

Idag har vi kämpat som få, hela övervåningens gamla furutak från 70-talet har målats vitt. 2 omgångar färg har vi fått på och imorgon ska en sista finish göras. Jisses vilken skillnad, övervåningen känns som förbytt. Jag är lite nykär i mitt hus helt plötsligt. Det kliar i inredningsfingrarna nått så enormt just nu. Vill bara gå totalt lös med allt jag kan komma åt. Det är ju som en dröm med vitt vitt vitt. Tänk att vi fått hjälp oxå mamma, pappa, Anne, Johan och Ricky. Utan er hade vi ALDRIG kommit så här långt idag. Tack kära ni







Kommentarer
Postat av: KassandraPalma

Hej!
Skulle uppskatta ifall du frågade några frågor i min frågestund. Tusen tack :)

Ett riktigt stort förlåt om du inte gillar sådana kommentarer...

Postat av: Nina H

Har ni ert sovrum på övervåningen eller vad är det förutom vardagsrum (ser ut som det på bilden iaf).

Svar: Det är ett gästrum, ett badrum och ett stort allrum där uppe.. Nere har vi 3 sovrum, vardagsrum, kök, badrum, grovköket och hall
Nina

2014-05-12 @ 00:03:41
URL: http://ninasfina.blogg.se
Postat av: Therese

Är erat hus likt vårt kanske? Just nu har vi bara som ett stort rum där uppe, men så småningom ska vi få upp väggar. Är tanken att ni ska ha er sovrum där uppe sedan? :) Snyggt blev det!

Svar: Ja lite så är det nog:) vi har ett badrum, ett gästrum och sen ett allrum med snedtak. Golvytan i allrummet är väl ca 35-40 kvm som bara är öppet. Tanken var att bygga ett till rum där uppe men vi har ju 3 sovrum på bottenplan så i nuläget blir det inget sånt:)
Nina

2014-05-12 @ 06:48:37
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Therese

Såg nu att ni har toalett uppe. Vilken Lyx! :)

Svar: Ja:) vi hade från början 3 toaletter varav 2 badrum men vi slog ihop 2 på bottenplan så nu har vi 1 badrum på varje plan:)
Nina

2014-05-12 @ 06:57:36
URL: http://lillabu.devote.se
Postat av: Emelie

Fy vilket hästjobb att måla om det där stora taket, tungt för armarna att stå sådär, MEN skitsnyggt blev det! Verkligen en stor skillnad. Kul :)

Svar: Ja det är/var riktigt jobbigt. Som tur är hjälper min familj till. Idag kör vi sista strykningen:)
Nina

2014-05-12 @ 07:15:03
URL: http://emeliehellman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0